- 26 Eylül 2018
- 558
- 1.431
- 113
Rica ederim.Allah yardımcınız olsun.Iyi haberlerinizi beklerim:)Geldi canım şimdi cevap yazıyordum burdan yazayım bari :)
Güzel dileklerin için hepimiz adına amin diyorum
Teşekkür ederim araştıracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim.Allah yardımcınız olsun.Iyi haberlerinizi beklerim:)Geldi canım şimdi cevap yazıyordum burdan yazayım bari :)
Güzel dileklerin için hepimiz adına amin diyorum
Teşekkür ederim araştıracağım
Rica ederim.Allah yardımcınız olsun.Iyi haberlerinizi beklerim:)
esiniz dememismiydi "istersen ayril ama.cocuklari vermem diye."Çok şükür şiddet artık yok bundan sonra da inşaAllah olmaz zaten bende eskisi gibi fevri değilim (yanlış anlaşılmadın fevri kadınlar hakediyor gibi)
Bana git seni istemiyorum falan dediğide yok hatta çocukları alıp gideceğimden korkuyor
Bu saatten sonra normal’e döneceğimizi zannetmiyorum
Biliyorum onursuzca gelecek ama çocuklar için katlanmak zorundayım
ah cnm ya neden esine guvenip de yolunu dilini bilmedigin bi yere gittiniz keske esine karsi ciksaydin cok da yeniymis.Buraya 2.5 ay önce geldik ve moskova gibi falan Türklerin yoğun olduğu bir yer değil tanıdığım kimse yok
Ama boşanırsam burda yapmam bunu
Yurtdışı serüvenimiz yeni değil 8 yıldır önce Libya sonra Türkmenistan şimdi burasıah cnm ya neden esine guvenip de yolunu dilini bilmedigin bi yere gittiniz keske esine karsi ciksaydin cok da yeniymis.
2.5 ayda bi rusya gordu de mi aldatti seni bu adam
lutfen dillerini ogren orda kaliciysaniz ve kendine meslek edin.esinden gizki de para biriktir.
sadece esine degil hic bi adama guven olmaz
İşte bu şiddet potansiyelini de bildiğimden susmayı öğrenmeliyimesiniz dememismiydi "istersen ayril ama.cocuklari vermem diye."
bu lafa istinaden dedim sanki "bosanirsan bosan " demis gibi olmus esiniz resmen.
yani bosanmicaksaniz evlatlarim icin katlanicam dicekseniz o zmn evkatlariniza kesinlikle yansitmayin aranizdaki sorunu.cocuklar da bi gel git yasar yazik olan onlara olur.
siddet konusunda belki akillanmistir ama aldatma konusunda uzgunum ama esinizin akillanacagini hic sanmiyorum.
insallah esinizle bu saatten sonra cok mutlu olursunuz insallah sizi yaniltir.umarim bi daha uzulmezsiniz.
ama siz ruscayi ogrenin kesinlikle boyle cidden olmaz esiniz nasilsa dillerini de bilmiyo der kim bilir neler yazar cizer esinizi takipte olun
sabirlar diliyorum.keske ayrilabilseydiniz cocuklar icin bazen katlanmak degil de kesip atmak gerekir.ama ekonomik ozgurluk olmadan dil bilmeden de olmaz tabi.
siz her ihtimale karsi kendinizi guvemceye alin.dil ogrendikten sonra bi ise girin meslek edindirme kurslarina katilin.hic olmadi evde biseyler yapin satin.
esiniz hic guvenilir bi adam degil bana gore.aldatma arti sandalye kirmak karisinin kafasinda anormal bi adam oldugu belli.hafi bi tartisma olsa size bisey yapsa koruyacak kimseniz yok.maddiyat yok.gidecek kapi yok.gurbette kime gitceksiniz.dil bilmiyosunuz derdinizi kime anlaticaksiniz.ama elinizde en azindan bi meziyetiniz olsa dillerini bilseniz esinize muhtac olmazsiniz.
ve esim duzelir eskisi gibi degil siddet konusunda diyosunuz bi aile danismanina gitmeniz gerek bence sizin.tek tarafli psikologa gitmeyin aile danismanina kari koca gidin bence.
olsun calismasaniz da bi meziyetiniz olsun siz yine de kurslara katilin arkadasim olsun sıkıliyorum evde diye gidin kurslara.el isi ogrenjn evde yapin yapin satin.instegramda bi dolu dikis el isi sayfalari var cok da guzel para kazaniyorlar deneyin bence.Yurtdışı serüvenimiz yeni değil 8 yıldır önce Libya sonra Türkmenistan şimdi burası
Burda eğitimsiz biri olarak ancak beden işçisi olabilirim heryer de olduğu gibi ama buna izin vermez
cok mu konusuyorsunuz kiİşte bu şiddet potansiyelini de bildiğimden susmayı öğrenmeliyim
Dil öğrenmekle başlıycam zaten bişeyler yapmaya sonra yavaş yavaş kendimi geliştirebileceğim başka alanlar araştıracağımolsun calismasaniz da bi meziyetiniz olsun siz yine de kurslara katilin arkadasim olsun sıkıliyorum evde diye gidin kurslara.el isi ogrenjn evde yapin yapin satin.instegramda bi dolu dikis el isi sayfalari var cok da guzel para kazaniyorlar deneyin bence.
