Saçlarımla birlikte umutlarımıda kestim...

demek ki ele gune karsi bak bak karisini dusunuyo desinler diye pahali hediye akiyo sana.insan icinden gelir de alir bi hediyeyi elalemin laflarini ne kadar da onemsiyor esin.
iyi bi baba o zmn insallah iyi de bi eş olur sana.
esin galiba anlamis senin bunaldigini disari cikmak istedifinde " iyi olur " demis.bana oyle geldi ya da.
zaten emin ol esin hatasinin farkinda ama sana yansitmiyor.yani herkes biraz oyledir bence.kadin erkek fark etmez bazen ikili iliskilerde bi konuda hataliysak hatamizi kabul etmeyiz ama biliriz ki hataliyiz.sozde karsimizdakine ipleri vermek istemeyiz simarmasin istemeyiz gibisine.bunu erkekler daha cok yapiyor.erkeklil gururlarina yediremiyorlar ozur dilemeyi pismanliklarini ifade etmeyi.
hele ki senin esin kendini bayagi yukarda goren bi tip sanirim.egosu cok yuksek.
onun egosunu biraz indirmek lazim.onu umursamiyomus gibi yaparak.
ve insallah gunden gune iyiye giderek devam eder evliliginiz.
bence de sen esine hediye bi kalas da alabilirsin

Oh ne guzel.. Baskalarinin aynasinda nasil gorundugun degil, kendini nasil gordugun onemli, unutma.. Gercek sen onlarda gordugun yansima degil.. Sen kendine yeniden tani ve tanimla..

Kendi hatalarının farkında olarakmı farkında yoksa hala paranoyalarım olduğunumu düşünüyor bilemem ama bi farklılık var gibi

İşinde son derece başarılı kendi alanında çalışan firmalardan davetler alan güvenilir biri
Ya ben erkek olsam egom sırf bununla bile tavan yapardı başka arayışlara girmezdim ama sanırım hormonlarla birlikte zaafları rahat bırakmıyor

Kendi durumuma ve bugüne kadarki boşa giden gayretlerime bakınca onun adına hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor

Allah cc akıbetimizi hayr etsin

e tabi etrafindaki kadinlarda da ilgi gorunce haliyle ego temekli tavam yapiyo.
Allah da iste bazilarini varlikla imtihan ediyor bazilarini yoklukla.
sem zaten artik gayret etmeyi birak.sem kendin icin gayret et.kendin icin yasa.kendine iyi bak ki cocuklarin da iyi olsun.cocuklar gercekten karsilarina guclu bi anne gormek oyle hatirlamak istiyor.
esine karsi yapici olma ama tabiri caizse dirdir boyutunda da tartismaya girme.defmiyor goruyorsun.agzini yormaya degmez erkekler icin.

Yok canım ya dır dır değilde eskiden olumsuz bir durum olduğunda ben hemen konuşmayı o biraz ayrı takılmayı ister ben konuşalım diye direttikçe herşey daha kötü olurdu
ama çok oldu bunu da bırakalı çünkü ben de yoruldum

kesinlikle ayni durumdaymisiz.ben konusarak cozmek isterken esim kscmak isterdi.di ama susmayi da denedigim olurdu e bu sefer de hic bisey cozulmezdi ertelenirdi.baktik olmuyo surekli tartis surekli tartis aile danismanina gittik esim kendi hatalarinjn farkina vardi ben de.tabi ki 4 4 luk degiliz.benim de aldatilmicam garanti degil.sonucta bu devirde nice imrendigim ciftler ayrildi aldatti fala.kimseye guvenim yok.ben de laf anlatmaktan kendimi anlatmaktan yorulsul saldim gitti
neyse iyi geceler
o degil de bizi kocalarimiz anlamiyo burda taaa kilometrelerce oteden biz anliyoruz birbirimizi
erkek milleti hepsi ayni kafa yormaya degmiyormus cidden ben de bunu cok iyo ogrendim

İ

Aile terapistine gitmeyi kabul etmiş olması bile eşinin sana değer verdiğini gösteriyor bence
Daim olsun inşaAllah

Kadın kadının kurdu olduğu gibi hemde yaralarına merhemde oluyor canım ya bak kaç gündür ailemden kimseye anlatamadım şu halimi burda sizlere içimi döktüm yazdıklarınızla teskin oldum iyiki varsınız :)

Erkeklere kafa yormamak konusunda haklısın ve bu sadece bize reva görülen bişey değil biliyormusun dün görüştüğüm tercümanı görsen İrina Shayk’ın kazan şubesi gibi :)
Türkçeyi kendi kendine öğrenecek kadar Türkiye hayranı,navigasyonu bile Türkçe yahu :)
33 yaşında üni eğitimi almış canı istediği zaman yurtdışı tatili yapabilecek maddi güce ve özgüvene sahip ama dün karşımda hüngür hüngür ağladı
Sebep;uğruna yaşadığı yeri ailesini bırakacak kadar çok sevdiği ve evlilik hazırlığı yaptığı adamın onu aldatması bu kişi Türk
Ben kendi derdimi anlatamadım bile onun için üzülmekten
Maalesef Türk erkekleri böyle diyecektim ki yok burdakilerde öyle dedi
Vel hasıl Yaradanın yarattığına kusur bulmak haddim değil ama bu erkek milletinin kodu bozuk :)

