- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
kızlar selam ,
Canlar selam size bişy soracagım.. Evlendiğiniz de düğün yada nikahta takılan takıları kime bırakıp balayına yada otele gittiniz ? benm nikahım olacak ve takılar konusunda kafamda soru işaretleri var.. nişanlmn kızkardesıne borcumuz olacak yardım edeceği için nikahta takılan paraları daha snrasnda borcumuz kadarı ile kendisne ödeyeceğiz. Ama ben istiyorum ki o an kendisine balayına giderken emanet olarak bırakırsak kendisi içinden sayıp almasın naslsa borcları var dıyerekten almasın.. ben balayından dönduktn snra hesabımı ayarlayarak eşimle ben ödeyeyim yada eşim versin kardeşine.. alır yada almaz bilmem öle bi insan değil ama riske atmak istemediğim için soruyorum ve bunu nişanlma belirtmek istiyorum nasl anlatsam acaba ? siz ne yaptınz acaba ?
kızlar selam .. Bu konuyu daha önce açmıştım ama kafamı baya kurcalıyor.. takıntı gibi bir şey oldu şimdiden..
ben evde halama pek guvenmem meraklıdır her seyi bilmek ister.. aynı evde kalıyorz.
nikahta takılan takıları kime vereceğim konusunda kararsız kaldım.
nişanlım nikahtan sonra 1-2 gunlugne bi yere kaçar öyle balayına gideriz dedi.
dolayısıyla bu 1-2 gun takıları birine vermem gerek. anneme versem halam aaa bakalım kaç paraları var bilmem ne sayar eder vs .
karşı tarafa versem aklım kalacak..
nişanlm sey dedi alırız şifreli kilitli makyaj çantası koyarız şifreleriz kime vermek istersen verirsin. 2 gun sonra alırız bankya koyar balayına çıkarız dedi. ctesi - pazar briinde kalmış olacak..
sizce fikri nasıl ?