Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarını hergün yıkayanlar için..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

perdedor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
158
0
96
37
İstanbul
bugün gazetede saçlarını hergün yıkayanlar için bi tüyo okudum, paylaşym dedim..
banyodayken saçı ilk önce şampuanlamak yerine saç diplerine değdirmeden saç kremi sürüyoruz önce.. biraz bekleyip sonra sadece diplerini normal şampuanla köpürtüyoruz.. en sonunda da duruluyoruz.. böylece hergün yıkanan saçların uçlarındaki kuruluk sorunu ortadan kalkıyo.. inş yani=)) denycem en kısa zamanda..

cnm gene de saçını her gün yıkama saç derisi için iyi değil iki günde en fazla:)

evet hiç ama hiç iyi değil.. sürekli saçlarım ve saç derim kuruyo bu yüzden.. çok rahatsızım ben de ama saçım normalde yağlı olmamasına rağmen son bikaç aydır bi gün yıkamasam hemen sönüyo şekle girmiyo sinir oluyorum.. bi de kabarık saçı sevdiğim için mecbur hergün yıkıyorum benneyaptımki

yok cnm gün aşırı yıka,iki günde bir:)
bak saçını kuruturken başını öne eğ diplerinden uçlara doğru her saç teli havalanıyor o zaman ve daha hacimli duruyor saç ,başını öne eğip taramak da aynı etkiyi oluşturur
güzel at kuyruğu tarzı ya da yarınm toplama da yapabilirsin daha hacimli görünür hem de 2.günü böyle geçiştirebilirsin:)))

Ben her gun dus aliyorum kafadaki deride sonucta yikanmak istiyo. burda cok unlu bi kuafor soylemisti, hic kurumuyoda loreal paris elvive kullaniorum

Back
X