Saçlarımı yoluyorum resmen !

Cok ilginç bir rahatsizlikmis yahu. Psikolog sart bence

Kızlar son 1 aydır saç yolmaya başladım, işte, evde heryerde. Arabada bi elim direksiyonda digeriyle saçımı yoluyorum. Bildiginiz once bi guzel doluyorum onu düğüm yapıyorum sonra çat diye çekiyorum, yaptıkça yapasım geliyor bide durduramıyorum kendimi, yapmıcam tamam diyorum zorluyorum kendimi tum gun yapmıyorum bu sefer yataga girince yine başlıyorum..
Bi elim surekli sacımda anneme soyledim yaptıkca elime vur dedim bu sefer vurdukca ona kızıyorum yine devam..

Bi adıda varmıs bunun ama bunu çözen varmı aranızda durmayı başaran ?

http://trikotilomani.blogcu.com/cok...ilomaninin-ilaci-n-acetylcystein-nac/12390224

Hayatım şu Yazıyı bi oku derim. Bu Hastalığın adı trikotilomani.ve müjde..Sanırım trikotilomaninin tedavisi bulunmuş.
Sonuç alanlar olmuş eczaneden alacağın nac diye bi ilaçmış.doktora danışılarak alınıyor galiba.yazıyı Detaylı oku canım. Bende 17 yıldır bu hastalığın muzdaribiyim. Kafamın üst kısmında avuç içi kadar kellik var.az önce okudum bu yazıyı keşke daha önce karşıma çıksaydı mutlaka denerdim.. Konu konu gezip bu dertten muzdarip olanlara duyurmaya çalışıyorum şimdi.çünkü ben çok çektim.zamanında kurtulmaya bak. 17 senedir kurtulamadım çünkü bi tedavi öneren olmadı.Şuanda da bebek sahibi olmaya çalışıyorum herhangi bir ilaç kullanamıyorum. İnşallah işine yarar.

Back
X