Sacma ama Yemek soğuk diye ağladım

Benzer duyguları paylaşıyorum sizinle.
Yeri gelir sever de benim annem ama çok kırgınlıklarım yorgunluklarım var maalesef, karşılık veremiyorum. Eskisi kadar da değiliz ama..
Ben de düşünüyorum nasıl anne olacağım acaba diye...

Annen baya ters sanırım. Benimki de öyleydi şu an görüşmüyoruz zaten....
Sen kalk ye yemeğini aç aç bekleme. Onunla konuşma gerekirse ama böyle kendine zarar verirsin.

Hiç unutamadığım fotoğraf kareleri var savaştan, hele bir adamın eşini tekerlekli sandalye ile doktor bulmaya çıkarıp kadının doktorsuzluktan yol ortasında ölmesi, ayağında bir ayakkabısı yok, 8 çocukları var ama neredeler belli değil. Orada annelere küsülmüyor, evlatlara küsülmüyor, annen ölmediyse, evladın ölmediyse o gün şükür ediyorsun... Rabbim yardım et...
Amin canim çok acı çoook..gordum o haberi tekerlekli araba değildi o el arabasiydi..Rabbim yardımcıları olsun.
Böyle haberleri gorunce annenin su isi de yapamıyorsun deyince tamam senin istediğim gibi yaparız diyveriyorum napayim.

Annen baya ters sanırım. Benimki de öyleydi şu an görüşmüyoruz zaten....
Sen kalk ye yemeğini aç aç bekleme. Onunla konuşma gerekirse ama böyle kendine zarar verirsin.

Su perisi yapamiyorum ya kendimi kötü hissediyorum. odadan çıktığımda umursuyorum gibi hissediyorum. degisik ya :( biz evlendikten sonra görüşürüz muhtemelen ama kardeslerim icin görüşürüm daha cok yoksa zannetmiyorum. aramizda güven ve sevgi bağı yok.
Sabah babam kızınca dedim bi tek anlasin beni baska bir sey istemiyorum diye aglaya aglaya.. ama hic bir zaman anlamayacak bunu bildigim icin agliyorum.
Bibde yangina Körükle gidip senin o kayinvaliden seni cok anlayacak cok diye asagiliyor sürekli.

Amin canim çok acı çoook..gordum o haberi tekerlekli araba değildi o el arabasiydi..Rabbim yardımcıları olsun.
Böyle haberleri gorunce annenin su isi de yapamıyorsun deyince tamam senin istediğim gibi yaparız diyveriyorum napayim.

O dedigin gibi cozulseydi 24 yasimda hala bu yüzden agliyor olmazdim inanin.

Su perisi yapamiyorum ya kendimi kötü hissediyorum. odadan çıktığımda umursuyorum gibi hissediyorum. degisik ya :KK43: biz evlendikten sonra görüşürüz muhtemelen ama kardeslerim icin görüşürüm daha cok yoksa zannetmiyorum. aramizda güven ve sevgi bağı yok.
Sabah babam kızınca dedim bi tek anlasin beni baska bir sey istemiyorum diye aglaya aglaya.. ama hic bir zaman anlamayacak bunu bildigim icin agliyorum.
Bibde yangina Körükle gidip senin o kayinvaliden seni cok anlayacak cok diye asagiliyor sürekli.
Aynı şeyleri yaşadım canım.
Sürekli laf sokmaları, eleştirmeleri, kv. seni geri gönderir demeleri ki ben yemek çok fazla yapasam da bütün evi çekip çeviriyordum temizlikte. Bütün bir gün dip köşe temizlik yapıp sürpriz yapıyordum balkonu neden yıkamadın diye azar işitiyordum.
Yaptığım her şeye bir kulp takardı...
Ben evlenmeden 5 sene önce falan ayrıldılar babamla ben babamda kaldım o süre içerisinde görüştüm arada gidip onda da kaldım ama sürekli eleştiriyordu ve çocukmuşum gibi bağırıyordu bana.
Eşime de yapmadığını bırakmadı nişanlıyken ona rağmen eşim gelip bizde kalsın tek kalmasın dedi ama annem istemedi.
Zaten ben evlendikten sonra o da evlendi yine görüştüm falan ama baktım eşini benden daha çok seviyor, artık görüşmeme kararı aldım.

Begenmedigi temizlik bahane olmus da sanki baska birseylere patlama yasamis gibisiniz.
Birde nisanliymissin belki evlenip gidicen diye endise vardir annende? Duygularini belli etmeyen biri anladigim kadari ile anneniz (sevmek icin sarilmadigini yazmissiniz) gercekten onu düsünüyordur belki. Yada düzgün silmeyi ögretiyodurki kendi evine gidince de düzgünce yap diye, kv görünce annesi hicmi birsey ögretmemis demesinden cekiniyorda olabilir ( malum kv seni cok anlayacak fln demelerinden, aklindan kv'ni gecirdigi belli) Ne olursa olsun annen seni düsünüyor bence, kendi duygularina hakim olamiyor, sende yazmissin icinde gecmisten birikintileri var diye, her anne ayni sekilde disa yansitamaz kendini.

