Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarınız mı yıprandı? :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
maya maskesi birkaç gün önce denedim canım :) saçımı yıkayınca sertleşti sanki hatta sürerken de sertti sende böyle bir durum oldumu ?
sürdüğüm zaman sertti ama yıkayıp kuruduktan sonra yumuşacık oldu çok hoşuma gitti:)

mayada protein vardır %50..bu saçı iyileştiriyor keratin görevi görüyor..

ölmüş kısımların eski haline dönmesi pek mümkün değil bence dışardan , dediğim gibi sadece görünümü iyileştirebilir diye düşünüyorum

ben de daha önce zeytinyağını hafif ılıştırıp yaş maya eklemiştim 2 kere yapmıştım saçlarım peruk gibi pırıl pırıl parlamıştı yaa o gün herkes farketti ama üşendim bir de düzleştiriyordum o sıralar
şimdi düzleştirmiyorum ama keçe gibi

benim nedense yıkadıktan sonrada sertleşti sanki içine farklı yağlar ekliyip denicem bide :)

allah allah neden öyle oldu ki acabaa ben artık yapmayı bıraktım ama saçlarım yumuşacıkk çok güzel
bilmiyorum ki kuruttum saçta ondan diye düşünüyorum veya saç şampuanımı değiştirdim ondanda olabilir elseve dönücem geri başka şampuanlar işe yaramıyor bende :)

Kizlar imdat.Benim saclarim kuru ve cok cansiz duruyor. Haftada iki kez bakim yapiyorum ama bir iki gun guzel duruyor. Dudaklarim da kurumaya basladi.Sizce neden olabilir

bilmiyorum ki kuruttum saçta ondan diye düşünüyorum veya saç şampuanımı değiştirdim ondanda olabilir elseve dönücem geri başka şampuanlar işe yaramıyor bende :)
bir daha yaparsan streç sar tüm kafana. benim saçlarım ıslakken bile yumuşacık hayret ediyorum. İşe yaramamış olması çok şaşırttı..
Kizlar imdat.Benim saclarim kuru ve cok cansiz duruyor. Haftada iki kez bakim yapiyorum ama bir iki gun guzel duruyor. Dudaklarim da kurumaya basladi.Sizce neden olabilir
c vitamini eksikliği olabilir mi?

Maya maskesini kurutma olmaması için içine yağ katıp yapmıştım bir ara.İşe yarıyor gerçekten.

Yani mesela su yerine zeytinyağı ile islatsak streclememize gerek kalmicak mı yani?? Ve ne kadar bekletmemiz gerek acaba??

Yani mesela su yerine zeytinyağı ile islatsak streclememize gerek kalmicak mı yani?? Ve ne kadar bekletmemiz gerek acaba??
zeytinyağını benmari usulü ısıtıp içine maya katmıştım.Sıcak zeytinyağında da eriyor.Streç film değil de başörtüsü takmıştım ben.

zeytinyağını benmari usulü ısıtıp içine maya katmıştım.Sıcak zeytinyağında da eriyor.Streç film değil de başörtüsü takmıştım ben.

Anladım çok teşekkür ederim en kısa zamanda denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…