Saç Uzatma Yöntemleri saçlarınız hemen uzayacak beni dinleyin kızlar

tam da mevsimi severim limonlu zeytinyağlı yarın pazardan alayım da yapayim
daha bi hevesle yerim artıkkaydirigubbakcemile3

Bayılırım pırasaya ama nedir ki acaba pırasanın içindeki saçı uzatan o önemli şey? Merak ettim doğrusu.

şöyle söyliyim anneannem anneme söylemiş bu sırrı annemde bana bende sizlere söyledim annem ve bnm saçlarım kestirsekte 3 hafta içinde ayno haline dönüyo:)

Yemek ayırmam aslında saçlarım uzamasada zararı olacak bişey değil en azından yiyeyim bari

canım nasıl anlamışlar pırasının uzattığını ben oraya takıldım:)yani çünkü bi yemeği yeyip 1ay aç kalmıyoruz pırasının etkili olduğunu nasıl anlamışlar acaba birde ananen söylemiş taa o zamanda int falan da yoktu bu bilgiye nasıl varmışlar CADIARZU

tatlım valaha o kdr detayını bilmiyorum hani olur ya ninelerin ilaçları vardır şıp die kaldırır insanı ayağa. bu da öle bişey anneannemden anneme annemden de bana kalan bişey yani kızz bu kdr nie araştırıyosun yesene bol limonluu zeytinyağlı ne olcak sanki:hulya:

pırasayı severim zaten canım ama her yemeği üst üste yemekten haz etmem çok ya ama benim saçlardan umut yok mahvettim kendilerini

pırasayı severim zaten canım ama her yemeği üst üste yemekten haz etmem çok ya ama benim saçlardan umut yok mahvettim kendilerini

beni dinle ttlım inan zararlı çıkmıcaksınız zaten öle her gün ye demiyorumki akşm yemeğinde pırasa yap 2 gün sonra tekrar yapkaydirigubbakcemile2

aaa ilk defa duyuyorum bende çok severim pırasayı ve saçlarım problemli olmasına rağmen çok çabuk uzuyor belkide etkili gerçekten uzamasına. pırasa sevmiyorum diyenlere de şaşıyorum bence pişirmeyi bilmiyosunuz sizdelikafadulden diyecem ama alınmayın:) hatta tarif vereyim sevmeyenlere iri iri doğrayın pırasaları havuçla birlikte biraz tencerede kavurun birde biber salçası koyun çok az sulu pişirin üzerine de limonsuyu harika oluyoooorcokacimcoook

birde maranki de diyordu sanki pırasa ve sarımsak saça etkili diye ikisininde üstünde püskülleri var bu saçı simgeliyor diye söylemişti. birde taze fasülyenin yararlı olduğunu duymuştum saça Mehmet öz den

valaha haklısın cnmmm pişirmeyi bileneeee:hulya:

yeşil bitki ve sebzeler E vitamini yönünden zengin besinlerdir. Belkide E vitamininin etkisi olabilir kızlar çok zor bişey değil haftada 2-3 gün pırasa kışın çok tüketiliyor yiyin gitsin canım

ayy ciddi misiniz yaa? ben hemen anneme dicem artik pirasa yapsin banaaaa Ben sacimi yanlislikla cokk kestim yaa hemen uzasiin...

Ben bide 7 dis sarimsak rendeleyipp sampuanima koydum onuu o da uzatiyormus hem de gurlestiriyo artik bunu bilmeyen yok sanirim.. Kafam baya kasindi ya sac cikiyo ya da uzuyo

Karanfil suyu da dokulmeyi durduruyoo kizlar ve sac cikariyoo hemde yapmasi cok kolay 3 aydir kullaniyorum cook mutluuum!!!

Mutlu kaliiin:13:

Karanfil suyu nasıl elde ediliyor canım sıcak suda bekletip mi yapıyosun baska şekilde mi nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…