Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın hepsi Banyoda Döküldü Çok Kötüyüm!!

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Ellerim ayaklarım titiriyor ne uğradığımı şaşırdım bugün kolestonla boyamıştım 2 ay once arayala boyadım şimdi neden öyle oldu bilmiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi suyla akıtır akıtmaz hepsi yerlere düştü yanık felan da değildi Allahım yarabbim çok şükür kellik yok çok az dikkati bakınca var kolumun kalınlığın hepsi cıvıyarak döküldü zor götürdüm çöpe parçaları . Allahım yarabbim avuç içim kadar saçım kaldı Allahım yarabbim sen büyüksün................ :5:

Ne yapıcam şimdi :5:

Son düzenleme:
Cevap veren yok mu hiç Düşüp bayılacağım sanki yaa , ne yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Ellerim ayaklarım titiriyor ne uğradığımı şaşırdım bugün kolestonla boyamıştım 2 ay once arayala boyadım şimdi neden öyle oldu bilmiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi suyla akıtır akıtmaz hepsi yerlere düştü yanık felan da değildi Allahım yarabbim çok şükür kellik yok çok az dikkati bakınca var kolumun kalınlığın hepsi cıvıyarak döküldü zor götürdüm çöpe parçaları . Allahım yarabbim avuç içim kadar saçım kaldı Allahım yarabbim sen büyüksün................ :5:

hiç bişey anlamadım saçınızı boyadınız yıkarken saçınız mı koptu yani nasıl?
boyanın son kullanma tarihi mi geçti acaba aldığınız yere saçı boya kutusunu ve fişini götürün..

hiç bişey anlamadım saçınızı boyadınız yıkarken saçınız mı koptu yani nasıl?
boyanın son kullanma tarihi mi geçti acaba aldığınız yere saçı boya kutusunu ve fişini götürün..

Saçımı normal olarak boyadım canım 40 dakika beklettim , sonra banyoya girdim su sürer sürmez hepsi yere düştü ıslanınca...

Boyanın tarihiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama ilk defa böyle bir şey geldi başıma şoktayım şuan saçlarım çoğu gitti ...

canım kullandığın boyada açıcı toz varmıydı :(

Saçımı normal olarak boyadım canım 40 dakika beklettim , sonra banyoya girdim su sürer sürmez hepsi yere düştü ıslanınca...

Boyanın tarihiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama ilk defa böyle bir şey geldi başıma şoktayım şuan saçlarım çoğu gitti ...

ombre mi yaptın saçına yani yanlışlıkla o boyadan kullanmış olabilir misin..

ombre değildi bundandı : http://www.istoctan.com/uploads/productsimages/1046fe96-308b-4409-ab62-d6c0dc264a51.jpg

Saçımda hafif yanma hissi oldu sizlerde de oluyor mu bazen ?

ben 3 haftada bir saçımı boyuyorum hiç öyle kopma olmadı bi canım ya..
ama derimin yandığı çok olmuştur acı hissettiğim yani..
bide şu saatten sonra yapacak birşeyin yok ama şikayetçi ol bence çünkü yaşadığın şey normal değil..
bundan sonrada saçının döküle yerleri çıksın diye bişeyler yapacaksın..

ben 3 haftada bir saçımı boyuyorum hiç öyle kopma olmadı bi canım ya..
ama derimin yandığı çok olmuştur acı hissettiğim yani..
bide şu saatten sonra yapacak birşeyin yok ama şikayetçi ol bence çünkü yaşadığın şey normal değil..
bundan sonrada saçının döküle yerleri çıksın diye bişeyler yapacaksın..

3 haftada bir de çokmuş yaa heralde açık renk saçlarınız onun için sürekli boya istiyor...

Ve dökülen saçlarımın kökden mi gövdeden mi koptuğunu anlamadım umarım kökden değildir kök kopmadıysa sorun yok zaten umarım öyledir şimdi biraz daha kurudu yine de idare eder çok sırıtmıyor kuruyunca kabardı ama yine de giden gitti ....

3 haftada bir de çokmuş yaa heralde açık renk saçlarınız onun için sürekli boya istiyor...

