Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarinda Bakır Sac Rengi'ni Kullanan Var mi?

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
arkadaslar sacımı boyatacam kuaför bakır tonlarnın yakısacagını söyledi ama internette bakır sac rengi aradım bulamadım sizde varsa resim eklermisiniz... simdiden tskler.....tatlicadiarzu

cok kücük tam secemiyorum ama kızıl gibi galiba. bana yakısır mı ki? bugday tenliyim ela gözlü ve acık renk saclarım. yüzümde ince

bakır renk beyaz tenlilere çok yakışıyo baq bi de binbir gece de şehrazatın arkadaşı varya onun saç rengi de bakır rengi ceyda düvencinin yani googledan onun saçlarına bakarsa daha iyi fikir sahibi olabilirsin

benim saçlarım da yaprağınkinden. ama benim turuncularım ara ara. esmer olduğum için tüm turuncuyu kaldırmaz yüzüm. çok hoş ben çok beğeniyorum saçlarımı :) sadece ben değil, başkaları da beğeniyor canım :)

peki bisey daha soracam. saclarım sarı ve bakır boyayınca cok akar dediler. 2 günde 1 bakım yapıp yıkadıgımı hesaba katarsak cok akacaktır dimi???

cnm bakır kızılı kırmızıya yakın degilde turuncuya yakın oluyo.gercekten güzel bi renk.ve herkestede yok.bende bugday tenliyim.gözlerlimde acık kahve.bene cok yakıstı.yani öle dediler:).yalnız salak kuaför sacımı oryalle açtı.ve yaktı.simdi ise kendi rengimdeyim.cok dikkatet

ewt akıyor.ama normal kızıl kadar degil.ayrıca altta oryal fln olursa zamanla sarıya döner.hemde igren bi sarı.işte benim saçlar mahvoldugu için.birdaha o renge boyamadım.gıcık oldum yani

ewt akıyor.ama normal kızıl kadar degil.ayrıca altta oryal fln olursa zamanla sarıya döner.hemde igren bi sarı.işte benim saçlar mahvoldugu için.birdaha o renge boyamadım.gıcık oldum yani

boyattım ama kuaförüm iyi oldugu için akınca bile kötü bi renk olmadı ama tam istediğim bakırı yaptıramadım biraz koyu oldu. :))

bazı bakırlar çok hoş fakat bazıları dışkı rengi gibi çok fenaaaaaaaaaaa:oklava::oklava::oklava::oklava:

ben bakır yaptırmıştm harika olmuştu ama altında röfle olduğu için çabuk akıyor gerçi kuaförde çalıştığm için sorun olmadı hep boyadım ama en sonunda kıpkırmızı yapmıştım o biraz daha fazla dayanıyordu.her rengi denedim saçımda su an simsiyah böyle daha çok yakıştırdılar hamile olduğum içinde kaldı :))

bakır rengini cok seviyorum ama ii tutturulursa bazıları gercekten cok kötü kına gibi duruyo.ve bakır cok az akıyo kızıl kadar zahmetli diil.ii günlerde kullan saçını senem =)

arkdaşlar saçımı en son koleston kızıl büyü yaptırdım çokta memnundum fakat 3 aydır boyamıyorum....ve bakır kızılı denemk istiyorum yarın saçımı boyatacağım....seçtiğim renk ise LOREAL yoğun bakır kızıl 7.64 daha önce kullananlar varsa tecrübelerini paylaşmaları sevindirecek beni yardımınızı bekliyorum 8saçlarım aktığı için şuan bakır tonlarında zaten):uhm:

Back
X