demek ki ele gune karsi bak bak karisini dusunuyo desinler diye pahali hediye akiyo sana.insan icinden gelir de alir bi hediyeyi elalemin laflarini ne kadar da onemsiyor esin.Küçük şeylerle mutlu olduğumu biliyor zaten onun ki sadece desinler diye
Tinyrose’m hediye işini iyi hatırlattın bak ona bir yontma aleti alayım en iyisi :)
Çocuklar konusunda hakkını yiyemem oturup onlarla saatlerce oynar yeri geldimi bir yetişkin gibi sohbet eder o anlarda onları izlemeye doyamıyorum melek gibi falan görünüyor gözüme
:)
Artık olsun diyorum bu bana yeter
Çocuklarla bugünde sen dur yulya’yla çıkıcam deyince tamam tamam iyi olur dedi :)
Çocuklar doğduğundan beri hiç yapmadım arada bir yapayım artık ben bunu
Oh ne guzel.. Baskalarinin aynasinda nasil gorundugun degil, kendini nasil gordugun onemli, unutma.. Gercek sen onlarda gordugun yansima degil.. Sen kendine yeniden tani ve tanimla..Teşekkür ederim taa oralardan bile güzel bakıp güzel gören arkadaşım
O sözü geri aldım ve kadınlığımı tekrar gururla yakama taktım bile :)
Hatta bu olaydan sonra beklenen aydınlanma gelmeye başladı galiba bugün hayatımda ilk defa ellerime bakım yaptırmak geldi içimden :)
demek ki ele gune karsi bak bak karisini dusunuyo desinler diye pahali hediye akiyo sana.insan icinden gelir de alir bi hediyeyi elalemin laflarini ne kadar da onemsiyor esin.
iyi bi baba o zmn insallah iyi de bi eş olur sana.
esin galiba anlamis senin bunaldigini disari cikmak istedifinde " iyi olur " demis.bana oyle geldi ya da.
zaten emin ol esin hatasinin farkinda ama sana yansitmiyor.yani herkes biraz oyledir bence.kadin erkek fark etmez bazen ikili iliskilerde bi konuda hataliysak hatamizi kabul etmeyiz ama biliriz ki hataliyiz.sozde karsimizdakine ipleri vermek istemeyiz simarmasin istemeyiz gibisine.bunu erkekler daha cok yapiyor.erkeklil gururlarina yediremiyorlar ozur dilemeyi pismanliklarini ifade etmeyi.
hele ki senin esin kendini bayagi yukarda goren bi tip sanirim.egosu cok yuksek.
onun egosunu biraz indirmek lazim.onu umursamiyomus gibi yaparak.
ve insallah gunden gune iyiye giderek devam eder evliliginiz.
bence de sen esine hediye bi kalas da alabilirsin
İnşaAllah öyle olacakOh ne guzel.. Baskalarinin aynasinda nasil gorundugun degil, kendini nasil gordugun onemli, unutma.. Gercek sen onlarda gordugun yansima degil.. Sen kendine yeniden tani ve tanimla..
e tabi etrafindaki kadinlarda da ilgi gorunce haliyle ego temekli tavam yapiyo.Kendi hatalarının farkında olarakmı farkında yoksa hala paranoyalarım olduğunumu düşünüyor bilemem ama bi farklılık var gibi
İşinde son derece başarılı kendi alanında çalışan firmalardan davetler alan güvenilir biri
Ya ben erkek olsam egom sırf bununla bile tavan yapardı başka arayışlara girmezdim ama sanırım hormonlarla birlikte zaafları rahat bırakmıyor
Kendi durumuma ve bugüne kadarki boşa giden gayretlerime bakınca onun adına hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor
Allah cc akıbetimizi hayr etsin
Yok canım ya dır dır değilde eskiden olumsuz bir durum olduğunda ben hemen konuşmayı o biraz ayrı takılmayı ister ben konuşalım diye direttikçe herşey daha kötü olurdue tabi etrafindaki kadinlarda da ilgi gorunce haliyle ego temekli tavam yapiyo.
