Saçma bir mesele!

Canınızı sıkmayın, cahilliğine verin. Benim karnımda geç büyüdü, kayınvalidem ne yediğimi görmediği halde az yiyorsun bebek küçük karnın yok gibi şeyler diyordu. Ben de ilk gıcık oldum tabi, sanki ben çocuğumu onun kadar düşünmüyormuşum gibi ama sonra kötü psikolojiyle bebeğimi etkilemeye gerek yok dedim, cahilliğine verdim. Gerçekten eski kafalılar, takmaya değmez. Art niyet olduğunu sanmıyorum.

Kadın hangi haftada kaç kilo olduğunu bilmiyordur. Üzülmüştür muhtemelen küçük sanıp :) benim bebeğim 35. Haftada 33 haftalık boyutunda 2200 gram ve 44 cm doğdu. Oyuncak bebek gibiydi resmen. Allaha Şükür öyle güzel büyüdü ki. Erken doğup küçük olsa bile hiç dert etme. Allah ömür vermişse bir şeycik olmaz. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.

Aynen takmıyorum takıntımın saçma olduğunu anladım :)

Amin inşallah çok teşekkürler.

Allah sağ salim elinize almayı nasip etsin. Kayınvalideniz kötü bir şey dememiş ya o da düşünüyordur bu şekilde ifade ediyordur

Takma kafana emin ol hepsi aynı ben doğum yaptım ona rağmen halla öle şeyler yapıolar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…