Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı yeni kestirdiğim halde kırıklar oluşuyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar saçım uzundu öyle fazla da uzun değildi kuaföre uçlarındn al dedim bildiğin normal kesim yaptı kırık yoktu hiç. dha 1 hafta oldu kestireli :S kırıklar oluşuyor :S bıktım ya kel kalcam diye korkuyorum bazıları elma sirkesi demiş. bu elma sirkesi aktarlarda satılanlardan mı _? yılan yağını kesin kullancam zaten arkadaşım kullanıyor saçı 1 en fazla 2 ayda uzun yapıyormuş.

Aynı şey benim de hep başıma geliyor malesef kırıklarda kurtulayım diye kestirdikçe kırıklar artıyor sanki:2: Yok mu bunun bir çözümü?

ısırgan işe yarar mı acaba ben öyle bişey duymştum onu demleyip suyunu saçıma sürcem. sonuçta yeni kırıklar oluşuyor. hemen toparlarlar.

Son düzenleme:
Kizlar oyle yilan yagi falan kullanmayin.... Aaa! Badem yagina bir yumurta sarisi karistirip saclariniza surun haftada bir defa, gece bekletin sabah yikayin... Ne kirik kalir, nede saciniz dokulur. Saglikli saclara kavusursunuz....

kırık saçları sevmediğim için mi yoksa kendime yakıştırdığığım için mi nedir bilmiyorum
oldum olası saçlarım hep kısacık oldu:31: uzun saça tahammül edemiyorum ben gerçekten,Allah kolaylık versin.

kızlar saçım uzundu öyle fazla da uzun değildi kuaföre uçlarındn al dedim bildiğin normal kesim yaptı kırık yoktu hiç. dha 1 hafta oldu kestireli :S kırıklar oluşuyor :S bıktım ya kel kalcam diye korkuyorum bazıları elma sirkesi demiş. bu elma sirkesi aktarlarda satılanlardan mı _? yılan yağını kesin kullancam zaten arkadaşım kullanıyor saçı 1 en fazla 2 ayda uzun yapıyormuş.

Bende devamlı aynı sorunu yasıyorum eğer topuz yapıyorsan devamlı bu saçı çok kırarmış at kuyruğunu öneriyorlar.

bende de aynı sorun vardı hala da var diyebiliriz bi kere genetik dökülmem var :43: ve netten araştırdığım kadarıyla saçın nemli olmamasındn dolayı kırılıyo benimde saç kökleri yağlıdır(genetik dökülmenin belirtilerinden biri) uçları kuru,nemsiz yani.gliserin kullanıyorum bende. seninde saçların kuruysa nemlendirmen lazım

Kuruluktan kaynaklaniyor nem verici yani kuru saclar icin sampuan deneyin ve loreal elseve mucizevi yagi oneriyorum gun icinde elektriklenme oldukca kullanilabilir sac diplerine cok surmeyin ama sac uclarinda agirlik yağlanma kesinlikle yapmiyor yumusacik ipek gibi oluyor ve parlak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X