Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın hızlı uzamasını sağlayan üç şey :)

tacsizprensess

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
101
1
11
İzmir
kızlar benim saçlarım maşallah çok hızlı uzuyor daha geçen hafta boyattım şimdi diplerden kendi saçlarımı gelmeye başlamış bile :) benim saçlarım çok gür ve kalın telli banyodan sonra taramakta zorlanıyorum bunun için schwarzkopf gliss sıvılaştırılmış keratin içeren spreyini kullanıyorum saçlarım çabuk açılıyor rahatlıkla tarıyorum ve de banyodan çıktıktan sonra kuaförümden aldığım argan yağını sürüyorum uçlarına hem dökülmeyi engelliyor hem kırılmayı ve kabarmayı bazen işe saçlarıma hiç fön çekmeden düzleştirmeden gidiyorum çok hacimli görünüyor :)
bir de üniversitedeyken saçları çok uzun ve güzel olan bir arkadaşım saçlarını duş alırken taradığını söylemişti kızın saçları gerçekten çok hızlı ve sağlıklı uzuyordu ben de alışkanlık haline getirdim faydasını gördüm.
argan yağı ve keratin saçlar için çok sağlıklı argan yağından erkek arkadaşıma da aldım o kendisi de söyledi saçlarının artık daha çabuk uzadığını o da şimdi her hafta saç tıraşı olmaktan yakınıyor ama artık dökülmüyor da saçları :)
ama bu dediklerimi alışkanlık haline getirmelisiniz bir hafta kullndım bıraktım olmaz deneyin inşallah faydasını göreceksiniz :)

Benim bakım yağım bitti iyi bi bakım yağı hazırlamak istiyorum kendim uzamaya etki edecek ve kırılmaları önleyecek kızlar yardım edermisiniz.

mrb bende 30 agustos sacimi boyadm ve kulak hizasindainkestirdim maleaef cok yipranmisti. bugun 10. gun ve inan bi cm olmak uzere dipleri cikti.. isterseniz uyguladgim formulu yazabilirim..

saçını ıslakken tararsan mahvedersin.
saçlar ıslakken şişer ve taradığın takdirde parçalanır.

3x keratinli seriyi bende kullandım, siyah olan. şimdi 7 farklı yağ içereni kullanıyorum sıvı krem.. en baştada elidorunkini kullanmıştım, şuan kullandığım enfes kokuyor ve bende banyodan sonra sıkarım hep bolca

Back
X