Saçlarımla birlikte umutlarımıda kestim...

Keşke saçlarınıza kıymak yerine daha çok bakım yapsaydınız, güzelleşmek için işlemler yapsaydınız. Tabii burdan söylemesi kolay diyeceksiniz, haklısınız. Konularınıza kısaca baktım. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Sabır diliyorum size. Ama bence siz de güzel bir kadınsınızdır eşinizin artık size kötü davranmasına izin vermeyin, pek de yüzüne bakmayın derim. Kendinize bakın dil öğrenin, gezin. Eşiniz bakıp o sizin peşinizden koşsun. Dil seviyeniz nasıl bilmiyorum ama keşke en az eşinizin seviyesinde siz de öğrenmiş olsaydınız şimdiye kadar. Rusça demişsiniz bir Çince değil sonuçta ben de dili çok zor bir ülkedeyim şu an. Ağlaya zırlaya da olsa yanlışlarla da olsa artık yavaş yavaş konuşuyorum. Kaldı ki Rusya'da olacam eşim bi de Türk erkeği olacak göz açtırmaz gizlisi saklısı kalmasın diye ondan önce öğrenirdim. Bir kaç ders Rusça almıştım, hoşuma gitmişti devam etmek istiyorum. Bir de orası Rusya orda güzel kadınlar var diye kabullenmeyi de anlayamıyorum. Ya da her erkek orda aldatır falan laflarını da. Biz Türk kadınları da gayet güzeliz. Rusya dediğin koskocaman bir coğrafya orada da her tipten insan var aslında. Sadece kadınlar biraz daha dikkat çekici giyiniyor olabilir , olsun. Siz de giyinin. Kapalıysanız evde giyinin. Bunları tabii artık bu saatten sonra ben olsam eşim için değil kendime olan saygımı geri kazanmak için yapardım. Belki dilini ilerletip orada iş bile bulup eşini boşarsın. Çok Türk firması var diyorlar. Yurt dışında zor biliyorum. Ben de işsizim yurt dışındayım ve lisans mezunuyum. Ama umudum var yani dilimi geliştiriyorum. Kendinize lütfen çok iyi bakın. Bir daha gelmeyeceğiz dünyaya.

Çok şükür şiddet artık yok bundan sonra da inşaAllah olmaz zaten bende eskisi gibi fevri değilim (yanlış anlaşılmadın fevri kadınlar hakediyor gibi)

Bana git seni istemiyorum falan dediğide yok hatta çocukları alıp gideceğimden korkuyor

Bu saatten sonra normal’e döneceğimizi zannetmiyorum
Biliyorum onursuzca gelecek ama çocuklar için katlanmak zorundayım
esiniz dememismiydi "istersen ayril ama.cocuklari vermem diye."
bu lafa istinaden dedim sanki "bosanirsan bosan " demis gibi olmus esiniz resmen.
yani bosanmicaksaniz evlatlarim icin katlanicam dicekseniz o zmn evkatlariniza kesinlikle yansitmayin aranizdaki sorunu.cocuklar da bi gel git yasar yazik olan onlara olur.
siddet konusunda belki akillanmistir ama aldatma konusunda uzgunum ama esinizin akillanacagini hic sanmiyorum.
insallah esinizle bu saatten sonra cok mutlu olursunuz insallah sizi yaniltir.umarim bi daha uzulmezsiniz.
ama siz ruscayi ogrenin kesinlikle boyle cidden olmaz esiniz nasilsa dillerini de bilmiyo der kim bilir neler yazar cizer esinizi takipte olun
sabirlar diliyorum.keske ayrilabilseydiniz cocuklar icin bazen katlanmak degil de kesip atmak gerekir.ama ekonomik ozgurluk olmadan dil bilmeden de olmaz tabi.
siz her ihtimale karsi kendinizi guvemceye alin.dil ogrendikten sonra bi ise girin meslek edindirme kurslarina katilin.hic olmadi evde biseyler yapin satin.
esiniz hic guvenilir bi adam degil bana gore.aldatma arti sandalye kirmak karisinin kafasinda anormal bi adam oldugu belli.hafi bi tartisma olsa size bisey yapsa koruyacak kimseniz yok.maddiyat yok.gidecek kapi yok.gurbette kime gitceksiniz.dil bilmiyosunuz derdinizi kime anlaticaksiniz.ama elinizde en azindan bi meziyetiniz olsa dillerini bilseniz esinize muhtac olmazsiniz.
ve esim duzelir eskisi gibi degil siddet konusunda diyosunuz bi aile danismanina gitmeniz gerek bence sizin.tek tarafli psikologa gitmeyin aile danismanina kari koca gidin bence.

