sacma belki ama akıl verin lutfen..

NiSapr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
27
0
286
Antalya
arkadaslar merhaba.. uzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ikimizde birbirimizin ilkiyiz ancak son birkaç aydır ceşitli sebeplerden dolayı ilişkimiz cok yıprandı.. bu sebepler 3. sahıs falan degil sadece birkaç ufak yalandı ancak bu dönemi atlattık sayılır simdi. Benim size akıl danışmam gerek kızlar. Genelde fala inanan bir insan degilim ancak gecenlerde gittigim bir falcı hayret edilicek seyler bildi yani öyle atmayla bilinicek seyler degildi. Bu ilişkimizin kötü gittigi dönem bir süre ayrı kalmıştık. Gittigim falcı erkek arkadasın bu sürede seni cinsel anlamda aldatmış dedi.. ya fala inanmak cahillik gibi geliyor ama diger herseyi bildigi için buda kendimi kötü hissettiriyor. Sevgilim inanc olarak evlenmeden böyle bir birliktelik yasayacak bir insan degil ancak benim kafam karıştı işte içime kurt düşürüldü bir kere fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler kızlarr.::)

yok artık
fala inanıp ilişki mi bitirilir ya??
o kadar basitmi?
bigün biri,rüyamda kocm beni aldattı ayrılsam mı dese şaşırmayacağım artık..

Seninle yapmıyorsa tabiki yapıcak baskalarıyla canım erkek bu :)) ne var yani bunda. senın yapmadıgın bırseyı adam yapıyor dıye suclayamazsın. gayet normal bırsey. :) haaa seninle yapıyor olup ayrı oldugunuz zamanda baskasıyla cınsel anlamda bırseyler yasadı deseydın tamam haklısın derdım bence cok dusunmemeye calıs... :kedi:

Seninle yapmıyorsa tabiki yapıcak baskalarıyla canım erkek bu :)) ne var yani bunda. senın yapmadıgın bırseyı adam yapıyor dıye suclayamazsın. gayet normal bırsey. :) haaa seninle yapıyor olup ayrı oldugunuz zamanda baskasıyla cınsel anlamda bırseyler yasadı deseydın tamam haklısın derdım bence cok dusunmemeye calıs... :kedi:

:1shok:

kusura bakma ama ben senin gibi dusunmuyorum bir ilişkide sadakat bircok seyden önemlidir benimle yasayamıyor diye gidip baskasıyla birşeyler yasıyacaksa ask, sadakat bunun neresinde?

kusura bakma ama ben senin gibi dusunmuyorum bir ilişkide sadakat bircok seyden önemlidir benimle yasayamıyor diye gidip baskasıyla birşeyler yasıyacaksa ask, sadakat bunun neresinde?

kaydirigubbakcemile5vereliniortak

arkadaslar merhaba.. uzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ikimizde birbirimizin ilkiyiz ancak son birkaç aydır ceşitli sebeplerden dolayı ilişkimiz cok yıprandı.. bu sebepler 3. sahıs falan degil sadece birkaç ufak yalandı ancak bu dönemi atlattık sayılır simdi. Benim size akıl danışmam gerek kızlar. Genelde fala inanan bir insan degilim ancak gecenlerde gittigim bir falcı hayret edilicek seyler bildi yani öyle atmayla bilinicek seyler degildi. Bu ilişkimizin kötü gittigi dönem bir süre ayrı kalmıştık. Gittigim falcı erkek arkadasın bu sürede seni cinsel anlamda aldatmış dedi.. ya fala inanmak cahillik gibi geliyor ama diger herseyi bildigi için buda kendimi kötü hissettiriyor. Sevgilim inanc olarak evlenmeden böyle bir birliktelik yasayacak bir insan degil ancak benim kafam karıştı işte içime kurt düşürüldü bir kere fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler kızlarr.::)

o falcıların amacı zaten bu değil mi güzelim. içinize kurt düşürüp hayatınızı onların şekillendirilmesini sağlamak. bir kehanet ortaya atıyorlar sonra sizi o kehanetin peşinden sürükleyecek fikirler yüklüyorlar beyninize

eğer diyorsan ki bu öyle bir şey yapmaz ona güven kendine güven.

bir daha da falcıya gitmemeni tavsiye ederimyerimseniben

kaydirigubbakcemile3

her aşk sanılan şey aşk mı opuyorumnanaktan

sadakatin ne olduğunu bilmeyen insanlar gittikçe artıyorakannehir

:1shok: Doğru erkek bu yapar ne varki canım sendeeee-tatlicadiarzu-

Kadınları anlamak öyle güç ki,ne yaptığımızı bilmiyoruz bazen.
Burada kocası aldatan bir süür kadın kocamndır yapar kadın ayartmıştır dedi sustu bir de üstüne bizi suçlu çıkardı sizde sahtekar bir kadının lafına inanıp sevdiğini adamı harcıyorsun..
Hayret ki ne hayret..

