nizoral ne canım ??
şampuan..eczacı bugün tamamen bitkisel olmadığını bi nevi saç ilacı olduğunu söyledi. kısacası şampuan
nizoral esasında mantar ilacı. ama saçlardaki yağlanmaya(bazı mantar ? türleri saçta yağlanma yapar çünkü) iyi gelir. dolayısı ile dökülme azalır. eğer saç dökülmen vit b 12 eksikliğine bağlı ise iğne ile takviye yaptırman gerek. yoksa sadece nizoral ile dökülme durmaz. dr nun söylemsi lazımdı aslında ...
b12 iğnesi vuruluyorum zaten hatta dün vuruldum... nizoralide saçım kimyasal işlem gördüğü için verdi
canım. iyide nizoral saçı zaten kurutur. yani kimyasalla kurumuş saça kurutma yapmak ne kadar doğr u bilmiyorum. tabi veren dr bildiği bişeyler vardır elbet. işine karışmak istemem. hepimize bol saçlı bir ömür dilerimmm
minoxsil hakkında bi bilgn var mı
canım bilgin varmı derken neyi kasteddin bilmiyorum. esasında tansiyon ilacı. yan etki olarak kıllanmada artış yaptığı farkedilince piyasaya bu amaçla sürülmüş. kullanılan bölgede damarlarda genişleme yaprak kıl kökünü besliyor ve kılın çıkmasını sağlıyor. sadece kullanıldığı sürece etkili bırakınca eskiye geri dönüş var. özetle bunlar:)))
hadi yaa...kaç gündür saçımı düz suyla yıkıyorum bi damlada normal bi şampuan..bana düzgün bi şampuan lazım yaa18:
benim saçalrım düz ince telli ve yağlı. sarımsaklı şampuan kullanıyorum. içinde ampül ve çam terbentin esansı var. şimdilik memnunum. ama saçımda boya yok bende.
bende doa diye bi şampuan keşfettim bugün gidip aktarlarda o şampuanı aramayı düşünüyorum benim saçlarımda ince kuru
ben de doa şampuan kullanıyorum fakat aktarlarda bulunmaz o sadece web sitesi üzerinden satış yapıyorlar. google'a doa kozmetik yazarsanız web sitesi çıkar, inceleyebilirsiniz oradan...
hadi ya...................
offf.....
peki kapıda ödeme var mı benm kredi kartım falan yok :18::18::18:
bugün nivalis garlic sarımsaklı şampuan aldım... hayırlısı artık
benimde çok dökülüyordu saçım cildiyeye gitmiştim eczanede bi karışım yaptırdık doktorun yazdıgı yağlarla ve de prozinc woman tavsiye etmişti kullandım iyi geldi ama hamilelik nedeniyle sanırım tekrar dökülmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?