Buraya 2.5 ay önce geldik ve moskova gibi falan Türklerin yoğun olduğu bir yer değil tanıdığım kimse yok

Ama boşanırsam burda yapmam bunu
ah cnm ya neden esine guvenip de yolunu dilini bilmedigin bi yere gittiniz keske esine karsi ciksaydin cok da yeniymis.
2.5 ayda bi rusya gordu de mi aldatti seni bu adam
lutfen dillerini ogren orda kaliciysaniz ve kendine meslek edin.esinden gizki de para biriktir.
sadece esine degil hic bi adama guven olmaz

ah cnm ya neden esine guvenip de yolunu dilini bilmedigin bi yere gittiniz keske esine karsi ciksaydin cok da yeniymis.
2.5 ayda bi rusya gordu de mi aldatti seni bu adam
lutfen dillerini ogren orda kaliciysaniz ve kendine meslek edin.esinden gizki de para biriktir.
sadece esine degil hic bi adama guven olmaz
Yurtdışı serüvenimiz yeni değil 8 yıldır önce Libya sonra Türkmenistan şimdi burası

Burda eğitimsiz biri olarak ancak beden işçisi olabilirim heryer de olduğu gibi ama buna izin vermez

esiniz dememismiydi "istersen ayril ama.cocuklari vermem diye."
bu lafa istinaden dedim sanki "bosanirsan bosan " demis gibi olmus esiniz resmen.
yani bosanmicaksaniz evlatlarim icin katlanicam dicekseniz o zmn evkatlariniza kesinlikle yansitmayin aranizdaki sorunu.cocuklar da bi gel git yasar yazik olan onlara olur.
siddet konusunda belki akillanmistir ama aldatma konusunda uzgunum ama esinizin akillanacagini hic sanmiyorum.
insallah esinizle bu saatten sonra cok mutlu olursunuz insallah sizi yaniltir.umarim bi daha uzulmezsiniz.
ama siz ruscayi ogrenin kesinlikle boyle cidden olmaz esiniz nasilsa dillerini de bilmiyo der kim bilir neler yazar cizer esinizi takipte olun
sabirlar diliyorum.keske ayrilabilseydiniz cocuklar icin bazen katlanmak degil de kesip atmak gerekir.ama ekonomik ozgurluk olmadan dil bilmeden de olmaz tabi.
siz her ihtimale karsi kendinizi guvemceye alin.dil ogrendikten sonra bi ise girin meslek edindirme kurslarina katilin.hic olmadi evde biseyler yapin satin.
esiniz hic guvenilir bi adam degil bana gore.aldatma arti sandalye kirmak karisinin kafasinda anormal bi adam oldugu belli.hafi bi tartisma olsa size bisey yapsa koruyacak kimseniz yok.maddiyat yok.gidecek kapi yok.gurbette kime gitceksiniz.dil bilmiyosunuz derdinizi kime anlaticaksiniz.ama elinizde en azindan bi meziyetiniz olsa dillerini bilseniz esinize muhtac olmazsiniz.
ve esim duzelir eskisi gibi degil siddet konusunda diyosunuz bi aile danismanina gitmeniz gerek bence sizin.tek tarafli psikologa gitmeyin aile danismanina kari koca gidin bence.
İşte bu şiddet potansiyelini de bildiğimden susmayı öğrenmeliyim

