Saç Bakım Ürünleri Saclarının kurulugundan,kırılmasından,sağlıksız görünmesinden şikayetçi olan herkes toplansın!!!!!

bonne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
14
4
1
40
Arkadaslar merhaba,

Yıllardır bu forumun okuyucusu olarak saçlarıyla ilgili hep aynı dertlerden şikayetçi arkadaslarımı okuyup dururum. sonunda dayanamayıp bu baslığı açmaya karar verdim. amacım sadece kendi deneyimimi paylaşmak.

Benim saçlarım şuanda belimde ve inanılmaz sağlıklı ve gür görünüo. 3 yıldır saclarım için kullandıgım tek bi ürün var o da saf zeytinyağı. saclarımda bi mucize yarattı resmen. benim kullandığım çok özel bi zeytin türünün geleneksel yöntemlerle -kesinlikle fabrikasyon diil- yagının çıkarılmasıyla elde edilen bi zeytinyağı.

Eğer ilginizi cekerse daha detaylı bilgi paylaşırım.

bende şampuan arayışındayım bir süredir. detaylı bilgi verebilirsen sevinirim

Detay alabilir miyiz

zeytinyağı sabunu mu ?

arkadaslar öncelikle bu başlığı açma nedenimi söliyim. daha önce herkesin saçlarıyla ilgili sorunlarını paylaştığı bi başlıkta kullandığım bu üründen bahsetmiştim ve bi çok kişinin ilgisini çekti tek tek msj yazmak yerine bu başlığı açmaya karar verdim :)

Bu yağın özel bi hikayesi var kızlar ben 3 yıl önce kullanmaya başladım zeytin 3 din için de kutsal sayılan Kudus'ten yuzyıllar önce getirilip bi aile tarafından korunmuş özel bi tür. zaten yağın üretimini de bu aile tamamen geleneksel yöntemlerle ve kendilerine has bi sekilde yapıyolar. bu nedenle yağ normal zeytinyağlarına göre bikaç kat daha yoğun kıvamlı. Ben yağı aldığımdan beri saç vücut ve yüz bakımımda sadece bu yağı kullanıorum.

saçıma başlarda maske olarak yapıodum annemin tarifi bi maske ama artık gayet ii durumdalar o yüzden ayda bir yağı sürüorum. yüzüme ve vucuduma da direk olarak uyguluorum. inanın gözaltlarıma bile uyguladıgım tek şey.

valla bildiğim kadarıyla her yıl belirli bi miktar yağ üretilebiliyo o yüzden ellerinde kalmamışsa beklemek zorunda kalıyosunuz. fiyatı da o seneki mahsülün bereketine göre belirleniyomuş çünkü asla fazla mahsül almak için abuk sabuk yöntemler uygulanmıyo dediğim gibi kutsal topraklardan gelmiş özel bi zeytin türü ve o nedenle saflığı korunuyo aile tarafından. yağı almadan önce görüp deneyebiliyosunuz zaten en azından ben öle yapmıştım. size bişey satmaya çalişan insanlar diil zaten kapanın elinde kalan özel bi ürün. gerçekten isteyen biri varsa özel msj atarsa nerden ulaştığımı söleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…