Begenmedigi temizlik bahane olmus da sanki baska birseylere patlama yasamis gibisiniz.
Birde nisanliymissin belki evlenip gidicen diye endise vardir annende? Duygularini belli etmeyen biri anladigim kadari ile anneniz (sevmek icin sarilmadigini yazmissiniz) gercekten onu düsünüyordur belki. Yada düzgün silmeyi ögretiyodurki kendi evine gidince de düzgünce yap diye, kv görünce annesi hicmi birsey ögretmemis demesinden cekiniyorda olabilir ( malum kv seni cok anlayacak fln demelerinden, aklindan kv'ni gecirdigi belli) Ne olursa olsun annem seni düsünüyor bence, kendi duygularina hakim olamiyor, sende yazmissin icin birikintileri var diye, her anne ayni sekilde disa yansitamaz kendini.

Kayinvalidemi düşünürse düşünsün böyle davranmaya hakki yok. kendimi böcek gibi hissediyorum.
Gercekten iyi temizlik yapamam ama iyi yemek yaparım. hani insan kötülükleriyle degil iyilikleriyle konusuldugunda güç alir.
Gecen nisanlim bana bi sey gösterdi temizlik yaparken(benden becerikli) onun yaptığı gibi yapınca her yer temiz olmaya basladi.
Ben taa 5.siniftan beri temizlikte yaparım yemekte.(ameliyatliydi mecburen biz yapiyorduk) annem bir gün olsun temizligi kendi yapıpta bak böyle siliyorum diye göstermedi ki. ben yaptigimda sadece kötü olmus becerememissin demelere baslar aninda. ogretmekten kasti sadece elindeki bezi iyi tuttan ibarettir.
Yoruldum biktim.
Gerçekten düğün tarihimiz yaklassin da kendi evimee görsünler istiyorum artik. hic degilse neticesini görecekler o zaman.

Bilmiyorum der miyim gercekten yoruldum. ayri evde yasadigim zamanlar iliskimiz cok normal duzeydeydi. zaten hic sarılıp öpen bi anne olmadi bana karsi...

bizde öpüşmezdik annemle tamamen benden ötürü soğuk navaleyim ama küçük kardeşimle şapur şupurlar. inan özlüyorsun bazen evde tek kaldığında. bağırsada çağırsada insanın annesi

Belli bir yastan sonra bir evde tek kadin olmali bence.benimde tahammülüm olmuyor bazen.evlen ve yuvanda mutlu ol.yalniz biraz daha sakin ol evlilikte kolay degil erkeklerde genelde odun oluyor.aglamadan sorunları konusarak halletmeyi dene

Kayinvalidemi düşünürse düşünsün böyle davranmaya hakki yok. kendimi böcek gibi hissediyorum.
Gercekten iyi temizlik yapamam ama iyi yemek yaparım. hani insan kötülükleriyle degil iyilikleriyle konusuldugunda güç alir.
Gecen nisanlim bana bi sey gösterdi temizlik yaparken(benden becerikli) onun yaptığı gibi yapınca her yer temiz olmaya basladi.
Ben taa 5.siniftan beri temizlikte yaparım yemekte.(ameliyatliydi mecburen biz yapiyorduk) annem bir gün olsun temizligi kendi yapıpta bak böyle siliyorum diye göstermedi ki. ben yaptigimda sadece kötü olmus becerememissin demelere baslar aninda. ogretmekten kasti sadece elindeki bezi iyi tuttan ibarettir.
Yoruldum biktim.
Gerçekten düğün tarihimiz yaklassin da kendi evimee görsünler istiyorum artik. hic degilse neticesini görecekler o zaman.

benım annem de oyle oyle titiz ki başak burcu ben yer silerim üstünden geçer mutfağa girerim ortalığı batırdın kenara çekil ben yaparım sen içeri geç diye diye hiçbirşey bilemeden evlendim. şimdi herşeyin en iyisini yapıyorum. pilav yapmasını bile evliyken öğrendim. annelerin geneli böyle inan ki tek sana mahsus değil benimkide seni alan kırk gün kırk gece ağlar derdi. eline yakışmıyor derdi koca istiyon yemek yapmasını bilmiyorsun derdi o neler neler. bende gitsemde kurtulsam senden derdim. kesşke demeseymişim. :)

evlendikten sonra annemle kavgalarımızı bile özlüyorum bazen. büyütülecek bişey değil. bende kendimi aç bırakarak annemi cezalandırırdım oda poh ye derdi. şimdi bazen keşke yanımda olsa da kavga etsek diyorum
ben bile özlüyorum annemle kavgaları.. yinede kızdiriyor annem valla:D

regl mi olacaksın bu sıralar

fazla duygusala bağlamışsın

silmeni beğenmedi ise beğenmemiştir

ben bazen kendi yaptığım işi bile beğenmiyorum

bu kadar büyütülecek bir şey yok

haa genel tavrı bu şekilde imiş o zaman da onu kayle alma

o çıkınca mutfaktan gidip kendine paşa sofrası kurup kurulsaydın başına

neden kaçasın ki dik dur mücadele et

regl mi olacaksın bu sıralar

fazla duygusala bağlamışsın

silmeni beğenmedi ise beğenmemiştir

ben bazen kendi yaptığım işi bile beğenmiyorum

bu kadar büyütülecek bir şey yok

haa genel tavrı bu şekilde imiş o zaman da onu kayle alma

o çıkınca mutfaktan gidip kendine paşa sofrası kurup kurulsaydın başına

neden kaçasın ki dik dur mücadele et

Sürekli oldugu icin artik ağır geliyor tasiyamiyorum. evet regl oldum ama yine de normal olarak tasimak cok zor ve yük geliyor.

Back
X