Yurtdışı serüvenimiz yeni değil 8 yıldır önce Libya sonra Türkmenistan şimdi burası

Burda eğitimsiz biri olarak ancak beden işçisi olabilirim heryer de olduğu gibi ama buna izin vermez
olsun calismasaniz da bi meziyetiniz olsun siz yine de kurslara katilin arkadasim olsun sıkıliyorum evde diye gidin kurslara.el isi ogrenjn evde yapin yapin satin.instegramda bi dolu dikis el isi sayfalari var cok da guzel para kazaniyorlar deneyin bence.

İşte bu şiddet potansiyelini de bildiğimden susmayı öğrenmeliyim
cok mu konusuyorsunuz ki
hadi konustunuz kafanizda sandalye kirmasi normal mi asla.
hadi konustunuz gitti sizi aldatti.bu da mi konustunuz diye oldu
siz degil de esiniz insanlik ogrense iyi olur
kendinizde hata aramayin.
tabi ki erkekler tabiri caizse cok dirdir yapan kadinlari sevmezler.ama elini kaldiracak kadar olduysa birbirinize agir seyler soylediyseniz baska bi odaya ya da disari cikabilirdi esiniz.kafanizda sandalye kirmasina gerek yoktu..
hadi siz bundan sonra dikkat etceksiniz.peki ya esiniz.kendisinin sorunlu oldugunun farkinda mi hatalarini gorebiliyor mu ?
aile danismanina gitmek isteseniz kabul eder mi

olsun calismasaniz da bi meziyetiniz olsun siz yine de kurslara katilin arkadasim olsun sıkıliyorum evde diye gidin kurslara.el isi ogrenjn evde yapin yapin satin.instegramda bi dolu dikis el isi sayfalari var cok da guzel para kazaniyorlar deneyin bence.
Dil öğrenmekle başlıycam zaten bişeyler yapmaya sonra yavaş yavaş kendimi geliştirebileceğim başka alanlar araştıracağım

cok mu konusuyorsunuz ki
hadi konustunuz kafanizda sandalye kirmasi normal mi asla.
hadi konustunuz gitti sizi aldatti.bu da mi konustunuz diye oldu
siz degil de esiniz insanlik ogrense iyi olur
kendinizde hata aramayin.
tabi ki erkekler tabiri caizse cok dirdir yapan kadinlari sevmezler.ama elini kaldiracak kadar olduysa birbirinize agir seyler soylediyseniz baska bi odaya ya da disari cikabilirdi esiniz.kafanizda sandalye kirmasina gerek yoktu..
hadi siz bundan sonra dikkat etceksiniz.peki ya esiniz.kendisinin sorunlu oldugunun farkinda mi hatalarini gorebiliyor mu ?
aile danismanina gitmek isteseniz kabul eder mi

Hatalarını görmezden gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmamı beklerdi gözümle gördüklerimi bile inkar eder neden yapıyorsun diye sorunca o susar ben üstelerdim
Susmasına ses çıkarmazsam sorun yok ama üstelersem öfkelenirdi
Boşanma noktasına geldiğimiz zamanlarda şiddet için çok pişman olduğunu bir daha olmayacağını söylemişti şu ana kadar sözünde durdu ama bu kadın muhabbeti maalesef yeniden hortladı

