sürdüğüm zaman sertti ama yıkayıp kuruduktan sonra yumuşacık oldu çok hoşuma gitti:)maya maskesi birkaç gün önce denedim canım :) saçımı yıkayınca sertleşti sanki hatta sürerken de sertti sende böyle bir durum oldumu ?
şimdi internetten araştırdım canım kurutmamak lazımmış mayayı ondan sert oluyormuş sürer sürmez bone veya başka birşey kafaya geçirmek gerek sanırsamsürdüğüm zaman sertti ama yıkayıp kuruduktan sonra yumuşacık oldu çok hoşuma gitti:)
He evet ben de streclemistim 2. Yapisimdaa:)şimdi internetten araştırdım canım kurutmamak lazımmış mayayı ondan sert oluyormuş sürer sürmez bone veya başka birşey kafaya geçirmek gerek sanırsam
tamam birkaç kez kullanımdan sonra haberdar et etkisiniHe evet ben de streclemistim 2. Yapisimdaa:)
En yakın zamanda kestiricem teşekkür ederim öneriler için :) peki saç ucumun uzadıkça ince gözükmemesi için önerebiliceğin bi saç kesimi var mı
mayada protein vardır %50..bu saçı iyileştiriyor keratin görevi görüyor..canım kırıkların onarılması imkansiz degil mi? sonuçta saç uçları ölü, ve oralar da düzelme olacağını sanmıyorum, ama sanırsam masken çok güçlü etki yaratmış ve kırıkların görünümünü en aza indirmiş.. tavsiyeni dikkate alacağım, yazdım bir kenara
allah allah neden öyle oldu ki acabaabenim nedense yıkadıktan sonrada sertleşti sanki içine farklı yağlar ekliyip denicem bide :)
neden bıraktınızallah allah neden öyle oldu ki acabaaben artık yapmayı bıraktım ama saçlarım yumuşacıkk çok güzel
Yapmama gerek kalmadi istedigim sonucu aldim cunku:)neden bıraktınız
bilmiyorum ki kuruttum saçta ondan diye düşünüyorum veya saç şampuanımı değiştirdim ondanda olabilir elseve dönücem geri başka şampuanlar işe yaramıyor bende :)allah allah neden öyle oldu ki acabaaben artık yapmayı bıraktım ama saçlarım yumuşacıkk çok güzel
bir daha yaparsan streç sar tüm kafana. benim saçlarım ıslakken bile yumuşacık hayret ediyorum. İşe yaramamış olması çok şaşırttı..bilmiyorum ki kuruttum saçta ondan diye düşünüyorum veya saç şampuanımı değiştirdim ondanda olabilir elseve dönücem geri başka şampuanlar işe yaramıyor bende :)
c vitamini eksikliği olabilir mi?Kizlar imdat.Benim saclarim kuru ve cok cansiz duruyor. Haftada iki kez bakim yapiyorum ama bir iki gun guzel duruyor. Dudaklarim da kurumaya basladi.Sizce neden olabilir
Maya maskesini kurutma olmaması için içine yağ katıp yapmıştım bir ara.İşe yarıyor gerçekten.
zeytinyağını benmari usulü ısıtıp içine maya katmıştım.Sıcak zeytinyağında da eriyor.Streç film değil de başörtüsü takmıştım ben.Yani mesela su yerine zeytinyağı ile islatsak streclememize gerek kalmicak mı yani??Ve ne kadar bekletmemiz gerek acaba??
zeytinyağını benmari usulü ısıtıp içine maya katmıştım.Sıcak zeytinyağında da eriyor.Streç film değil de başörtüsü takmıştım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?