Ve dökülen saçlarımın kökden mi gövdeden mi koptuğunu anlamadım umarım kökden değildir kök kopmadıysa sorun yok zaten umarım öyledir şimdi biraz daha kurudu yine de idare eder çok sırıtmıyor kuruyunca kabardı ama yine de giden gitti ....

saç diplerinizi kontrol ettirin bi isterseniz..
şampuanınızın içine çam terebentin alıp yarısını dökün çalkalayarak kullanın şampuanı..
eğer diplerde kellik oluştuysa çamterebentin den parmağınız yardımı ile kellik oluşan yerlere sürün yarım saat kadar bekleyip çamterebentinli şampuanla duşunuzu alın uzamasına yardımcı olur..

benim saçlarım boyadıktan iki gün sonra beyazlamaya başlıyor ırsi ve saçlarım çok hızlı uzadığı için en fazla 3 hafta dayana biliyorum ve saçlarım mavi siyah..

saç diplerinizi kontrol ettirin bi isterseniz..
şampuanınızın içine çam terebentin alıp yarısını dökün çalkalayarak kullanın şampuanı..
eğer diplerde kellik oluştuysa çamterebentin den parmağınız yardımı ile kellik oluşan yerlere sürün yarım saat kadar bekleyip çamterebentinli şampuanla duşunuzu alın uzamasına yardımcı olur..

benim saçlarım boyadıktan iki gün sonra beyazlamaya başlıyor ırsi ve saçlarım çok hızlı uzadığı için en fazla 3 hafta dayana biliyorum ve saçlarım mavi siyah..

bir şeyler yapıcam artık formüll çokmuş teşekkürler yardımın için ... Beyazlama başa dertt... Allahtan benim öyle bir dedim yok canım ...

Mavi siyah ı duymuştum deneyecektim sonra vazgeçtim kurtulması çok zormuş...

bir şeyler yapıcam artık formüll çokmuş teşekkürler yardımın için ... Beyazlama başa dertt... Allahtan benim öyle bir dedim yok canım ...

aynen öyle yapıyorsan siyah yap..
mavi siyah cidden başa bela ..
rica ederim umarım ciddi bişey yoktur..

Kolestonda arada boyle skintilar oluyo arayip bildirin bence daha oncede baya kisinin saci yanlislikla siyah ,mavi siyah olmustu sari felan boyadiklarinda..

Samsung s3

off. bir yerde yanlışmı yaptınız. nasıl döker. hemen akın kutuyu ve faturayı aldığınız yere gidin.
birde kolestonun numarasını bulun şikayet edin. feci bir şey bu. geçmiş olsun

Son düzenleme:
off. bir yerde yanlışmı yaptınız. nasıl döker. hemen akın kutuyu ve faturayı aldığınız yere gidin.

Bence de şikayet edin. Ben olsam dava falan acardim çok hakli bi durumdasiniz. Çok üzüldüm gerçekten ya. Sakincasi yoksa sacinizin önceki ve şimdiki halinin fotoğrafını atar misiniz bi bakmak istiyorum da??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlış yazıyı alintilamisim :)

Bence de şikayet edin. Ben olsam dava falan acardim çok hakli bi durumdasiniz. Çok üzüldüm gerçekten ya. Sakincasi yoksa sacinizin önceki ve şimdiki halinin fotoğrafını atar misiniz bi bakmak istiyorum da??

Kesinlikle çok kötü oldum inanın kanser gibi hisettim kendimi.. Normalde saçlarımı takıntı yapan birisi değilim ama o kadar döküldü ki dkül dü de demeyim parçalandı saçlarım ... Sanki birisi makas atmış gibi yere düştü hepsii... Psikolojimi siz tahmin edin :43:

Az maz bu saçla idare ediyorum sadece bir bölgeden döküldü sandım öyle olunca saç kıran oluyor kötü duruyor felan diye panik yaptım her yerinden kısım kısım dökülmüş Allahtan ayırınca felan belli oluyo kellikler...

Şikayet etmek te istemiyorum açıkcası boya normal boyaydı saçlarıma birden bir şey oldu malum ki saçlarımla ilgili cılız olunca :5:

Ne yazıkki parçaları çöpe attım yaa :( aklıma gelseydi keşke

Back
X