Hatalarını görmezden gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmamı beklerdi gözümle gördüklerimi bile inkar eder neden yapıyorsun diye sorunca o susar ben üstelerdim
Susmasına ses çıkarmazsam sorun yok ama üstelersem öfkelenirdi
Boşanma noktasına geldiğimiz zamanlarda şiddet için çok pişman olduğunu bir daha olmayacağını söylemişti şu ana kadar sözünde durdu ama bu kadın muhabbeti maalesef yeniden hortladı
sucluya cevap veremiyo verecek cevabi yok cunku.sana karsi güc kullanrak ya da bagirarak uste cikiyo zavalli esin.
bosanmicam dedigin icin diyorum
esine karsi umrumda degilsin sensiz de superim gucluyum harikayim imaji cizmelisin...
bu cok onemli seni elde tutmaya ugrasir.bensiz de gayet mutlu der.seni kaybetmekten korkar.
ilk etapta kendine bakmaya basla.makyajin giysilerin vs.kendin icin bakimli ol.belki zatem bakimlisindir da zor zamanlarda oldugun icin diyorum.silkelen bi makyajini yap kahveni al kitabini al gec kenara esin isten gelince senin yuzunu gulerken gorsun.esine yüz verme ama normal davran.bi de kendine anlamasin.asik suratli gormesin ki kendinin onemsendigini dusunmesin yani.
cocuklarla ilgilen neler yaptiniz bugun falan filan diye sohbet edin
sonra dil kursu ayarlayin.inat edin sakir sakir rusca ogrenmek zorunda degilsiniz derdinizi anlatacak kadar esiniz o watsap grubuna dahil olmayacak kadar ogrenin.
kurslara kesinlikle katilin.orda da vardir kadinlara yonelik kurslar.arkadaslar edinin onlarla gezip tozmaya baslarsiniz zamanla.
dunyanin kendisi etrafinda donmedigini anlasin esiniz.
sosyal hayatiniz duzeldikce insanlarla iletisim icinde oldukca arkadaslar edindikce kendinize baktikca emin olun ozguveniniz yerine gelcek.yeni insanlar tanimak cok iyi gelcek.
esinize ben sana muhtacim imajini vermeyin silin atin kafanizdan.
cocuklariniz da sizi boyle gormek istemez eminim.

Kendime bakmak konusunda pek başarılı olduğum söylenemez hele şimdi bu saçlarla silah altına yeni alınmış acemi er gibi görünüyorum :)
Boşanmasamda normale dönme umudumu kestim
Zaten mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz konuşmak da istemiyorum açıkcası çocuklarla ilgilensin yeter
Eskiden benimle küsünce çocuklara da küser hiç ilgilenmezdi şimdi öyle değil bu sabahki çemkirmemde üstüne basa basa çocuklarla daha çok ilgileneceksin dediğimde tamam demişti
Bütün gün gezdirmiş yeni oyuncaklar falan almış
Karınlarını da doyurdu şimdi girdi yanlarına onlarla uyuyor
Onları ihmal etmesinde gerisini boşverdim artık
İnşaAllah hep böyle devam eder :)
Zaten birazda çocuklarla hep benim ilgilenmem yordu beni bazen nefes alamadığımı hissederdim
O oturup birlikte bişeyler yapalım derdi ben uyuyakalırdım
Ne kadar yorulduğumu anlayamaz beni ilgisizlikle suçlardı hatta böyle davranarak onu başka arayışlara benim ittiğimi ima ederdi
Şimdi hem çocuklar uzun saatler okulda olacak
Hemde o daha fazla ilgilenecek o zaman kendime ayıracak daha çok vaktim olur

hemde kökünden
Sanki düşen her telle birlikte ruhuma yapışmış bütün acılarda döküldü birer birer
Garip ve korkutucu bir rahatlama hissediyorum şimdi
Deliriyormuyum acaba?
Çok ama çok dolmuşum bardak taştı sanırım
Bu sabah son damla da düşerken o bardağa,aklıma ilk gelen saçlarımdan kurtulmak oldu
Kadının saçı yegane süsüdür derler ya hani
Ben bu sabah kadın olmaktan vazgeçtim
Bir alışveriş poşetinin üzerinde öylece cansız yatan saçlarıma baktım uzun uzun
Hiç ağlamadım
afedersiniz ama b.k yesinler kimseye kizip acisini saclarimdan cikarmam

