1.5 yıl o hataları yapmamış gibi yaptım zatenolsun oyle dusunmeyin sac bu yenisi cikar.hallolur onlar
evde makyaj yaomak sacma zatem bence.bakimli gozukun giysileriniz temiz olsun guzel kokun yeter.disarda makyajinizi yaparsiniz
esinizin da cocuklarin sorumlulugunu almasi cok iyi olmus siz de aynen rahat bi nefes alirsiniz bu sayede hem bedeniniz hem ruhunuz dinlenmis olur
esimle eskisi gibi olamam demeniz coook buyuk yanlis.madem oyle bosanmaniz gerek.yoksa aldatir sizi hep.bosanmicaksaniz da hemen degil ama bi sure sonra herseyi unutmus gecmisi silmis olmaniz sart.yoksa surekli psikoljiniz bozulcak esiniz surekli aldaticak.e evde esinden ilgi gormeyip disarrdan beklicek o ilgiyi.
tabi ki hemen eskisi gibi olamazsiniz esinizle zaten. kendi psikolijinizi once bi duzeltin.bi kac ay zaman verin kendinize esinize.sonra zaten hersey rayina oturcak
siz hem bosanmicam esim ne yaoarsa yaosin sadece cocuklarla ilgilensin derseniz olmaz sizden once cocuklara yazik olur.siz harap olursunuz.esiniz dahs cok siddet uygular dahs cok aldatir.bunu hangi psikologa giderseniz gidin size diyecegi tek sey bosamayacaksaniz eskileri silin kafanizdan olacak.misal yeni tanisiyosunuz esiniz o hatalari yapmamiz gibi...
gerçekten aldatıp aldatmadığıda umurumda değilKökü sizde uzar nasılsa , hatta daha canlı uzar.
Buradaki önemli detay buna sebep kimse hayatınızdan atın. Hayat çok kısa.
hsklisin sonuna kadar ama bu sekild eayni evde yasicaksan aradan biraz zaman gectikten sonra tekrar unutmak zorunda kalcaksin.cunmu boyle de yasayamamazsin sen de insansin esinden ilgi istersin.hadi senin ilgin alakan bitse esin ilgi isticek.e senden ilgiyi goremeyince hep aldaticak.1.5 yıl o hataları yapmamış gibi yaptım zaten
Telefonlarına elimi sürmeyecek geçmişi bir kez bile ağzıma almayacak duruma gelmiştim
Herşey yolunda görünüyordu yada ben kendimi kandırıyordum
Daha geçen gün kendisiyle galiba artık oturdu bu evlilik diye konuşurken yine yanıldığımı anladım
Bu kadınla kurduğu samimiyet son damlaymış meğer içimden artık onun için hiç birşey yapmak gelmiyor
Ben de gecen hafta ağlayarak saclarimi kendim kestim. Tahmin edebiliyorum neler hissettiginizi..hemde kökünden
Sanki düşen her telle birlikte ruhuma yapışmış bütün acılarda döküldü birer birer
Garip ve korkutucu bir rahatlama hissediyorum şimdi
Deliriyormuyum acaba?
Çok ama çok dolmuşum bardak taştı sanırım
Bu sabah son damla da düşerken o bardağa,aklıma ilk gelen saçlarımdan kurtulmak oldu
Kadının saçı yegane süsüdür derler ya hani
Ben bu sabah kadın olmaktan vazgeçtim
Bir alışveriş poşetinin üzerinde öylece cansız yatan saçlarıma baktım uzun uzun
Hiç ağlamadım
hsklisin sonuna kadar ama bu sekild eayni evde yasicaksan aradan biraz zaman gectikten sonra tekrar unutmak zorunda kalcaksin.cunmu boyle de yasayamamazsin sen de insansin esinden ilgi istersin.hadi senin ilgin alakan bitse esin ilgi isticek.e senden ilgiyi goremeyince hep aldaticak.
oturuo konustun mu son olayi.
guzellikle nedenini nicinini sormadan bi konus istersen.biz nasil bu evliligi duzelticez gibisinden
İnşaAllah benimki gibi bir sebepten değildirBen de gecen hafta ağlayarak saclarimi kendim kestim. Tahmin edebiliyorum neler hissettiginizi..
