Saçma da gelse okuyun bir iki bişey söyleyin gerçekten çok garip bişi oldu

Öyle bir anlatmışsınız ki,siz makas ararken makas sizi bulmuşta kendi kendine saçınızı kesmiş gibi.
Neyseki komşunuzmuş.
Yapacak birşey yok,kökü sizde mecbur uzayacak. Kuaförde düzelttirirsiniz ama kuaförede dikkat edin,onlarda fazla kesebiliyorlar kafalarına göre.
Benim beline kadar gür,boyasız, kahve renkli saçlı bir arkadaşım var,kızın saçları çok güzel,neyse kuaföre gittik,adama kesim olacak dedik,ama uçlarindan mı alınacak,kısa mı kesilecek sormadan ,adam tuttu kızın saçını ensesinde topladı eliyle,makası uzattı ve benim çığlığımla bıraktı. Neredeyse ensesinden kesiyordu kızın saçını. Birde yüzsüz yüzsüz şaka yaptım dedi ki,bir harekete bakardı güzelim saçın gitmesi. Biz şok. Dikkat edin yani kuaföre.

Gectigimiz bahar kalcamda olan saclarimi omzumda kestirdim yok boyle bir rahatlik. umarim iyi bir kuafore gidersin de icine siner saclarin

Konuyu açtığımda çok üzgün mutsuz elim saçımda ağlamaklı bir haldeydim neler yazdığımı şimdi tekrar okudum. İstanbulda 1 buçuk senedir yaşıyorum gidibiliceğim güvenilir bir kuaför bilmediğim için memleketime gittikçe kendi kuaförüme gidiyordum. Bu ara çok misafirimiz oldu benimde saç kestirmeye şegir dışına gitmeye vaktim yoktu. Çok akıllılık yaptım komşuya makas verdim bilmediğim kuaför hiç sorun çıkarmazdı eminim. Sanki boşluğa düşmüş gibi saçma sapan iş çıkardım başıma işte. Buda bana ders olsun

olayı anlamaya çalışıyorum
şmdi normal de komşunuz mu keserdi niye insan komşusuna saçımı kes der ki o da gelir keser garip

Şimdi duştan çıkmış saçımı tarıyodum saçım o kadar uzun du :KK43: ki saç diplerim acıyo du :KK43: artık sonra kapı çaldı komşu geldi bnde dedim ki nasıl dedim hala anlamış değilim saçımı kesermisin ama aslında iyi niyetli dedim gerçekten yani ucundan ince telleşmiş olanlar alınır ya herkes muhakkak yapmıştır kadın taradı ıslak saçımı aldı makası ucundan tutttu kırt kırt kırt sesleri duydum kesti arkamı döndüm baktım saçımın yarısı havluda saçımı tuttum kuş gibi elim ağzım dilim bağlandı saf saf baktım kadın gitti eşim geldi ve ağlamaya başladım ailemi aradım biraz sakinleşince kimse anlam veremedi yarın da annemin yanına gidiyorum yani sabah
Haa taramış kırt diye kesmemiş öyle desene boyunu sana sormamış çok kızdım komşuna görüşme kız şunla

Taradı dediğim iki düzeltti tarakla öyle saç kesin öncesi saç taranması gibi değil herşey bi kaç sn oldu bitti boyunu sormaması nasıl ne kadar kesiyim hiç bişi demedi 2 tarak kırt kırt sesi duydum baya ses çıktı gür saçım benimde bakımsız değildi hiç örmemde dümdüz zaten yıka kurut çık tipi saçtı çok uzattım konuyu ama gerçekten içime oturdu. Nemliydi saçım keserken bide kuruyunca iyice kısaldı. Türk filmlerinde olur ya yemeninin için de uzun bi saç benimde var onlardan şimdi bitane kıyamadım saklıycam

Gerçekten saçmaymış. Kadın elinde makasla mı gelmiş hemen şak diye kesmiş?

Yok makası ben kendim verdim bilinçsizce ve giden gitti şimdi kalan sağları saça benzetmeye kendi kuaförüme gidiyorum. Bu konuda çok bahtsızım kendi kuaförümle gelin saçı yaptırıcağım zaman tanıştım senelerdir meşhurmuş ben düğüne yetiştim neyseki düğünde hiç faciam yok bu kafayla.

Şimdi yoldayım en geç saat 3 e doğru kestirmiş olurum yeniden. Şans dileyin bişeye benzesin. Kuaförüde bulmuşken manikür kaş pedikür Allah ne verdiyse atıcam kendimi moralim düzelir kendimi iyi hissederim kuaför bakımı yeniliyor insanı komşuya makas ta bitiriyor

Saç konusunda çok hassasım, cesaretinize hayran kaldım, dehşete kapıldım.

komşuya güvenmişsin kesmiş bide.. hiç güvenmekimseye vallaa. geçmiş olsun.

tamam da kıl bu, niye bu kadar büyüttünüz.
çok mübarek bir şey olsa alakasız yerlerde çıkmaz.
derdiniz bu olsun, uzar yine.

Çok garip enerjiniz düşükmüş korktuğunuz şeyi kendiniz yapmışsınız öyle gözüküyor.

Neyse artık biraz sakinleştimde daha komiğini söyliyim size artık anneme telefonda nasıl anlattıysam üzüldü kadın ayrı şehirlerdeyiz sabah ilk otobüsle gidicem birlikte kuaföre gidicez başımda dikilicekmiş çok kesmesinler diye bide oda oturup saçını kestiricekmiş bana moral olsun diye anne işte..

Abartsaydiniz ailecek. Sanki caresiz bir hastaliga yakalanmis da cok önemli bir operasyon gecirecekmis gibi triplere girmissiniz.

merhaba hanımlar,
Bir kaç saat önce yaşadım ve uyuyamıyorum..
Saçlarım çok uzun hiç boyasız doğal bir açık kumral rengi ve kestirmeyi hiç sevmem. Hep korkarım

Komşumuz 5 dk kapıdan uğradı saçımı keser misin dedim ve evin içinde deli gibi makas aradım bir anda saçım ucundan tutulup ortadan makas vuruldu ağzımı açıp bişey diyemedim bu saate kadar da ağladım şimdi gündüz olucak kuaföre gidicem düzelticekler.

Bütün aile şokta eşim herkes şaşırmış durumda ben inananamıyorum nasıl böyle biley söylediğime herkes basiretin bağlanmış diyor

Yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler..

Saçlarınızı kestirmeye kokarken komşu geldi bir anda ağzınızdan çıkan bir sözle makası vurdu. Gitti saçınızın yarısı :KK57:
Kabul etmek gerekirse ilginç bir durum. Yine de kafanızı fazla yormayın hurafeler beyni bulandırır :KK66:

komsu da sende uyanamamissiniz cnm sabahin korunde..
hani guleyim mi aglayim mi bilemedim ya,ne denir gecmis gitmis olsun.
bugun ay yay burcunda,kesilen sacin cabuk uzar merak etme :KK66:

Back
X