Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarını yıpranmış olduğu halde boyamaya devam etmek zorunda olanlar

mycolor

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
23
0
611
Bursa
Arkadaşlar ne yapacağımı hiç bilemiyorum.Bana ya da benim durumumda olanlara saç boyası konusunda önerebileceğiniz bişeyler var mı?

Ben saçlarımı kolestonla boyadığımda saç derimde resmen sivilceler çıkıyordu.O yüzden kolestonu bıraktım.Uzun süre Lorealle boyadım.Ama hiçbir zaman kutudaki rengi elde edemedim.Her zaman daha koyu oluyordu.Son dört beş boyamamdan beri palette 7.0 ile boyuyorum.Memnunum renginden ama çoktandır boyadığım için saçlarım çok zayıfladı. Boyamak ta zorundayım çünkü beyazlarım çok ve en geç üç haftada yeniden çıkıyor beyazlar diplerden.
Loreal casting saçı yıpratmıyormuş ama beyazları kapamadığını duyduğum için onu da kullanamıyorum.mafoldumben
Yine de denesem mi diye düşünüyorum şu castingi ?...
Garnier için iyi diyenler çok ama diplerde çok yanma yaptı diye yorum yapanları da okudum.
Kısacası ne yapacağımı hiç bilmiyorum...bilmiyorumkismile

garnier çok iyi arkadaşım zeytinyağı özlümüydü neydi saçları yumuşacık yapıyor ve renkleride çok güzel palette çok körü bence onu bir daha kullanma çünkü saçı inceltiyor tüy gibi yapıyor gariniere dön sen

ben en son paletteyle boyadımmm ve saçlarım lastik gibi koptuu rengide kısa sürede geçiyor ayrıcaa.. ! koleston boyuyodum hep ama nasıl yıprattı anlatamam lorealde rengini vermiyo bide benim saçları sarı düşün yani.. garnier kullandım bi kere hem fiyatı uygun hemde çok güzel yapmıştı tekrardan ona dönücem bende kesinlikle onu kullan derim tabii daha iyileride var bitkisellerinde pahalı olur en uygun ve de güzel olanı garnier rahatlıkla kullanabilirsin..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.a.s O zaman sıradaki boyam garnier olsun.Castingin beyazları kapamadığını herkes söyleyip duruyor.Onu denememe gerek yok . Bundan sonraki boyamada bir de garnier'ı deneyim.İnşallah bu sefer saçlarım boyadan sonra daha iyi olur.
Zaten bakım için extradan bişey yapamıyorum.Hiç değilse boyanın saçıma verdiği zarar en az olsun istiyorum.Sağolun valla..Boyadığımda sonucu yazıcamyerimseniben

tamam canım hatta benim anneminde beyazlarının maşallahı var garnier kullanıyo kahverengi olan ve çok iyi kapatıyo kolay kolay akmıyo dene yaz sonuçları

Bu arada yine bu forumda organicum isimli doğal bir şampuan ve saç kremi hakkında yapılmış yorumları okudum.Sitesinde hangi eczanelerde satıldığının listesi de var.Tam karşımdaki eczanede satılıyormuş.Bir de bu şampuan ve saç kremini de kullanayım diyorum.Bişeyler farkederse saçımda mutlaka yazarım.:1rolleyes:

Yok yok bi sürü memnun olmayan kişi de varmış organicumdan.Denemekten vazgeçtim.:1no2:

saçtan saça farklılık gösteriyo bu tür ürünler ama sana tavsiyem saçlarının toparlanmasını istiyosan aktara gidip saç bakım yağı desen o sana bütün saça iyi gelen şeyleri yağ halinde yapıp verir artı eğer şampuanlarla toparlamak istersende cnm boyalı saçlar için serileri olan markalar var gliss misal çok iyi onarıcı bakım serisi olarak ben bu aralar dove kullanıyorum boyalı saçlar için terapi serisi inan yumuşacık ve canlı gösteriyo artı bide bitkisel bişiler kullanırsan saçların sağlıklı olur toparlanır cnm

Evet canım ya çok haklısın.Birine iyi gelen şey diğerine yaramayabiliyor.Neyse dediğin gibi aktardan bir yağ karışımı alıp kullanmak iyi bir çözüm olabilir.Önerilerin için çokk teşekkürler..opuyorumnanaktan