Mükemmel anne olabilirmiyim bilmiyorum ama Cenab-ı Hak bana onları iyi insan olarak yetiştirme kabiliyyeti versinTüm mesajları baştan sona okudum
Siz çocuklarınız için kadınlığınızdan vazgeçtiniz ama
Eminim ki mükemmel bir anne olmaya devam edeceksiniz
Allah yüreğinize ferahlık versin
Sizi darda çaresiz bırakmasın inşallah
aman cnm erkek milleti cirkinlige mi bakitor nefes alsin yeter onlar icin.hele de ilgi cekmeyi basarmis bi erkek elinde oynatmayi cok sever.esinde anlamis ilgisini cektigini ki kendini tatmin etmis gecelere kadar yazismis gitmis herkesten cok para vermis okula falan.egosunu tatmin etmis esin.Dün oğlumu okuldan aldıktan sonra markete uğradık baktım gezindiğimiz her reyonda o kadın yanında biriyle karşıma çıkıyor yanındaki kadınla birlikte bana bakıp bişeyler konuşuyolar
Paranoya yapmıyayım burası market rastlantıdır dedim ama yok ikisininde elinde o kadar gezmelerine rağmen hiçbirşey yoktu
Sanırım okul sonrası beni takip edip sinirimi bozmak falan istediler başardılarda
Sabaha kadar uyumadım bu sabahki öfke patlamam bundandı
Beyfendiye Ona söyle dün markette yaptığını bir daha yaparsa onu okulda herkesin içinde rezil ederim dedim Allahtan Velilerin çoğu Tatar ve tatarca bizim dilimize benziyor anlaşabiliyoruz
Ben böyle deyince ya saçmalama öyle bişey yapmaz dedi!!!
Yani 3-5 gündür tanıdığı birinden o kadar emin ki
Bu adamla artık oturup ne konuşulur?
Bizimki bu hediye konusunda muhtemelen cömert davrandı birde geçen gün okul için para toplanmış ve diğer velilere göre çok çok yüksek bir meblağ verdi.muhtemelen bu kadın paranın kokusuna falan dolanıyor.
Birde söylerdi de inanmazdım yabancı kadınlarda gerçekten bi Türk erkeği hayranlığı var Libya ve Türkmenistan’da gördüm bunu
Bizimki eğer biriyle birlikte olacaksa bu kadınla olmaz sanmıyorum çünkü fena halde çirkin
Sanırım aynı hisleri paylaşıyoruz. Erkekler aldatmayı yatakta olur sadece yer zannediyor. Oysa size yalan söylemesi, arkanıxdan başkalarıyla samimi diyaloglar kurup flörttöz davranması da aldatma değil mi? Saçlarımı henüz kesmedim, sizin kadar da dolmadım ama gittiği noktayı görüp şimdiden dur demek istedim. Evi terkettim ve boşanmayın düşünüyorum. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Yüreğinizin güzelliği saçlarınızın güzelliğinden önemli boşverin...1.5 yıl o hataları yapmamış gibi yaptım zaten
Telefonlarına elimi sürmeyecek geçmişi bir kez bile ağzıma almayacak duruma gelmiştim
Herşey yolunda görünüyordu yada ben kendimi kandırıyordum
Daha geçen gün kendisiyle galiba artık oturdu bu evlilik diye konuşurken yine yanıldığımı anladım
Bu kadınla kurduğu samimiyet son damlaymış meğer içimden artık onun için hiç birşey yapmak gelmiyor
saçları uzun kadınları
çok
sevin azizim.
Her telinde bir şiir yatar o saçların.
uzun saçlarını
kesen
kadınları daha çok sevin
her telinde bir acı yatar o saçların.
hele ki
bir kadını saçlarını kestirecek kadar
yıktı iseniz…
siz bi zahmet kadınları sevmeyin azizim.
