Merhaba arkadaşlar ben Martta doğum yaptım yaklaşık 2 aydır saçlarım acayip dökülüyor. Döküleceğini söylemişlerdi ama daha ne kadar sürecek? Kestirmeyede kıyamıyorum saçlarım ilk defa bu kadar uzun ..tatlicadiarzu
Kizlar bene martta doğum yaptim. Anneannem ben doğum yapmadan önce bebeğin yüzüne gülmeye başlayinca saçlarin dökülür derdi bende üler geçerdim gerçeklik payini bilemem ama çok dökülüyor saçlarim umarim kel kalmadan duraklar.
banada bebek seni tanımaya başlar dediler! ama 2 aydır çok fazla dökülüyor keşke biraz daha dökülsede saçlarım normale dönse benimkide çok gür ama evdeki saçtan nefret ediyor insan. 6-7. aylarda geçiyormuş arkadaşlar
evet benimde dökülüyo bencede dökülsün saclarım cok gür biraz hafifler ama nefret ettim her yer sac bide laminatta cok belli oluyo hergün süpürmem lazım kestirince durumu dökülmesi?
kızlar bebeğim 8aylık olcak halen dökülüyo..3aylıkken başladı.ilk dökülmeye başladığı zamandan daha az dökülüyo ama..zaten ince telli saçım..1sene sürebiliyomuş.doktorunda önereceği bi ilaç yokmuş.tesellisi yerine yenisi çıkacak:)ama 1sene çekeceğiz
anam 1 seenmi sürermiş.kel kaldım desenize kestirdim ama banamısın demiyor acayip dökülüyor her yer kıl ne yapcaz böyle yav.süpürüyorum siliyorum ben temizlerken tekrar dökülüyor offf.annemde bebek annesini tanımaya başlayınca saçlar dökülür diyor.hormonal bişey heralde ama biran önce dursun yoksa kafada saç namına bişey kalmayacak:)
aynı dertten muzdaribiz desene . yaşlılar bu saç dökülme durumunu bebeğin seni tanımaya başladı diye adlandırıyorlar ama acayip dökülüyor hem benim hemde kızımın saçı kestirdim ama genede banamısın demiyor ve sanırım bugün gidip dahada kısalttırcam son çare:)
yaaa benimde çok dökülüyo saçlarım dökülmesini geçtim her yer kıl süpür süpür bitmiyo annem derdi çocuk tanıyınca annesini saçlar dökülür diye gülerdim doğruluk payı var galiba en iyisi kısacık kestirmek.......