Benim de saç diplerim 15 günde bir çıkıyor. Ve boyadan,açma işlemindne dolayı saçlarım tamamen yıpranmış durumda. Ben artık saçlarımın hepsini boyamıyorum. Sadece dipten çıkan beyazları boyuyorum. Ve piyasadaki ürünleri de kullanmıyorum. Kuaföröüm bana yaz tatili çiçin memleketime gideceğimden dolayı saç boyasını verdi. Matrixin 7m rengini vermişti. Açık kahve tonu. Sorasında balyaj da yapabileyim diye saçlarımı açık kahveye boyamıştım. Verdiği tüp ve oksidasyonla saçlarımı 5 kere dip boyadım. Her yerini boyamıyorum zaten. Görünen kısımlarını boyadım ben. Benim için ense ya da arka o kadar da önemli değil. Görünmüyorlar neden olsa. Boya çok kaliteli ve oksidasyonda matrixin. Ben çok memnun kaldım açıkçsı. matrix de lorealin yan ürünü.sadece loreal bayisi olan kuaförlerde bulunuyor. internetten ben geçtiğimiz günlerde 4 kutu saç boyası 1 lt de oksidasyon aldım. 6 ayda bir de komple boyamayı düşünüyorum. hem saçlarım çok yıpranmıyor hem de beyazları kapatma derdim ortadan kayboldu.

ben saçımı genelde hep evde boyarım geçenlerde kuzenimin güzellik merkezine gittim kuaförü de vardı dayanamadım koyu kahveden hürrem rengine dönmek isdedim. kuaför yaparım dedi amaa sonrası tam işkence oldu benim saçlar açılmak bilmedi dipleri açıldı uçlar duruyo sonra durulayıp uçlarına tekrar açıcı bu defa da uçlar daha açık oldu ve saçım çok yıprandı lastik gibi uzayıp kopuyo. turuncuya boyadık fönle falan iyiydi anamm bi yıkadım yıpranan yerdeki boyalar komple aktı saçımın dipleri koyu uçları çok açık turuncu oldu kızdım kızıla boyadım garnier in boyasıyla ama dipler yine koyu uçlar yine açık şimdi diplere sürmeden açık olan kısımlarını boyayacam kiiii tamda bu devrede bilgisi olan birine ihtiyacım var.
-- oksidasyon kremini kaç volüm kullanmalıyım 10 volüm, 20 volüm yok sa 30 valüm mü??? yardımlarnızı bekliyorum lütfeennnn
--diğer durum açıcıdan yanan saçlara ne bakımı önerirsiniz??

Boyama konusunda bilgim yok o kadar ama yipranan sacta usta oldum. Benim saclarim playin saridan dolayi dugun ustu yandi malesef. Toparlamak icin sunlari yaptim suan gayet dyzeldiler sacimda karamel rengi. Haftada bir sinameki kaynat bir avuc cezvede aktarlarda var inanilmaz iyi gelio icine bir kasik badem yagi bir kasikta zeytinyagi koy. Sacinda beklet bekletebildigin kadar. Birde sampuan ve sav kremi olarak yasadigin yerde watsons magazasi varsa kozmetik orda argan oil diye bir sampuan ve kremi var cok gusel kokuyor ve yuzde 96 organik. Birde gliss turuncu sivi sac kremi var keratin icerio onuda her yikamadan sonra surersen cok iyi topluyor sac kendini. Sinamekininn uzatma ozelligide var bir yapista bile farkedersin. Fiyat olarakta cpk uygun ben yarim kilo almistim 7 lira flndi 7 aydr kullaniyorum.

argan yağlı şampuan ve saçkremi süper ben de tavsiye ederim,turplu su, zeytinyağı maskeleri, en önemlisi de bisüre föne düzleştirmeye ara ver saç düzelir

tavsiyeler için teşekkür ederim. ben iki haftadır limonlu yeşil çayın içine biraz badem ve zeytin yağı katıyorum saçımda bekletiyorum işe yarıyo gibi birde argan yağlı şampuan demişsiniz piyasada bi sürü var acaba marka adı verirmisiniz?

kızlar benimde saçlaırm çok yıpranık. en son uçları kaynaktan dolayı yıpranmış saçlarımı palette açıcıyla açıp üstünü boyadım. ve açıcıyla boyanın içine azıcık evdeki yağlardan ekledim. kayısı çekirdeği yağı,zeytinyağı eklemiştim ve saçlarım öyle aşırı yıpranmadı zaten yıpranıktıda süner kesin diyordum sünmedi bile. yumuşacık oldu boya sonrasında sertleşmedi saçım bundan sonra boyalarıma hep katıcam yağlardan bi deneyin isterseniz

Schwarzkopf un acil kurtarma serisi var. Banyo için o tür ürünlerde kullanmanı tavsiye ederim. ben de saçımı bir senede üç defa açtırıp hala istediğim rengi elde edemeyen biri olduğum için. piyasadaki ürünleri kullanmanı tavsiye etmem.

Bir de revlon serisi var. o da çok güzel. ben kuaförden şamp0uan, maske ve banyo sonrası bakım yağını 168 tlye almıştım. Ama çok süper bişey. Saçlarını yavaş yavaş uçlarından aldır derim. uzatmak için sinemki kürü çok faydalı. ben bizzat denedim. tavsiye ederim. eğer saçların süpürge gibi oluyorsa zeytinyağı ile de bunu çözbilirsin. Ben bu yaz onu da denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…