İnşaAllah hiçbirimiz için geç olmasın artık
İşte ben çok takılı kaldım önüme bakamadım aslında sevgiliyken bitirecektim hiç evlenmeyecektim zaman kaybettim ve üzerine her gün biraz daha sorun sıkıntı yaşadım. En güzeli kökünden kesip atacaksın önüne bakacaksın benim gibi geç kalmamak için. 26 yaşından 37 yaşıma kadar çok zaman kaybetmişim.

kesinlikle erkek her yerde ayni.doyumsuzlar.o yuzden erkek evlatlarimiza sadeceAllah korkusunu ogretsek ne karilarini aldatirlar ne siddet uygularlar ne yalan soyleyebilirler.o yuzden hep derim karsimiza Allah korkusu olan insanlar ciksin insallah.
aynisini ben de yasadim.bi kari koca varsi vok imrenirdim kiz manken gibi ekonomik yonden kimseye muhtac degil cok guzel bi isi var.kocasi desen cok yakisikli.hep yurt disina giderlerdi gezerlerdi.her aktiviteyi yaparlardi.masallah ya derdim bunlarinki aşksa bizimki ne.bi romantiklikler yaparlardi falan.hayran kalirdim.
ne oldu sessiz sedasiz ayrilmislar.
dedim bunlar bile ayrildiysa ohoo biz haydi haydi dedim.
ben kendi esimdeki eksiklikleri gordukce acaba tum erkekler boyle mi ya yoksa bana bu öküz mü dusmus derdim
ama yok butun erkekler öküzmüş
ben esimle kac kere ayrilma asamasina geldim.bizde de siddet oldu.esim hic bisekilde hatasini kabul etmiyordu.sen cok konusuyosun senin yuzunden sen beni boyle yaptin diyordu.ben hep derdim bi aile danismanina gidelim diye.cok karsi cikardi.en son artik baktik olmuyo gittik.esimde aslinda ofke kontrolu yoktu.hala sabirsiz bi insandir.ama eski ofkesi yok sanki.
aile danismanina gidince ben de cidden esimi kizdiriyomusum onu anladim.danisman benim esimin zoruna gidecek kaldiramicagi seyleri soyledigimi soyledi.esimin de ofke kontrolu olmadigini falan soylemisti.ona gore her hafta gittik.odevler verdi.bu hafta soyle yapin su hafta boyle yapin vs.bayagi gittik.bi de yabanci birine acilmak insana oyle iyi gekiyo ki.ben megerse cok dolmusum konusmaya birinin beni anlamasina ihtiyacim varmis onu anladim.konustukca ustumden bi yük gidiyodu sanki.esim ilk kez hatalarini kabul ediyodu.ben de ayni sekilde.
sana neden diyorum eskiyi unutmak sorundasin diye.aynisini bana danisman dedi.siz buraya geldiyseniz evlilifinizi duzeltmek icin geldiniz burdan cikinca kesinlikle burda konustuklarinizi unutcaksiniz yoksa tartismalariniz bitmez sen bana boyle dedin sen bana soyle dedinler bitmez.ve gecmisi su an silip atcaksiniz.artik burdasiniz demisti.gercekten oyle yaptim.yoksa ben de gecmisimle yasoyordum esimi affedemiyordum icimde hala burukluk var tabi ki ama eskisi gibi degil.cunku gecmisle yasanmiyor.oluru yok.ya ayrilcaktim ya da devma etmek istiyosam 0 an baslicaktik.
kesinlikle dedigin gibi bi erkek danismana gitmeyi kabul etmisse demekki o da duzeltmek istiyo o da degismek istiyo demektir.ama tek tarafli degil emin ol.
zaten bi evliligi tek basina bi erkegin ayakta tuttugu nerse gorulmus...kadin erkegi egitiyo ona sekil veriyo.
sozun ozu erkege kafa yormican hele sinirliyken konusarak cozelimler falan faso fiso bizi dinlemiyolar bile umurlarinda olmuyoruz.bi da salak gibi lafa patlatiyoruz.ya niye boyle davraniyosun amacin ne falan sorulari siraliyoruz adam cevap vermicekki.kendimizi yoruyoruz anca.oturup agliyoruz.adam misil misil uyuyo.kesinlikle su hayatta takmicaksin erkekleri kafaya.erkekler daha rahat relax cool kendine guveni tam kadinlrdan hoslaniyo cekici buluyo.guzellik falan da umurlarinda degil.nefes alsin yeter onlar icin.e yoksa o dedigin arkadasin aldatilmazdi.oyle aman basimi supurge ediyim.sevdigi yemekleri yapiyim da sevinsin falan hic alakasi bile yok.
birincisi yatak odasinda iyi olcan ikincisi kafana hic biseyi takmican.erkekler cok düz mantik.bizim gibi detaya takilmiyolar.onun soyledigi bi lafi biz cok takabiliyoruz ama halbuki o soyledi ve bitti orda.o an ne dusunuyosa onu soyluyolar.o yuzden takma.
mesela aldigi hediyeye de anlam yorma.cunku cok para verdim cok deger verdim demek istiyo kendince.hediyeyi alirken azcik mirin kirin edip "hmm guzelmis sagol" deyip bi koseye koyuver.
orda sen 2 saat neden boyle yaoiyosun neden istedigimi bile bile gittin igretmene aldin o hediyeyi diye agzini yorma.anlamicak.cunku ona gore oahaki olan degerlidir onun gorusu oyle.sen de takma o saati deger verme.sozle degil de gostererek anlat yani bazi seyleri

Sağlık olsun.
Kökü sende tekrar uzar elbet.

Üzülme olur mu?
Kadının süsü saçı değil bence gülüşüdür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…