- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim çok acı çoook..gordum o haberi tekerlekli araba değildi o el arabasiydi..Rabbim yardımcıları olsun.Hiç unutamadığım fotoğraf kareleri var savaştan, hele bir adamın eşini tekerlekli sandalye ile doktor bulmaya çıkarıp kadının doktorsuzluktan yol ortasında ölmesi, ayağında bir ayakkabısı yok, 8 çocukları var ama neredeler belli değil. Orada annelere küsülmüyor, evlatlara küsülmüyor, annen ölmediyse, evladın ölmediyse o gün şükür ediyorsun... Rabbim yardım et...
Annen baya ters sanırım. Benimki de öyleydi şu an görüşmüyoruz zaten....
Sen kalk ye yemeğini aç aç bekleme. Onunla konuşma gerekirse ama böyle kendine zarar verirsin.
Amin canim çok acı çoook..gordum o haberi tekerlekli araba değildi o el arabasiydi..Rabbim yardımcıları olsun.
Böyle haberleri gorunce annenin su isi de yapamıyorsun deyince tamam senin istediğim gibi yaparız diyveriyorum napayim.
Aynı şeyleri yaşadım canım.Su perisi yapamiyorum ya kendimi kötü hissediyorum. odadan çıktığımda umursuyorum gibi hissediyorum. degisik yabiz evlendikten sonra görüşürüz muhtemelen ama kardeslerim icin görüşürüm daha cok yoksa zannetmiyorum. aramizda güven ve sevgi bağı yok.
Sabah babam kızınca dedim bi tek anlasin beni baska bir sey istemiyorum diye aglaya aglaya.. ama hic bir zaman anlamayacak bunu bildigim icin agliyorum.
Bibde yangina Körükle gidip senin o kayinvaliden seni cok anlayacak cok diye asagiliyor sürekli.
Begenmedigi temizlik bahane olmus da sanki baska birseylere patlama yasamis gibisiniz.
Birde nisanliymissin belki evlenip gidicen diye endise vardir annende? Duygularini belli etmeyen biri anladigim kadari ile anneniz (sevmek icin sarilmadigini yazmissiniz) gercekten onu düsünüyordur belki. Yada düzgün silmeyi ögretiyodurki kendi evine gidince de düzgünce yap diye, kv görünce annesi hicmi birsey ögretmemis demesinden cekiniyorda olabilir ( malum kv seni cok anlayacak fln demelerinden, aklindan kv'ni gecirdigi belli) Ne olursa olsun annem seni düsünüyor bence, kendi duygularina hakim olamiyor, sende yazmissin icin birikintileri var diye, her anne ayni sekilde disa yansitamaz kendini.
Bilmiyorum der miyim gercekten yoruldum. ayri evde yasadigim zamanlar iliskimiz cok normal duzeydeydi. zaten hic sarılıp öpen bi anne olmadi bana karsi...
Kayinvalidemi düşünürse düşünsün böyle davranmaya hakki yok. kendimi böcek gibi hissediyorum.
Gercekten iyi temizlik yapamam ama iyi yemek yaparım. hani insan kötülükleriyle degil iyilikleriyle konusuldugunda güç alir.
Gecen nisanlim bana bi sey gösterdi temizlik yaparken(benden becerikli) onun yaptığı gibi yapınca her yer temiz olmaya basladi.
Ben taa 5.siniftan beri temizlikte yaparım yemekte.(ameliyatliydi mecburen biz yapiyorduk) annem bir gün olsun temizligi kendi yapıpta bak böyle siliyorum diye göstermedi ki. ben yaptigimda sadece kötü olmus becerememissin demelere baslar aninda. ogretmekten kasti sadece elindeki bezi iyi tuttan ibarettir.
Yoruldum biktim.
Gerçekten düğün tarihimiz yaklassin da kendi evimee görsünler istiyorum artik. hic degilse neticesini görecekler o zaman.
ben bile özlüyorum annemle kavgaları.. yinede kızdiriyor annem vallaevlendikten sonra annemle kavgalarımızı bile özlüyorum bazen. büyütülecek bişey değil. bende kendimi aç bırakarak annemi cezalandırırdım oda poh ye derdi. şimdi bazen keşke yanımda olsa da kavga etsek diyorum
regl mi olacaksın bu sıralar
fazla duygusala bağlamışsın
silmeni beğenmedi ise beğenmemiştir
ben bazen kendi yaptığım işi bile beğenmiyorum
bu kadar büyütülecek bir şey yok
haa genel tavrı bu şekilde imiş o zaman da onu kayle alma
o çıkınca mutfaktan gidip kendine paşa sofrası kurup kurulsaydın başına
neden kaçasın ki dik dur mücadele et