• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma mı olur? Görüş belirtir misiniz?

daisy121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
11
15
3
31
Şimdi beni sosyal medyadan eklemiş biri var. Ben o zaman kabul etmemiştim. Özgüven kaynaklı problemlerim vardı. Aradan neredeyse iki yıl geçecek bir grupta görünce tanıdım. İstek atsam saçma mı olur. Bir de kaç sene önceki şey beni hatırlar mı? Yoksa hiç tanımıyormuş gibi mi yapayım. Dışarıdan bir gözün yorumlarına ihtiyacım var.

Yetiskin bir erkek sosyal medyada gunde ortalama 1 -10 disiyi takip etmektedir ,guclu bir hafizasi olmayan bu türün hatirladigi pek gorulmemektedir

(Rakamlar kisinin karakteri yasadigi yer ve fiziksel ozelliklerine gore degisiklik gostermektedir )

Şimdi beni sosyal medyadan eklemiş biri var. Ben o zaman kabul etmemiştim. Özgüven kaynaklı problemlerim vardı. Aradan neredeyse iki yıl geçecek bir grupta görünce tanıdım. İstek atsam saçma mı olur. Bir de kaç sene önceki şey beni hatırlar mı? Yoksa hiç tanımıyormuş gibi mi yapayım. Dışarıdan bir gözün yorumlarına ihtiyacım var.
Bence tanımıyormus gibi yap.. ne diye eklicen adamı o tanıdıysa eklemek isterse ekler zaten. Bence saçma olur ekleme

Back
X