Ne var yani bi kaç bildiyse? Kesin bütün herkeste olabilecek olan bi kaç detay bilmiştir. Sen ne bakıyosun elin kadınına. Boşver canım yaa. Annemde bana fal bakar arada ikinizin arasına bi kzı girmiş der ben karalar bağlarım acaba mı deidğim çok oldu ama aynı günün akşamı şüphelerimin yersiz oldunu anlarım. Yapma canım.. Çok kurt düştüyse içine sevgiline güzelce sor hani ayrı oldumuz dönemde oldumu böle bişe diye..

böle serbest düsüncelr yüzünden zaten evlilik dısı doğum yada zinalar artıyor bence ilişkide sadakat özveri güven ask sevgi dostluk olmalı yeri gelir elinde tutarsın ama bu kadar olmalı bence o yorumu yapan arkadas cok geniş düsünmüş evlendikten sonra cinsellik olmalı EVLİLİK DISI CİNSELLİK HİÇ DOĞRU BİR SEY DEĞİL HATTA SON DERECE RİSKLİ BİR DURUM DİYE DÜSÜNÜYORUM.

bende falları severim ama keyifli oldukları için, yani güzel şeyler söylüyorsa motive olur mutlu olurum, kötü şeyler söylüyorsa amaaan geleceği nerden bilecek okadar bilse 3 kurusa fal mı bakar der geçerim bayanssulusmile fala inanıp sevgilin hakkında şüpheye düştğünü bilse eminim o da su an sizin sadakatinizi ve sevginizi sorguluyor olurdu..

bence ecik ucundan kurcala. sempatiksalakcinni
Ayrıyken ne yaptın gibisinden sor.
Söyleyeceğini zannetmem ama dene bakalım.

hehehee Ben de görümce adayımla fal Baktırmaya gittim, TaBi falcı Bizim gelin-görümce olduğumuzu Bilmiyor. Bana döndü "aman sevgilisinin ailesine dikkat et çook sinsiler" dedi, Biz öldük gülmekten ama =)))

yapma kuzum kadın sana siz bi ara ayrı kalmıssınız dediğinde sen kafa sallamışsındır o da devamında sallamıştır, inanma Böyle şeylere. tamam Bak Ben de fal Bakıyorum, Bildiğim şeyler de oluyor ama kafelerde Bilmemne Bakılan fallara hiç inanmayın tamamen ticari amaçlı sallamasyon şeyler.

bu falcılara inanmamak lazım..insan ister istemez etkilenebiliyor ama kafaya takıp ayrılma noktasına
gelmekdense ve ona inanmakdansa gitmemek en iyisi..
ama olan olmuş kafana takma ..bu arada
eğer bir şey yaşadıysa sevgilin o dönemde ayrıymışsınız
erkeklere güven olmaz o dönemi değerlendirmiş olabilir.

FAL yahu adı üstünde..
Falcı atmış sizde tutmuşsunuz :)
Hem farzedelim ki öyle olmuş.Eğer siz izin vermiyorsanız başka biriyle yaşaması kadar doğal bir şey olamaz.Ha bayan olarak içinizi acıtasada bu durum istemediğiniz için gözyumacaksınız..
Bir erkeğin ihtiyaç karşılaması ile kadınınki bir olmuyor işte...

adi üstünde fal inanma böyle seylere yerimseniben

:1shok:akannehir
aldatmasimi normal cnmbenneyaptımki
derinss .!.:
Kadınları anlamak öyle güç ki,ne yaptığımızı bilmiyoruz bazen.
Burada kocası aldatan bir süür kadın kocamndır yapar kadın ayartmıştır dedi sustu bir de üstüne bizi suçlu çıkardı sizde sahtekar bir kadının lafına inanıp sevdiğini adamı harcıyorsun..
Hayret ki ne hayret..
imza.... __fstk :delphin:

Back
X