cok mu konusuyorsunuz ki
hadi konustunuz kafanizda sandalye kirmasi normal mi asla.
hadi konustunuz gitti sizi aldatti.bu da mi konustunuz diye oldu
siz degil de esiniz insanlik ogrense iyi olur
kendinizde hata aramayin.
tabi ki erkekler tabiri caizse cok dirdir yapan kadinlari sevmezler.ama elini kaldiracak kadar olduysa birbirinize agir seyler soylediyseniz baska bi odaya ya da disari cikabilirdi esiniz.kafanizda sandalye kirmasina gerek yoktu..
hadi siz bundan sonra dikkat etceksiniz.peki ya esiniz.kendisinin sorunlu oldugunun farkinda mi hatalarini gorebiliyor mu ?
aile danismanina gitmek isteseniz kabul eder mi
sucluya cevap veremiyo verecek cevabi yok cunku.sana karsi güc kullanrak ya da bagirarak uste cikiyo zavalli esin.Hatalarını görmezden gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmamı beklerdi gözümle gördüklerimi bile inkar eder neden yapıyorsun diye sorunca o susar ben üstelerdim
Susmasına ses çıkarmazsam sorun yok ama üstelersem öfkelenirdi
Boşanma noktasına geldiğimiz zamanlarda şiddet için çok pişman olduğunu bir daha olmayacağını söylemişti şu ana kadar sözünde durdu ama bu kadın muhabbeti maalesef yeniden hortladı
cok iyi olur sizin icinDil öğrenmekle başlıycam zaten bişeyler yapmaya sonra yavaş yavaş kendimi geliştirebileceğim başka alanlar araştıracağım
afedersiniz ama b.k yesinler kimseye kizip acisini saclarimdan cikarmamhemde kökünden
Sanki düşen her telle birlikte ruhuma yapışmış bütün acılarda döküldü birer birer
Garip ve korkutucu bir rahatlama hissediyorum şimdi
Deliriyormuyum acaba?
Çok ama çok dolmuşum bardak taştı sanırım
Bu sabah son damla da düşerken o bardağa,aklıma ilk gelen saçlarımdan kurtulmak oldu
Kadının saçı yegane süsüdür derler ya hani
Ben bu sabah kadın olmaktan vazgeçtim
Bir alışveriş poşetinin üzerinde öylece cansız yatan saçlarıma baktım uzun uzun
Hiç ağlamadım
İnşaAllah :)afedersiniz ama b.k yesinler kimseye kizip acisini saclarimdan cikarmam
oyle valla degmiyorlar cunku birakin saclarim yerinde kalsin kesince aklima gelir her aynaya baktigimda iyce cinlenirim benİnşaAllah :)
olsun oyle dusunmeyin sac bu yenisi cikar.hallolur onlarKendime bakmak konusunda pek başarılı olduğum söylenemez hele şimdi bu saçlarla silah altına yeni alınmış acemi er gibi görünüyorum :)
Boşanmasamda normale dönme umudumu kestim
Zaten mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz konuşmak da istemiyorum açıkcası çocuklarla ilgilensin yeter
Eskiden benimle küsünce çocuklara da küser hiç ilgilenmezdi şimdi öyle değil bu sabahki çemkirmemde üstüne basa basa çocuklarla daha çok ilgileneceksin dediğimde tamam demişti
Bütün gün gezdirmiş yeni oyuncaklar falan almış
Karınlarını da doyurdu şimdi girdi yanlarına onlarla uyuyor
Onları ihmal etmesinde gerisini boşverdim artık
İnşaAllah hep böyle devam eder :)
Zaten birazda çocuklarla hep benim ilgilenmem yordu beni bazen nefes alamadığımı hissederdim
O oturup birlikte bişeyler yapalım derdi ben uyuyakalırdım
Ne kadar yorulduğumu anlayamaz beni ilgisizlikle suçlardı hatta böyle davranarak onu başka arayışlara benim ittiğimi ima ederdi
Şimdi hem çocuklar uzun saatler okulda olacak
Hemde o daha fazla ilgilenecek o zaman kendime ayıracak daha çok vaktim olur
Herkes farklı şekillerde çıkarıyor öfkesini benimde birgün böyle birşey yapacağım hiç aklıma gelmezdioyle valla degmiyorlar cunku birakin saclarim yerinde kalsin kesince aklima gelir her aynaya baktigimda iyce cinlenirim ben![]()