- Konu Sahibi RebeLLe_sd
-
aah ahhh yer gok onlari vaadeden sampuanlarla dolu. Ve hicbiri cozum olmadi.bulab arkadaslar varsa yazsin
Denedigim ve ise yaramayanlar, john frieda hacim, ashley joy, kerastase, otaci, head shoulders,babe, klorane,prozinc, bonacure
Bende aynı sorun var malesef erkek tipi dökülme önümüzdeki günlerde hormon testi yaptıracağım doktorum medocomplex verdi bana tamamen bitkisel biraz dökülmem durdu
Kesinlikle en güzeli eskilerin yöntemi sabun artık doğal sabun bulmakta zorşuan o kadar sorun yokta bende hiç dökülmesin istiyorum yinede banyodan sonra tarayınca dökülüyor normal galiba . benim derdim iyi bir şampuan bulmak hepsi zamanla saçları seyreltiyor inceltiyor anlamadım gitti ne yapıcaz yaaaaa
Kesinlikle en güzeli eskilerin yöntemi sabun artık doğal sabun bulmakta zor
Kesinlikle bizim ülkemizde malesef denetim Yok para kazansınlarda bizlere ne olursa olsun mantığı gecen hafta gittiğim doktor Bile bana prp yapalım dedi erkek tipi dökülmede Allah'dan bilinçli bir insanım adetimin 3. Günü hormon testi yaptırıcam belki hormonlarda sorun var onun yaptığı işlem bir işe yaramayacakaa onu da anlatıyım sana sabuna geçmek istedim bi ara aktarlarda satılan sabunlar bile sahte çıktı o derece yani :)))) eskiden annemler felan hep sabun kullanıyolarmış nerde şampuan felan saçları hepsinin nasıl gür ve sağlıklı kaç yaşında kadın komşumuz var saçları at yelesi gibi vala :) biz hep zararlı şeyler kullanıyoruz
Doktorunuz hangi ilaçları verdi pekiValla bende dökülmeden dertliydim de doktorun verdiği ilaçları kullanınca dökülmem durdu. Banyoda sonra tarayınca 15-20 tel geliyor o da normaldir herhalde herkeste o kadar oldugunu düşünüyorum.
bana bildiğimiz keterol şampuan verdi. Panplus saç losyonu ve şu an adını hatırlamadığım başka bir saç losyonu verdi. Halen kullanıyorum.Doktorunuz hangi ilaçları verdi peki
Kesinlikle bizim ülkemizde malesef denetim Yok para kazansınlarda bizlere ne olursa olsun mantığı gecen hafta gittiğim doktor Bile bana prp yapalım dedi erkek tipi dökülmede Allah'dan bilinçli bir insanım adetimin 3. Günü hormon testi yaptırıcam belki hormonlarda sorun var onun yaptığı işlem bir işe yaramayacak
bana bildiğimiz keterol şampuan verdi. Panplus saç losyonu ve şu an adını hatırlamadığım başka bir saç losyonu verdi. Halen kullanıyorum.
Benim saçlarım tutam tutam dökülüyordu ağlıyordum oturup. Bu üçlü bana iyi geldi herkeste aynı sonuç alınır mı bilmiyorum. Denemekte fayda varketerolu duydum nasıl etki yaptı sende peki ? iyiyse bizde alalım :)
Muhtemelen aynı..Benim eşim ketorel i Sedef için kullanıyor ve kortizonlu diye biliyorum acaba aynı şampuan mı ?
aa onu da anlatıyım sana sabuna geçmek istedim bi ara aktarlarda satılan sabunlar bile sahte çıktı o derece yani :)))) eskiden annemler felan hep sabun kullanıyolarmış nerde şampuan felan saçları hepsinin nasıl gür ve sağlıklı kaç yaşında kadın komşumuz var saçları at yelesi gibi vala :) biz hep zararlı şeyler kullanıyoruz
Bende 5sene once medobiocomplex vitamin hapini kullanmistim acilma olan yerler kapanmisti. Gecen sene tekrar dokulmem baslayinca duyup merak ettigim priorin ve sampuanini kullanmaya basladim baslarda cok dokulmem oldu zayif olan saclar dokuluyodur diye dusundum 6ay kullanmaya devam ettim saclarimi okadar doktuki faydadan cok zararini gordum.simdi tekrar medobiocomplexe basladim ins eskisi gibi faydasini gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?