bilmiyorum o kadar yıpranıktı ki uçları beyaz beyazdı. şimdi tertemiz görünüyo. bi mucize olmayacagına göre maske baya işe yarıyo:)canım kırıkların onarılması imkansiz degil mi? sonuçta saç uçları ölü, ve oralar da düzelme olacağını sanmıyorum, ama sanırsam masken çok güçlü etki yaratmış ve kırıkların görünümünü en aza indirmiş.. tavsiyeni dikkate alacağım, yazdım bir kenara
bilmiyorum o kadar yıpranıktı ki uçları beyaz beyazdı. şimdi tertemiz görünüyo. bi mucize olmayacagına göre maske baya işe yarıyo:)
dene dene:) ama kokusuna dayanabilirsenKuru mayayı ben hep yüzüme kullanırdım, hiç saçımda denemedim. Duymadım bile. ama mutlaka denemek lazım bu kadar iyiyse. Benim de saçlarım çok yıprandı. Hele ki yazın mahvoldu saçlarım.
Sarimsaktan beter olamazzSarımsak kokusundan ya da lahana haşlama kokusundan beter mi ki?
O zaman katlanabilrim. zira kaşlarım dökülüyo diye sarımsak sürüyorum arada. Ama yine de bu bakım için şu cehennem sıcaklarının geçmesini beklemeliyim sanırım. sıcakta daha fazla kokar diye düşünüyorum.Sarimsaktan beter olamazz
Uclar yipranip inceldigi icin mi oyle duruyo yoksa kestirsen bile mi oyle?Kızlar saçlarımın üstleri gür ve dalgalı duruyor ucu incecik ve dümdüz bu durum beni rahatsız ediyor yardım edin lütfen
Ben bu konuyu actigim gun 2.sini yapmistim. Saclar islakken cok kotu kokuyoda kuruyunca bisey hissetmiyosun:)O zaman katlanabilrim. zira kaşlarım dökülüyo diye sarımsak sürüyorum arada. Ama yine de bu bakım için şu cehennem sıcaklarının geçmesini beklemeliyim sanırım. sıcakta daha fazla kokar diye düşünüyorum.
Duzlestirici falan kullaniyosan bi sure ara ver canim, susam yagi badem yagi saclara cok iyi geliyo diyolar daha once badem yagini denemistim cidden canlandiriyo. Bir de isirgan otu kürü var. Ona da bakabilirsin.Doğal şekil vermek istiyorum. Örüyorum saçımı üstleri çok güzel duruyo altı dümdüz oluyo saçlarımı sevemez oldum
Hic olcmedim su miktarini canim ama cok sacin varsa sana 2 paket yetmez zaten o benim sacima bile anca yetti:) 4 paket kullanirsin 1 yemek kasigiyla ekleye ekleye suyu cogaltirsin tam sac kremi kivamina geldiginde karisim hazir demektir:) ama ilik su olcakNekadar suya karistiriyorsun ? Ay bende 2 3 kişilik saç var açıklamalı yazarmisin tatlim
Onemli degil tatlimm:)Isırgan otunun çok yararı oluyomuş bende onu çok duydum hemen denemek istiyorum saçlarımı böyle görmek sinirlerimi bozuyo haklısın aslında öyle Örüyorum hiç böyle düşünmemiştim uçlarını da bol örmeyi denicem yarın çok teşekkür ederim
benimde öyleydi canım uççları biraz temizle, ve eline elidorun şekillendirici bakım kreminden biraz al ve uçlardaki saçlara sür ellerinle sık, dalgalandır. bu işe yarıyor ama geçiçi çözüm tabiki.. kestirmeden tamamen kurtulamazsınKızlar saçlarımın üstleri gür ve dalgalı duruyor ucu incecik ve dümdüz bu durum beni rahatsız ediyor yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?