Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum ama kuaför yüksek fiyat verdi.Çok canım sıkıldı.Ne yapsam?

Öğrenciyim ombre yaptırmak istiyorum da 350 tl'den başlıyor dedi kuaför.Saçlarım da kısa değil bana 400-450'ye mal olacak. taksit de yapmıyorlarmış. Banka taksit yapar mı ki hani 100 tl ve üzeri alışverişlerde taksit ister misiniz diye mesaj geliyor Ya o şekilde yapılır mı sonradan? Yaptırmazsam resmen içimde kalacak çünkü çok beğeniyorum geçen yıldan beri istiyorum :KK43:
350 mii:KK57: ben hayatta vermem o kadar parayı..
omre boya kutulari var onlardan al.. youtubedde evde ombre yapımı ile ilgili videolar var onlari seyret ve uygula.. bu kadar basit...

Bence ilk saç işlemini yoğun açıcılar kullanarak yaptırma.
Ben lise sondayken mahallemizin kuaforune gitmiştim.
Adam dedi ki yaşın küçük istersen krepe balyaj yapalım açıcıda kullanmayalım
hem dip boya derdin olmaz hemde saçların çok zedelenmez.
Üniversitede bir hata yapıp açıcı vurdurup turuncumsu gezmıştım.
Sana tavsiyem açıcıya bulaşma eğerki istiyorum dersende kuaförünü iyi araştır.

450 liraya 3 gün 4 gece batı karadeniz turuna gidersin:KK39:
Altı üstü orial sürüp bekletip yıkıyor bu kuaför ler çok aç zor benim gittiğim Prof Ada'm okumuş Prof olmuş muayenesi 200 ayıp ya ucuz bir yere yaptır hevesini al gitsin Allah aşkına nedir o fiyat

Nerde oturuyosun ki okadar para istiyolar 40 yıllık balyajı yaptılar ombre hey yarabbim daha neler görücez canım ben kuaförüm ombre balyajın farklı atış şekli kullanılan malzeme aynı yani normal bir salonda 220-240 en fazla fiyatını söylüyorum yapılıyo eşim 5 ay önce bi komşumuza 170 e röfle yaptı ki röfle daha zahmetli gerisini sen hesap et sakın öyle uçuk fiyatlarda yaptırma sonuçta ekmek bile içeriği aynı ama fiyatı semtine göre değişiyo ülkemizde pahalı olması yapan kişinin kuş konduracağı anlamına gelmiyo yazık parana
Sanırım eşiniz kuaför bilir kişi olarak konuşmuşsunuz tebrik ederim

Ben okadar para asla veremem cn m okadar çok istiyorsan internette gerçek ve yapay ombre yarim ay citcitlar var hemde bayagi uygun.saclarim koyu olsa ombre yarim ay saç alırdım

Ayrıca arastir en fazla ombre 200 tutar.ben yaptıracaktim 180 demislerdi sonra sarı düz boya yaptırdım vazgectim

Bence ilk saç işlemini yoğun açıcılar kullanarak yaptırma.
Ben lise sondayken mahallemizin kuaforune gitmiştim.
Adam dedi ki yaşın küçük istersen krepe balyaj yapalım açıcıda kullanmayalım
hem dip boya derdin olmaz hemde saçların çok zedelenmez.
Üniversitede bir hata yapıp açıcı vurdurup turuncumsu gezmıştım.
Sana tavsiyem açıcıya bulaşma eğerki istiyorum dersende kuaförünü iyi araştır.
baktığım kuaförde Ombre yaptırmış biriyle konuştum hiç yıpranma olmamış ve çok kaliteli ürünler kullanıyorlarmış.Açıcıları da farklıymış sanırım.Işıl Işıl parlıyormuş saçları hala

Ayrıca arastir en fazla ombre 200 tutar.ben yaptıracaktim 180 demislerdi sonra sarı düz boya yaptırdım vazgectim
İzmir'de sıradan bir kuaför bile 200-250 istiyor.Bizim yakınlardaki kuaförlere sordum bu fiyatı verdiler.Saçlarım benim için çok kıymetli.İstediğim işlemleri düzgün yaptığını ispatlamamış kimseye emanet edemem doğrusu 200 tl fark için.Ailemle konuştum sorun yok.Yaptırıyorum inşallah yarın

Back
X