Allah da iste bazilarini varlikla imtihan ediyor bazilarini yoklukla.
sem zaten artik gayret etmeyi birak.sem kendin icin gayret et.kendin icin yasa.kendine iyi bak ki cocuklarin da iyi olsun.cocuklar gercekten karsilarina guclu bi anne gormek oyle hatirlamak istiyor.
esine karsi yapici olma ama tabiri caizse dirdir boyutunda da tartismaya girme.defmiyor goruyorsun.agzini yormaya degmez erkekler icin.
kesinlikle ayni durumdaymisiz.ben konusarak cozmek isterken esim kscmak isterdi.di ama susmayi da denedigim olurdu e bu sefer de hic bisey cozulmezdi ertelenirdi.baktik olmuyo surekli tartis surekli tartis aile danismanina gittik esim kendi hatalarinjn farkina vardi ben de.tabi ki 4 4 luk degiliz.benim de aldatilmicam garanti degil.sonucta bu devirde nice imrendigim ciftler ayrildi aldatti fala.kimseye guvenim yok.ben de laf anlatmaktan kendimi anlatmaktan yorulsul saldim gittiYok canım ya dır dır değilde eskiden olumsuz bir durum olduğunda ben hemen konuşmayı o biraz ayrı takılmayı ister ben konuşalım diye direttikçe herşey daha kötü olurdu
ama çok oldu bunu da bırakalı çünkü ben de yoruldum
kesinlikle ayni durumdaymisiz.ben konusarak cozmek isterken esim kscmak isterdi.di ama susmayi da denedigim olurdu e bu sefer de hic bisey cozulmezdi ertelenirdi.baktik olmuyo surekli tartis surekli tartis aile danismanina gittik esim kendi hatalarinjn farkina vardi ben de.tabi ki 4 4 luk degiliz.benim de aldatilmicam garanti degil.sonucta bu devirde nice imrendigim ciftler ayrildi aldatti fala.kimseye guvenim yok.ben de laf anlatmaktan kendimi anlatmaktan yorulsul saldim gitti
neyse iyi geceler
o degil de bizi kocalarimiz anlamiyo burda taaa kilometrelerce oteden biz anliyoruz birbirimizi
erkek milleti hepsi ayni kafa yormaya degmiyormus cidden ben de bunu cok iyo ogrendim
İşte ben çok takılı kaldım önüme bakamadım aslında sevgiliyken bitirecektim hiç evlenmeyecektim zaman kaybettim ve üzerine her gün biraz daha sorun sıkıntı yaşadım. En güzeli kökünden kesip atacaksın önüne bakacaksın benim gibi geç kalmamak için. 26 yaşından 37 yaşıma kadar çok zaman kaybetmişim.İnşaAllah hiçbirimiz için geç olmasın artık
kesinlikle erkek her yerde ayni.doyumsuzlar.o yuzden erkek evlatlarimiza sadeceAllah korkusunu ogretsek ne karilarini aldatirlar ne siddet uygularlar ne yalan soyleyebilirler.o yuzden hep derim karsimiza Allah korkusu olan insanlar ciksin insallah.İ
Aile terapistine gitmeyi kabul etmiş olması bile eşinin sana değer verdiğini gösteriyor bence
Daim olsun inşaAllah
Kadın kadının kurdu olduğu gibi hemde yaralarına merhemde oluyor canım ya bak kaç gündür ailemden kimseye anlatamadım şu halimi burda sizlere içimi döktüm yazdıklarınızla teskin oldum iyiki varsınız :)
Erkeklere kafa yormamak konusunda haklısın ve bu sadece bize reva görülen bişey değil biliyormusun dün görüştüğüm tercümanı görsen İrina Shayk’ın kazan şubesi gibi :)
Türkçeyi kendi kendine öğrenecek kadar Türkiye hayranı,navigasyonu bile Türkçe yahu :)
33 yaşında üni eğitimi almış canı istediği zaman yurtdışı tatili yapabilecek maddi güce ve özgüvene sahip ama dün karşımda hüngür hüngür ağladı
Sebep;uğruna yaşadığı yeri ailesini bırakacak kadar çok sevdiği ve evlilik hazırlığı yaptığı adamın onu aldatması bu kişi Türk
Ben kendi derdimi anlatamadım bile onun için üzülmekten
Maalesef Türk erkekleri böyle diyecektim ki yok burdakilerde öyle dedi
Vel hasıl Yaradanın yarattığına kusur bulmak haddim değil ama bu erkek milletinin kodu bozuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?