Kendime bakmak konusunda pek başarılı olduğum söylenemez hele şimdi bu saçlarla silah altına yeni alınmış acemi er gibi görünüyorum :)
Boşanmasamda normale dönme umudumu kestim
Zaten mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz konuşmak da istemiyorum açıkcası çocuklarla ilgilensin yeter
Eskiden benimle küsünce çocuklara da küser hiç ilgilenmezdi şimdi öyle değil bu sabahki çemkirmemde üstüne basa basa çocuklarla daha çok ilgileneceksin dediğimde tamam demişti
Bütün gün gezdirmiş yeni oyuncaklar falan almış
Karınlarını da doyurdu şimdi girdi yanlarına onlarla uyuyor
Onları ihmal etmesinde gerisini boşverdim artık
İnşaAllah hep böyle devam eder :)
Zaten birazda çocuklarla hep benim ilgilenmem yordu beni bazen nefes alamadığımı hissederdim
O oturup birlikte bişeyler yapalım derdi ben uyuyakalırdım
Ne kadar yorulduğumu anlayamaz beni ilgisizlikle suçlardı hatta böyle davranarak onu başka arayışlara benim ittiğimi ima ederdi
Şimdi hem çocuklar uzun saatler okulda olacak
Hemde o daha fazla ilgilenecek o zaman kendime ayıracak daha çok vaktim olur
olsun oyle dusunmeyin sac bu yenisi cikar.hallolur onlar
evde makyaj yaomak sacma zatem bence.bakimli gozukun giysileriniz temiz olsun guzel kokun yeter.disarda makyajinizi yaparsiniz
esinizin da cocuklarin sorumlulugunu almasi cok iyi olmus siz de aynen rahat bi nefes alirsiniz bu sayede hem bedeniniz hem ruhunuz dinlenmis olur
esimle eskisi gibi olamam demeniz coook buyuk yanlis.madem oyle bosanmaniz gerek.yoksa aldatir sizi hep.bosanmicaksaniz da hemen degil ama bi sure sonra herseyi unutmus gecmisi silmis olmaniz sart.yoksa surekli psikoljiniz bozulcak esiniz surekli aldaticak.e evde esinden ilgi gormeyip disarrdan beklicek o ilgiyi.
tabi ki hemen eskisi gibi olamazsiniz esinizle zaten. kendi psikolijinizi once bi duzeltin.bi kac ay zaman verin kendinize esinize.sonra zaten hersey rayina oturcak
siz hem bosanmicam esim ne yaoarsa yaosin sadece cocuklarla ilgilensin derseniz olmaz sizden once cocuklara yazik olur.siz harap olursunuz.esiniz dahs cok siddet uygular dahs cok aldatir.bunu hangi psikologa giderseniz gidin size diyecegi tek sey bosamayacaksaniz eskileri silin kafanizdan olacak.misal yeni tanisiyosunuz esiniz o hatalari yapmamiz gibi...

oyle valla degmiyorlar cunku birakin saclarim yerinde kalsin kesince aklima gelir her aynaya baktigimda iyce cinlenirim ben:halay::KK28:
Herkes farklı şekillerde çıkarıyor öfkesini benimde birgün böyle birşey yapacağım hiç aklıma gelmezdi
Pişmanlığıma tek sebep çocuklarımın üzülmesi oldu
Bitlenmişim başa çıkamadım dedim o ne diye sordular ya yanlışmı yaptım bilmiyorum ama ellerim yağlıyken saçıma sürdüm ondan oldu dedim
Herzaman ellerini yıkamaya üşenen oğlum yıkamaya gitti umarım daim olur :)

Kökü sizde uzar nasılsa , hatta daha canlı uzar.

Buradaki önemli detay buna sebep kimse hayatınızdan atın. Hayat çok kısa.

Back
X