o zaman uçları kurutmaz mı acaba?Cam terebentini direk surmek yerine şampuana eklemenizi tavsiye ederim
Ben sampuana ekleyip kullaniyorum dus sonrasi uclara elseve mucizevi yağ sürdüğüm icin bi kuruluk olmadi zaten kendi sacim da kuru ve kalindir belki ondan anlayamamis olabilirim tabio zaman uçları kurutmaz mı acaba?
Yada sampuanlama süresi kısa olduğu için kurutamiyordur. Veya sampuanla birleşince kimyasal olarak değişiyor olabilirBen sampuana ekleyip kullaniyorum dus sonrasi uclara elseve mucizevi yağ sürdüğüm icin bi kuruluk olmadi zaten kendi sacim da kuru ve kalindir belki ondan anlayamamis olabilirim tabi
Kullananlar genelde sampuanla kullaniyor canim direk uygulamak iyi olmayabilirYada sampuanlama süresi kısa olduğu için kurutamiyordur. Veya sampuanla birleşince kimyasal olarak değişiyor olabilir
Herhangi bir yağa vitamin ampullerini kirip ekleyebilirsinBakım 4:Hindistan Cevizi yağı,zeytin yağı,badem yağı,Hint yağı ısıtıp dip üç her tarafa sürdüm. Sampuanima da bir kapağa yakın cam terebentin ekledim.
Dax vardı bitti. Faydasını pek görmedim. Başka ne eklesem kızlar?
Benim en verim aldığım hindistan cevizi yağı oldu hem nem vermesi parlaklik vermesi guzel hem de saci uzatiyorsaçımı kestirmeden bu cırcık görüntüden kurtulamayacağım bu anlaşıldı. düzgünce kestirip düzgün bir renge de boyatıp yeni bir bakıma başlamalıyım. ama hangi bakım?
Restorexi ben de kullaniyorum 2 aydır cok memnunumBen hep uzun saç kullanirdim bundan 2 sene önce küt kestirdim çok kırık var diye ve hizli uzaması için sinameki kürü denemistim.. ve 3 ayda baya etki yaratmisti bende ve 2 senedir de restorex hızlı uzayan saclar isimli şampuan i kullanıyorum şu an ki saç uzunlugumu merak ederseniz belimi geçiyor.. ve uçlarına haftada bir 2 kere gliss in yipranan saçlar icin fisfisi var onu sıkıyoruum tariyorum örüp uyuyorum
Devam etmeni öneririm. Bu aydan sonra farkını daha çok anlarsınRestorexi ben de kullaniyorum 2 aydır cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?