Bana bu şiiri hatırlattın..
aman cnm erkek milleti cirkinlige mi bakitor nefes alsin yeter onlar icin.hele de ilgi cekmeyi basarmis bi erkek elinde oynatmayi cok sever.esinde anlamis ilgisini cektigini ki kendini tatmin etmis gecelere kadar yazismis gitmis herkesten cok para vermis okula falan.egosunu tatmin etmis esin.
zaten bana kalsa elinde de imkanlar olsa bosan cekme bunu derim.ama imkan yok arkada aile yok.aile olmasa da ekonomik imkan yok.simdi bosanmasadan da eblatlarin buyuyunca sana bakacak duruma geldikleri zaman hic durma hem de hic....
bak evlatlarinin destegini kesinlikle almaya bak.sen onlarin annesisin seni tabiki sevcekler.ama buyuyunce biliyosun durumlar degisebiliyo anaya babaya sayvi azaliyo muhtaclik azaliyo.sen evlatlarinin her zaman yaninda ol.her zaman destekle ki ilerde yalniz kalma.ailen arkanda yok gurbet ellerdesin kocana guven olmaz.sadece senin yaninda olacak olan bi evlatlarin var.onlar cok onemli senin icin.senin tek dayanaklarin.ilerde onlara guvenip ayrilabilirsin.
ama tabi insallah o zmna kadsar duzelir araniz.
elin tatarina o yapmaz diyebikecek kadar guvenip esine guvenmemenin izahi olamaz.hic mi hatirin yokmus.densiz..
sen de esinle boyle evde ayri gayri evde yasayamazsiniz cnm su an sinirle oyle soyluyosun cok haklisin zaten bu adam hak etmiyor hic biseyi ama bosanmicaksan bi muddet sonra unutmus gibi yapmak zorundasin.
eskisi gibi olmaz tabiki eski aşk sevgi asla olmaz.ama illa ki boyle de yasanmaz.
araniz duzeldigi zmn da sakin esine acima catir catir ye parasini.okula oraya buraya hava atmak icin fazladan para veremesin...
yemeyene yerler cnm sakin acima.hatta borca sok.disarda yiyin icin gezin.kendine bakim urunlerini kuaforunu eksik etme.yanlis anlama beni Rusya gibi bi yerde yasiyosun rus kizlari malum gercekten cok guzeller bebek gibiler.sen de eminim cok guzelsin.ama bakim sart.heleki oyle bi yerde cok sart.bakimsiz durma.saclarin kisayken de cok guzel sekil verirsin hafif bi uzasin merak etme.hic uzulme eski saclar geri yerine gelir zaten.
esine cool gozuk.onsuz da olabilirim edalarinda ol.esini umursama hic.umursancak bi adam degil zaten.ipleri de tam olarak eline verme.telini mahsus kurcala bak sor.temelli azitmasin.ama gül geç herseye yeni arkadaslar edin.kafani dagit.relax gozuk.
Çok üzüldüm sizin için de Allah cc yar ve yardımcınız olsunSanırım aynı hisleri paylaşıyoruz. Erkekler aldatmayı yatakta olur sadece yer zannediyor. Oysa size yalan söylemesi, arkanıxdan başkalarıyla samimi diyaloglar kurup flörttöz davranması da aldatma değil mi? Saçlarımı henüz kesmedim, sizin kadar da dolmadım ama gittiği noktayı görüp şimdiden dur demek istedim. Evi terkettim ve boşanmayın düşünüyorum. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Yüreğinizin güzelliği saçlarınızın güzelliğinden önemli boşverin...
Yap gitsin canım ya beğenmezsen başka bişey denersin :)Offf...
Ben de kirptim uclarindan... Rengiyle de oynayasim var...
