Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarin cok kiriliyor yardim edin lutfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Merakli mlht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
24
9
36
Arkadaşlar nerdeyse 1 tutam saçım var. 😭 saçlarım çok az uzuyor. Sürekli kırılıyor. Kırıldığı için de çok az görünüyor. Napabilirim bana yardım edin

Arkadaşlar nerdeyse 1 tutam saçım var. 😭 saçlarım çok az uzuyor. Sürekli kırılıyor. Kırıldığı için de çok az görünüyor. Napabilirim bana yardım edin
keseceksin. malesef ve. sacini duzlestirme bir sure biraz sacini cok yikama kendi yagiyla beslensiin birde buna uygun sampuanlar var

Sürekli kesiyorum zaten saçlarımı hep bağlanacak kadar oluyor ama yok yine de. Kimyasal aldığım şeyler ise yaramadı. Doğal yöntemler var mi bildiğiniz

Düzleştirici kullanmaktan oluyor o benimde uçları hhep kopuyodu kestirdim kendine geldi. Bide Hindistan cevizi yağı çok iyi. Her duştan sonra da saç kremi niyetine gliserin kullanıyorum ço k iyi geldi

Her duştan önce saç diplerine saç yağıyla masaj yap canım bir saat sonra yıka saci besleyecektir kırılma için de kestrmelisin mecbur ama uzun süre düzleştirme biraz saçın dinlensin

Back
X