Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımı uzatamıyorum..:((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

blink-182

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
136
66
623
35
İzmir
arkadşlar saçlarım kıvırcık ve 5-6 ayda bır kestryrm uçları kırık oluyo ve kestrdgm zaman yne eskı boyuna donuyo.bu dönguyle kaç yılddr saçlarım aynı boyda.uzat kırılsın kestır.bi çözüm yolunz varmı her türlü ürün kullandım uçları için ama kırılmasının önune geçemıyorum.:43:

arkadşlar saçlarım kıvırcık ve 5-6 ayda bır kestryrm uçları kırık oluyo ve kestrdgm zaman yne eskı boyuna donuyo.bu dönguyle kaç yılddr saçlarım aynı boyda.uzat kırılsın kestır.bi çözüm yolunz varmı her türlü ürün kullandım uçları için ama kırılmasının önune geçemıyorum.:43:

valla tatlım kırılmanın önüne geçilmez ki.. tararken bile kırılır. kestirdikçe daha sağlıklı gözükür..ama o kadar takma bence yani benimde saçımda kırıklar var. 6 ay normal bir süre aslında.. uzamasıda lazım yani, kestirdiğinde özellikle söyle sadece uçlarından diye.. ben öyle yapıyorum..ama tabi koruyucu ürünler var serumlar özellikle bu konuda iyi.. argan yağlı serumlar var.. morfose keratin serum bu konuda iyidir.. elseve'in serumları var gayet başarılılar.. ama tamamen kırılma biter diye bekleme.. yada onarma yaptıklarını sanmıyorum.. sadece oluşumu azaltıp koruma sağlıyorlar. benim bildiklerim bunlar..

valla tatlım kırılmanın önüne geçilmez ki.. tararken bile kırılır. kestirdikçe daha sağlıklı gözükür..ama o kadar takma bence yani benimde saçımda kırıklar var. 6 ay normal bir süre aslında.. uzamasıda lazım yani, kestirdiğinde özellikle söyle sadece uçlarından diye.. ben öyle yapıyorum..ama tabi koruyucu ürünler var serumlar özellikle bu konuda iyi.. argan yağlı serumlar var.. morfose keratin serum bu konuda iyidir.. elseve'in serumları var gayet başarılılar.. ama tamamen kırılma biter diye bekleme.. yada onarma yaptıklarını sanmıyorum.. sadece oluşumu azaltıp koruma sağlıyorlar. benim bildiklerim bunlar..

teşekkrler cnm herşeyi denedm koruyucu ürün olarak bi umıdımde kalmadı artk kaç yıldır.serum denemedım ama onu denıyım bakalım.bılmıyorum 2 ayda bır kestrmeyı dşnyrm artk cnm ben ne kadr kısalmasın desemde gdyo kuafrde kırıkları baya oluyo çnku kızamıyorumda.

canim benim sacim da dalgali.. seninki bi de kivircikmis. bu tur saclar uzadikca buklelrr kendini toparliyor. yani uzadigi pek belli olmuyor.. kiriklar icin uclarina norml krem suren var. vurda bir topikte okumustum.. etkili mi bilmiyorum..
onun disinda haftada bir ilik zeytinyagi surmeyi oneren cok kisi var. ve etkiliymis sanirim ..

benım de saclarım sureklı kırıldıgı ıcın uzamıyor. önereceginiz saç serumu var mı güzel, kaliteli ve cok pahalı olmayan?

kırılmasından şikayetçiyseniz bir süre saça zarar veren işlemlere (boya, düzleştirici, maşa, fön) ara vermelisiniz.

Ben biotin hapı kullandığım süre boyunca saçlarım çok hızlı uzadı. Ben bile şaştım kaldım o derece.

kırılmasından şikayetçiyseniz bir süre saça zarar veren işlemlere (boya, düzleştirici, maşa, fön) ara vermelisiniz.

Ben biotin hapı kullandığım süre boyunca saçlarım çok hızlı uzadı. Ben bile şaştım kaldım o derece.

cnm inan saç kurutma makınesi bile kullanmıyorum artk köpüğü spreyı her şeyı bırktm yıne kırılıyo yıne

aynı sorun bende de var saçlarım yıllardır omuzlarımda çok sıkıldım artık bu durumdan saçım kıvırcık-dalgalı. saçı belinde birini görünce içim gidiyo bende bi an önce uzatmak istiyorum kızlar nolur birileri bakım önerisi paylaşsın bu genetiğe bağlı bişey gerçi benim tüm tüylerim geç çıkar saçımda uzamaz o yüzden ama bende uzun saç seviyorum:119:

Son düzenleme:
canim benim sacim da dalgali.. seninki bi de kivircikmis. bu tur saclar uzadikca buklelrr kendini toparliyor. yani uzadigi pek belli olmuyor.. kiriklar icin uclarina norml krem suren var. vurda bir topikte okumustum.. etkili mi bilmiyorum..
onun disinda haftada bir ilik zeytinyagi surmeyi oneren cok kisi var. ve etkiliymis sanirim ..

i
bi ara zeytinyağını her hafta uyguluyodum sonra üniye gdnce brkmk zorunda kaldm zor oluyo dıye yapamıyorum .blmyrm ne kdr fydalı o yuzden

ben bi süredir glissin şu ürününü kullanıyorum ve memnun kaldım ha kırık hiç olmuyomu hayır oluyo ama eskıye nazaran cok azaldı bunu bıde spreyi var onuda almıstım ama ondan memnun kalmadım bahsettıgım urun şu $images.webp umarım memnun kalırsınız:)

Back
X