İnşaAllah çektiğiniz tüm sıkıntılar geride kalmış ve artık mutlusunuzdurŞu hayatta ne dertler var biliyor musun? Neler çektiğimi ben bilirim arkadaşım . Allah dermansız dert vermesin iç huzurunu bozmasın hayattan seni soğutmasın. Hiçbirşey için uzun saçlarımı kesemezden şahsen haftalık dışında
Yok canım Keşke geri de kalsa neredeeee benim de benzer sorunlarım oldu ve çok yıprattım kendimi. Bunun sonucunda hem psikolojik hem de sağlık sorunlarım çıktı hala daha da devam ediyorİnşaAllah çektiğiniz tüm sıkıntılar geride kalmış ve artık mutlusunuzdur
Benim bu halim sadece evliliğimden değil çocukluğumdan beri birikmişim ve ne yazıkki bunca zaman ne yardım alabildim nede birilerine içimi dökebildim
Sağolun inşallah siz de hakettiğiniz mutluluğu bulursunuz...Çok üzüldüm sizin için de Allah cc yar ve yardımcınız olsun
Kadın yada Erkek yatak olayına girmeseler bile o gözlere başka hayaller giriyor ya işte orada film kopuyor
Benim durumuma gelmeden noktalamanız isabet olmuş inşaAllah her ne yaşadıysanız hepsini unutturacak çok mutlu bir hayatınız olur bundan sonra
sen cok hatali davranmissin cunku esinij sana o kadar yanlisi olmasina ragmen uzulmesin diye sen aldigi hediyeye begendim demissin."bu da guzelmis tesekkur ederim "deyip hafif begenmedigini belli etseydin keske.Dün akşam konuştuk biraz bunca zaman neden bana bunu yaptın niye hep başkalarına jest yapıcam diye hep beni kırdın dedim
Hediye alırken bile canımı yakmayı becerdi inanabiliyormusunuz
1 ay önce falan saatim yoktu almak istedim avm’de dolaşırken bakalım dedi girdik bakıyoruz
Hani şu kordonu zincir gibi biraz da taşlı zarif bişey aradım gümüş rengi vardı sarı olsa alıcaktım bir kaç yere daha baktık bulamadık başka zaman alayım bu kadar parayı içime sinmeyen bişeye verdirmeyeyim dedim
Geçen ayın 16’sı bizim evlilik yıldönümümüzdü baktım elinde poşetlerle gelmiş içinde hediye paketleri var birini çıkarıp bana verdi açtım bir kol saati ama tarif ettiğim gibi değil dümdüz sıralı kordonu olan gümüş renkli sade bir anneanne saati tek özelliği markalı birşey olması
Diğer paketlerde de okul müdürüne falan aldığı hediyeler var
Kırılmasın diye çok beğendim dedim ama Allah biliyor ya hiç hoşuma gitmedi
Diğerlerininkini sormadım bile sadece daha ucuz bişeyler olduğunu söyledi
Daha sonra bu saatlerin Türkiye fiyatlarına bakmaya başladı bak öğretmenin ve müdürünkiler şunlar deyince bi baktım her ikiside birbirinden farklı ama tam anlamıyla benim beğendiğim modellerden
Yine bişey diyemedim ama bana aldığı saatten bi kere daha soğudum sanki canımı yakmak için özellikle yapmış gibi geldi
Dün akşam bana sebep gösterdiği şeyi duyduğumda anladım ki bu adam annesinden göremediği sevgi açlığını gidermeye çalışıyor sürekli birileri tarafından poh poh’lanmaya ihtiyaç duyuyor bunun içinde herkese karşı parayı kullanıyor heryerde her zaman aşırı bonkör
Bir kere daha çocukların yanında eskisi gibi olmak istediğimi söyledim tamam dedi ve bu sabah herkes çok neşeliydi
Ben içimdeki yangına rağmen öyle görünmeye çalıştım O’da benim gibi rolmü yaptı yoksa bu durum işinemi geldi bilemiyorum
Bildiğim bi tek şey var ne telefonu ne başka bişeyini görmek istemiyorum nefrette etmiyorum ama çok kırgınım sadece içime dönmek kendimi dinlemek istiyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?