Bayılırım pırasaya ama nedir ki acaba pırasanın içindeki saçı uzatan o önemli şey? Merak ettim doğrusu.
tam da mevsimi severim limonlu zeytinyağlı yarın pazardan alayım da yapayim
daha bi hevesle yerim artıkkaydirigubbakcemile3
şöyle söyliyim anneannem anneme söylemiş bu sırrı annemde bana bende sizlere söyledim annem ve bnm saçlarım kestirsekte 3 hafta içinde ayno haline dönüyo:)
canım nasıl anlamışlar pırasının uzattığını ben oraya takıldım:)yani çünkü bi yemeği yeyip 1ay aç kalmıyoruz pırasının etkili olduğunu nasıl anlamışlar acaba birde ananen söylemiş taa o zamanda int falan da yoktu bu bilgiye nasıl varmışlar CADIARZU
pırasayı severim zaten canım ama her yemeği üst üste yemekten haz etmem çok ya ama benim saçlardan umut yok mahvettim kendilerini
bi uzamasın sorarım sanakötükedihüso-tatlicadiarzu-:1hug:
aaa ilk defa duyuyorum bende çok severim pırasayı ve saçlarım problemli olmasına rağmen çok çabuk uzuyor belkide etkili gerçekten uzamasına. pırasa sevmiyorum diyenlere de şaşıyorum bence pişirmeyi bilmiyosunuz sizdelikafadulden diyecem ama alınmayın:) hatta tarif vereyim sevmeyenlere iri iri doğrayın pırasaları havuçla birlikte biraz tencerede kavurun birde biber salçası koyun çok az sulu pişirin üzerine de limonsuyu harika oluyoooorcokacimcoook
ayy ciddi misiniz yaa? ben hemen anneme dicem artikpirasa yapsin banaaaa Ben sacimi yanlislikla cokk kestim yaa hemen uzasiin...
Ben bide 7 dis sarimsak rendeleyipp sampuanima koydum onuu o da uzatiyormus hem de gurlestiriyo artik bunu bilmeyen yok sanirim.. Kafam baya kasindi ya sac cikiyo ya da uzuyo
Karanfil suyu da dokulmeyi durduruyoo kizlar ve sac cikariyoo hemde yapmasi cok kolay 3 aydir kullaniyorum cook mutluuum!!!
Mutlu kaliiin:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?