Kızlar saçlarımı 5 senedir mavi siyaha ve maviye boyatiyordum geçen gun birden sinirlendim canım sıkıldı ve degistirmek istedim esmer olduğum icin kahvenin yakisacagini düşündüm. Kuafore gittim ve yapamam dedi bende kendim yaptim 1 kutu yogun acici 4 kutu oryal ve 2 kutu boya kullandim saçlarım degisik renk oldu uçları sarimsi kızılımsi falan oldu ne yapicam yaa
geçmiş olsun aramıza hoşgeldin.. malesef tek çaren kestirmek yanık saç başka türlü iflah olmuyor.. bunu ne kadar çabuk kabullenir ve kestirirsen kendi doğal saçının dipten uzaması ve eski saçlarına kavuşman daha çabuk olacaktır..
Benim cok uzun saclarim yanmisti platin sarisi yaptirecem diye kestirdim kisaldi ama yaniklardan kurtulamadim.arastirdim keratin uygulamasi iyi gelecegini yazmisler bir deneyim sansimi dedim yaptirdim saclarim eskisi gibi oldu cok sukur cok memnun kaldim.pisman oldum keski uzun saclarimi kestirmasayidim diye yazik oldu
Benim cok uzun saclarim yanmisti platin sarisi yaptirecem diye kestirdim kisaldi ama yaniklardan kurtulamadim.arastirdim keratin uygulamasi iyi gelecegini yazmisler bir deneyim sansimi dedim yaptirdim saclarim eskisi gibi oldu cok sukur cok memnun kaldim.pisman oldum keski uzun saclarimi kestirmasayidim diye yazik oldu
ama lastik gibi değil de sadece sertse o saç yanmamış demektir sadece aşırı yıpranmış denebilir.. şanslısın yani.. bu durumda benim de önerim lifeco hindistancevizi yağı olacak banyodan önce dip bucak saçının her yerine yedir en az 3 saat bekle öyle yıka..
ama lastik gibi değil de sadece sertse o saç yanmamış demektir sadece aşırı yıpranmış denebilir.. şanslısın yani.. bu durumda benim de önerim lifeco hindistancevizi yağı olacak banyodan önce dip bucak saçının her yerine yedir en az 3 saat bekle öyle yıka..
Kuafore boyatmak icin gittigimde yanmış imkansiz elinde kalir küt kestirmen lazim dedi ben inanamadim cunku sacima boya haricinde ne fön ne duzlestirici hic birsey yapmamıştım. Şimdi içim rahatladi bütün tavsiye ettiğiniz yaglari kullanicam çok tesekkurlerr
Kızlar yıllarca röfle kullanıyordum bi ara banada estiler kahverengi yaptırdım sonra tekrar röfle yaptırınca saçlarım yandı saçlarımı hiç kestirmedim kuaförden Schwarzkopf'dan acil kurtarma serisini kullandım birde olaplex diye bir ürün var en sonra onu kullandım saçlarım yanıkları düzeldi yanık düzelirmi diyeceksiniz ürünleri düzenli kullanın ve sürekli düzleştirmeyin biraz dinlensin kesinlikle çok memnun kalıcaksınız.
Schwarzkopf acil kurtarma serisi birde olaplex çok iyi gelecek kesinlikle kullanman gerek yanıklar düzelsin istiyorsam yıllarca yanık saçla gezdim kestirmeye kıyamadım iyiki bu ürünleri kullanmışımm
Kızlar saçlarımı 5 senedir mavi siyaha ve maviye boyatiyordum geçen gun birden sinirlendim canım sıkıldı ve degistirmek istedim esmer olduğum icin kahvenin yakisacagini düşündüm. Kuafore gittim ve yapamam dedi bende kendim yaptim 1 kutu yogun acici 4 kutu oryal ve 2 kutu boya kullandim saçlarım degisik renk oldu uçları sarimsi kızılımsi falan oldu ne yapicam yaa
merhaba yanık saçlardan ancak keratin bakımla kurtulabilirsin.benim kullandığım marka Liquid Keratin.şampuan saç kremi ve maskesiyle birlikte keratin bakımını uygularsan güzel sonuçlar alabilirsin.moralin bozulmasın defalarca bunu yaşadım.saçlarını seviyorsan açma işlermlerini yılda 1 kereden fazla yaptırma o da çok fazla istiyorsan.keratin bakımın bittikten sonrada saçlarına zeytinyağıyla bemix bepanthen ve evigen vitaminleriyle bakım yapanda saçların için iyi gelecektir.umarım kısa sürede düzelir:)