Saçma bir durum

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba aslinda konu dert degil sadece yazip fikir almak istedim

Üniversite 3.siniftayken beni sinavda görüp hoslanan biri olmustu . 1-2 gün konusup sonrasinda kahve ictik. Ben cocuktan hoslanmadim meeajlarini ve aramalarini yanitsiz birakarak muhabbeti bitirdim. Kendisi gorusmek icin cok israrci oldu mesajlar attigini hatirliyorum.

1 sene sonrasinda ben su anda 3 yillik iliskim olan kisi ile tanistim. Ama yukarda bahsettigim kisi ile maalesef sevgilim arkadaslarmis. Ilk ogrendigimde sorun etmedim cunku cocuk baska ilde yasiyor ve zaten aramizda 1 kere kahve icmek disinda muhabbet olmadi. Yani erkek arkadasima bu cocukla ilgili herhangi bir sey soylemedim.

erkek arkadasim benimle story paylastiginda bu cocugun bir kac kez cevap verdigini gördüm sonucta arkadasi diye üzerinde durmadim. Gelelim bugun beni sinir eden duruma, bu cocuk bizim yasadigimiz ilde bir egitime geldi . Erkek arkadasimin yaninda kaliyor. Odasinda duvarlarda beraber tonla fotografimiz var . Bunlari görüp “ gercekten bu kadar asik misin ya ?” diye sormus .

Biraz sinir oldum. Kendi kiz arkadasi icin ben onunla parasi icin beraberim demis. Nisani olacakmis ve ikimizi de cagirmis. Tabiki gitmeyecegim ama erkek arkadasimda israrci ne yapsam bilemedim .

Sinir olacak pek birşey yok aslında. Sevgisine şaşırmış. Aklı hâlâ sizde değildir yani. Zaten aranızda birşey geçmemiş isterseniz anlatın bilsin erkek arkadaşıniz

Niye bu kadar kastınız madem bı kere bulustunuz da ?

Nişanlanıyor sizi silmiş atmış diye mi bozuldunuz acaba, kendinize itiraf edin ?

Sinir olacak pek birşey yok aslında. Sevgisine şaşırmış. Aklı hâlâ sizde değildir yani. Zaten aranızda birşey geçmemiş isterseniz anlatın bilsin erkek arkadaşıniz
Aklı onda değil diye bozulmuş bence zaten nişanlanıyor ya ağrına gitmiş gibi

Sevgilinize söyleyin bence ilerde ondan duyarsa daha sıkıntı olur zamaninda bir kahve ictik tanismak icin hosuma gitmedi kestim iletisimi simdi etrafimda olmasindan boyle bos konusmalarından hoslanmiyorum diye soyleyin

Neye sinirlendiniz anlayamadım? Evet kız arkadaşı için kötü bir durum karaktersiz birisi var karşısında ama siz neye sinir oldunuz? Ne güzel kurtulmussunuz böyle bir adamdan ve resimlerinizi duvarına asan bir adam nasip olmuş

Nişana neden gitmiyorsunuz? Birşey hissetmediğim kimse benim umurumda olmazdı giderdim.

Ben Zaten akli bende demiyorum 4 yildir hicbir iletisim yokki sadece bos konusmalari canimi sikti

Nişana neden gitmiyorsunuz? Birşey hissetmediğim kimse benim umurumda olmazdı giderdim.
Kuzen akraba vs olmadikca normal hayatimda da pek gitmiyorum nisan dugun . Gereksiz olur diye dusundum

Gidebilirsin bunda sıkıntılı bir durum yok sadece kahve içmişsiniz.

bence sevgiline söyle böyle böyle bir durum olmuştu ben önemli olmadığı için söylememiştim ama madem gidiyoruz bil istedim gibisinden . Ama sorun çıkıcaksa söylemeyebilirsin sen tanıyorsun sonuçta .

sinir olucak bi durum göremedim diyebilir bu kadar mı aşıksın diye erkeklerin esas muhabbetlerinin yanında gerçekten çok masum kalıyor bu laf

Bos konusmalari canimi sikti sanirim. Acaba soylese miydim diye de ikilemde kaldim galiba

Kuzen akraba vs olmadikca normal hayatimda da pek gitmiyorum nisan dugun . Gereksiz olur diye dusundum
Erkek arkadaşınıza anlatmamışsınız. Nişana da gitmeyeceksiniz. Birgün öğrense nasıl açıklayacaksınız? Nişana bu yüzden gelmedin benimle demi demeyecek mi?
Nişana gitmeme sebebinizi ya dürüstçe anlatın ya da umrunuzda değilse nişana gidin. Ortaya cıkarsa en azından umurumda olsa nişanına gitmezdim dersiniz. Verecek cevabınız olur. Ben böyle düşünüyorum

Keşke ilk öğrendiğinizde söyleseydiniz. Sonrasında başka fırsatlar da olmuş ama gene söylememişsiniz. Şimdi ise sevgilinizin yanında kalıyor belli bir yakınlıkları var demek ki... Şu durumda anlatmanız mantıklı mı bilemedim, çok garip bir durumun içine sokmuş oldunuz çocuğu...

Yeni baska ilde diye sallamadim aslinda egitim icin gelince durum Boyle oldu . Bastan soylememek hata oldu dediginiz gibi

Zaten hoşlanmayıp reddettiğiniz bir çocuk önemsemeyin bence. Ben anladım sizi yaptığı yorumu sevgilinizin size olan aşkını hafife aldığını düşündüğünüz için sinirlendiniz anladığım kadarıyla. Ama erkekler ulaşamadıkları kadın hakkında neler söylüyorlar artık çoğumuz biliyoruz. Bu yine iyiymiş diyebilirim :) Ve gitmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…