Niye bu kadar kastınız madem bı kere bulustunuz da ?Merhaba aslinda konu dert degil sadece yazip fikir almak istedim
Üniversite 3.siniftayken beni sinavda görüp hoslanan biri olmustu . 1-2 gün konusup sonrasinda kahve ictik. Ben cocuktan hoslanmadim meeajlarini ve aramalarini yanitsiz birakarak muhabbeti bitirdim. Kendisi gorusmek icin cok israrci oldu mesajlar attigini hatirliyorum.
1 sene sonrasinda ben su anda 3 yillik iliskim olan kisi ile tanistim. Ama yukarda bahsettigim kisi ile maalesef sevgilim arkadaslarmis. Ilk ogrendigimde sorun etmedim cunku cocuk baska ilde yasiyor ve zaten aramizda 1 kere kahve icmek disinda muhabbet olmadi. Yani erkek arkadasima bu cocukla ilgili herhangi bir sey soylemedim.
erkek arkadasim benimle story paylastiginda bu cocugun bir kac kez cevap verdigini gördüm sonucta arkadasi diye üzerinde durmadim. Gelelim bugun beni sinir eden duruma, bu cocuk bizim yasadigimiz ilde bir egitime geldi . Erkek arkadasimin yaninda kaliyor. Odasinda duvarlarda beraber tonla fotografimiz var . Bunlari görüp “ gercekten bu kadar asik misin ya ?” diye sormus .
Biraz sinir oldum. Kendi kiz arkadasi icin ben onunla parasi icin beraberim demis. Nisani olacakmis ve ikimizi de cagirmis. Tabiki gitmeyecegim ama erkek arkadasimda israrci ne yapsam bilemedim .
Aklı onda değil diye bozulmuş bence zatenSinir olacak pek birşey yok aslında. Sevgisine şaşırmış. Aklı hâlâ sizde değildir yani. Zaten aranızda birşey geçmemiş isterseniz anlatın bilsin erkek arkadaşıniz
Hanimefendi hasta misiniz ? 3 yillik iliskim var . Aklim onda olsa onunla olurdum ne alakasi varAklı onda değil diye bozulmuş bence zatennişanlanıyor ya ağrına gitmiş gibi
Neye sinirlendiniz anlayamadım? Evet kız arkadaşı için kötü bir durum karaktersiz birisi var karşısında ama siz neye sinir oldunuz? Ne güzel kurtulmussunuz böyle bir adamdan ve resimlerinizi duvarına asan bir adam nasip olmuşMerhaba aslinda konu dert degil sadece yazip fikir almak istedim
Üniversite 3.siniftayken beni sinavda görüp hoslanan biri olmustu . 1-2 gün konusup sonrasinda kahve ictik. Ben cocuktan hoslanmadim meeajlarini ve aramalarini yanitsiz birakarak muhabbeti bitirdim. Kendisi gorusmek icin cok israrci oldu mesajlar attigini hatirliyorum.
1 sene sonrasinda ben su anda 3 yillik iliskim olan kisi ile tanistim. Ama yukarda bahsettigim kisi ile maalesef sevgilim arkadaslarmis. Ilk ogrendigimde sorun etmedim cunku cocuk baska ilde yasiyor ve zaten aramizda 1 kere kahve icmek disinda muhabbet olmadi. Yani erkek arkadasima bu cocukla ilgili herhangi bir sey soylemedim.
erkek arkadasim benimle story paylastiginda bu cocugun bir kac kez cevap verdigini gördüm sonucta arkadasi diye üzerinde durmadim. Gelelim bugun beni sinir eden duruma, bu cocuk bizim yasadigimiz ilde bir egitime geldi . Erkek arkadasimin yaninda kaliyor. Odasinda duvarlarda beraber tonla fotografimiz var . Bunlari görüp “ gercekten bu kadar asik misin ya ?” diye sormus .
Biraz sinir oldum. Kendi kiz arkadasi icin ben onunla parasi icin beraberim demis. Nisani olacakmis ve ikimizi de cagirmis. Tabiki gitmeyecegim ama erkek arkadasimda israrci ne yapsam bilemedim .
Ben Zaten akli bende demiyorum 4 yildir hicbir iletisim yokki sadece bos konusmalari canimi siktiSinir olacak pek birşey yok aslında. Sevgisine şaşırmış. Aklı hâlâ sizde değildir yani. Zaten aranızda birşey geçmemiş isterseniz anlatın bilsin erkek arkadaşıniz
Kuzen akraba vs olmadikca normal hayatimda da pek gitmiyorum nisan dugun . Gereksiz olur diye dusundumNişana neden gitmiyorsunuz? Birşey hissetmediğim kimse benim umurumda olmazdı giderdim.
Bos konusmalari canimi sikti sanirim. Acaba soylese miydim diye de ikilemde kaldim galibaNeye sinirlendiniz anlayamadım? Evet kız arkadaşı için kötü bir durum karaktersiz birisi var karşısında ama siz neye sinir oldunuz? Ne güzel kurtulmussunuz böyle bir adamdan ve resimlerinizi duvarına asan bir adam nasip olmuş
Erkek arkadaşınıza anlatmamışsınız. Nişana da gitmeyeceksiniz. Birgün öğrense nasıl açıklayacaksınız? Nişana bu yüzden gelmedin benimle demi demeyecek mi?Kuzen akraba vs olmadikca normal hayatimda da pek gitmiyorum nisan dugun . Gereksiz olur diye dusundum
Bence hayal kırıklığına uğramış gibisin hiç öneminin kalmadığını gördüğünde
Sevgilim bile degildi hanimefendi 4 yildir gormedim bile . Neyin hayalkirikligini yasicamBence hayal kırıklığına uğramış gibisin hiç öneminin kalmadığını gördüğünde
Erkek arkadaşınıza anlatmamışsınız. Nişana da gitmeyeceksiniz. Birgün öğrense nasıl açıklayacaksınız? Nişana bu yüzden gelmedin benimle demi demeyecek mi?
Nişana gitmeme sebebinizi ya dürüstçe anlatın ya da umrunuzda değilse nişana gidin. Ortaya cıkarsa en azından umurumda olsa nişanına gitmezdim dersiniz. Verecek cevabınız olur. Ben böyle düşünüyorum
Yeni baska ilde diye sallamadim aslinda egitim icin gelince durum Boyle oldu . Bastan soylememek hata oldu dediginiz gibiKeşke ilk öğrendiğinizde söyleseydiniz. Sonrasında başka fırsatlar da olmuş ama gene söylememişsiniz. Şimdi ise sevgilinizin yanında kalıyor belli bir yakınlıkları var demek ki... Şu durumda anlatmanız mantıklı mı bilemedim, çok garip bir durumun içine sokmuş oldunuz çocuğu...
Zaten hoşlanmayıp reddettiğiniz bir çocuk önemsemeyin bence. Ben anladım sizi yaptığı yorumu sevgilinizin size olan aşkını hafife aldığını düşündüğünüz için sinirlendiniz anladığım kadarıyla. Ama erkekler ulaşamadıkları kadın hakkında neler söylüyorlar artık çoğumuz biliyoruz. Bu yine iyiymiş diyebilirim :) Ve gitmeyin bence.Merhaba aslinda konu dert degil sadece yazip fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?