Saçma bir facebook kararsızlığı...

Facebook basli basina sacmalik zaten. Kendine hakim olamayip eski sevgililerini stalklayan bi dunya insan var. En iyisi kullanmamak.

ben baktığımda bir hafta aklıma geldikçe ağlıyordum. 18-19 yaşında da değildim hani. 30 a az kalmıştı! aşk acısının yaşı yok ve mantığın devre dışı kalıyor. şimdi hatırlayınca içim sızladı, ayrıldığım dönemde bir gün 20 lik diş ameliyatından yeni dönmüştüm eve. yanağım olmuş kabakulak gibi. ağrı sızı içindeyim. oyalanayım diye facebooku açmıştım.ne demeye bakarsın ki bi de o halde. baktım. en az bir aydır da bakmıyodum. bir yerlere gitmiş gezmiş resimler yorumlar bilmem ne. nasıl ağladım nasıl o halimle. o dönemlerde o kadar acı çektim ki allahım sen büyüksün, kimsenin yanına bırakma.

bir dene madem facebok açmayı. kendini gözlemle. mutsuz olursan yine sil.

20 li yaslarin sonunda yasadim ben de. Bence bu ve ileriki yaslarda yasanan ask acisi genc yastakilerden daha dezavantajli. Genclerin fikirleri, zevkleri zamanla degisebiliyor. Ama bizim yastakilerin begenisi vs. oturmus oluyor. Tabi herkesin acisi kendine. Umarim acin bir gun tamamen biter.

Facebook basli basina sacmalik zaten. Kendine hakim olamayip eski sevgililerini stalklayan bi dunya insan var. En iyisi kullanmamak.

Facei duzgun, dozunda kullananlar da var aslinda. Ama dediginiz gibi stalklama olayi psikoloji bozuyor.

Back
X