Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımm :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sweetsmile12

Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
184
47
38
başlığımdanda anlaşılacağı üzüere sorun saçlarımmmm :( yaklaşık 1 ayönce saçlarımı loreal parisin siyah rengine boyadım ama boyadığımdan beri saçlarım çok dökülüyor elimi sürdükçe saçlar doluyo elime boyadan dolayı olduğunu düşünüyorum boyadan öncede çok dökülürdü ama bukadar değil ne yapmam lazım ya kullanan yada bilen varsa yardım edebilir misiniz :(:KK17::KK17:

boyadan önce de çok dökülüyorsa boyayla alakalı değildir bir dermatoloğa gitmelisin ya da uygun birim hangisiyse.

boyadan önce de çok dökülüyorsa boyayla alakalı değildir bir dermatoloğa gitmelisin ya da uygun birim hangisiyse.

boyadan öncede dökülürdü ama fazla değil şimdi nesürekli avuç avuç saçlarım dökülüyor. siyah boya olduğu içinmi acaba daha önceleri hep açık renge boyardım şimdi siyah boyadım diyemi yaktımı anlamadım normalde saçların kalın telli ve gürdür şimd iazaldığın ıhissediyorum resmen

başlığımdanda anlaşılacağı üzüere sorun saçlarımmmm :KK43: yaklaşık 1 ayönce saçlarımı loreal parisin siyah rengine boyadım ama boyadığımdan beri saçlarım çok dökülüyor elimi sürdükçe saçlar doluyo elime boyadan dolayı olduğunu düşünüyorum boyadan öncede çok dökülürdü ama bukadar değil ne yapmam lazım ya kullanan yada bilen varsa yardım edebilir misiniz :KK43::KK17::KK17:
Bende voila ile boyamistim. Kirilmisti avuç avuç dokulmustu yıkarken. Kuaför hazır boyalarin içindeki maddeler zarar verir çok bekletmissindir yada tarihi geçmiştir dedi.buyuk ihtimal tarihi geçmiş bir boyadir

Bende voila ile boyamistim. Kirilmisti avuç avuç dokulmustu yıkarken. Kuaför hazır boyalarin içindeki maddeler zarar verir çok bekletmissindir yada tarihi geçmiştir dedi.buyuk ihtimal tarihi geçmiş bir boyadir

sk tarihine çok baktım ama amblajın üstünde buladım sonra internten bi site vardı orda amblajın üstündeki numaraları yazıp sk tarihini öğreniyodun ardan baktım dha vardı sk tarihinin geçmesine ama 5-10 dk biraz fazla beklettiiiiiim :(

sk tarihine çok baktım ama amblajın üstünde buladım sonra internten bi site vardı orda amblajın üstündeki numaraları yazıp sk tarihini öğreniyodun ardan baktım dha vardı sk tarihinin geçmesine ama 5-10 dk biraz fazla beklettiiiiiim :KK43:
Ondan dökülmüş olabilir.panik yapma doktora git

bence siyah olduğu için size daha çok gibi geliyor.ben de tam tersi açık renge boyattığımdan beri daha az dökülüyor gibi geliyor :)

Demir eksikligi de sac dokulmesine sebeb olur. . Kan tahlilleri yapip bi dermatalog a gitmelisiniz. .

Ben saclarima zeytinyag ile bakim yapiyorum
Taramadan once yumusatici spreylerden kullansanin ve kuruyken taramayin. .
Belki bi faydasi olur :)

Demir eksikligi de sac dokulmesine sebeb olur. . Kan tahlilleri yapip bi dermatalog a gitmelisiniz. .

Ben saclarima zeytinyag ile bakim yapiyorum
Taramadan once yumusatici spreylerden kullansanin ve kuruyken taramayin. .
Belki bi faydasi olur :)

bende sürekli bakım yaparım spreyler şampuanlarımı fln özenle kullanırım ama boyadığımdan beri böyle :(

bence siyah olduğu için size daha çok gibi geliyor.ben de tam tersi açık renge boyattığımdan beri daha az dökülüyor gibi geliyor :)

olablır aslında hiç bu açıdan düşünmemiştim ama şu an çok dökülüyo gibi geliyo bana :(

Back
X