- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi RebeLLe_sd
-
Bende onu kullanıyorum birde vitaminini bana pek faydası olmadıBende 5sene once medobiocomplex vitamin hapini kullanmistim acilma olan yerler kapanmisti. Gecen sene tekrar dokulmem baslayinca duyup merak ettigim priorin ve sampuanini kullanmaya basladim baslarda cok dokulmem oldu zayif olan saclar dokuluyodur diye dusundum 6ay kullanmaya devam ettim saclarimi okadar doktuki faydadan cok zararini gordum.simdi tekrar medobiocomplexe basladim ins eskisi gibi faydasini gorurum
Sorma bende hergün ağlıyorum şimdi duştan çıktım ağladım tekrarBenim saçlarım tutam tutam dökülüyordu ağlıyordum oturup. Bu üçlü bana iyi geldi herkeste aynı sonuç alınır mı bilmiyorum. Denemekte fayda var
Ben duş sonrası avonun durulanmayan kremini kullanıyorum biraz iyi geldi saçın tarakla taranmasınaBittim sabunu da iyi geliyormus ama cok kuruttu benim yagli derimi bile. Kremlemek de iyice dokuyor zaten
Şu hormon sonuçlarım çıksın başka doktora gideceğim gerçekten öyle para göz olmuşlar birde Prof olmuş bana direk kel kalacaksın bunu yapalım dedi hiç hormonuna baktır tiroidini baktır demedisakın yaptırma sakın.......... doktorlar varya çok çakal olmuş artık sadece paraya bakıyolar insanları iyi etmek için uğraşmyorlar geçen annemle gittik önüne koymuş tanıtım kağıtlarını oradan işaretleyerek ilaç yazıyor bi kavga ettim böyle birsey olamaz ya nasıl doktor oluyor bunlar
Sorma bende hergün ağlıyorum şimdi duştan çıktım ağladım tekrar
Ben kullandigimda cok faydasini gormustum.tekrar bi umutla basladim 3aydan sonra etki ediyo zaten.siz nezamandir kullaniyosunuzBende onu kullanıyorum birde vitaminini bana pek faydası olmadı
Gercekten oyle vitamin haplari baya pahali. 6ay ara vermeden kullandim verdigim parayami yanayim yoksa fayda gormedigimemi. Ama yapicak bisey olmayinca insan ne duysa inaniyopara tuzağı herşey artık ya insanları böyle kandırmaktan ne anlıyolar bilmiyorum
Ben 1 Aydır kullanıyorum aslında dediğiniz doğru biz hemen etkisini göstersin diyoruz sabretmek lazımBen kullandigimda cok faydasini gormustum.tekrar bi umutla basladim 3aydan sonra etki ediyo zaten.siz nezamandir kullaniyosunuz
İnan bana bunu size satan insanlarada yaramaz o para Allah cezalarını versin artık kimseye inancımız kalmadıGercekten oyle vitamin haplari baya pahali. 6ay ara vermeden kullandim verdigim parayami yanayim yoksa fayda gormedigimemi. Ama yapicak bisey olmayinca insan ne duysa inaniyo
Ay canım doktoruna söylemedin mi sana uygun birşeyler versinya benimde hamilelikten dolayi feciii dökülüyor
Hamilelikte ve hamilelik sonrası dökülmeyi doktorlar normal buluyor ablamda yaşadı doktor Demir iğnesi vermişti geçti sağ Salim bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahyok söylemedim, vitamin eksikligide olabilir.. bazen bazi seyleri yiyemedim bulanti yüzünden... ama bi dahaki randevuda söylüycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?