• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sapan alınganlık

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Erkek arkadaşımla konuşuyorduk konu konuyu açtı bi erkek arkadaşının evlilikte zorlandığını söyledi ben de annenizin şehzadesi stilinde yetiştiğinizden hanginiz bi ev süpürmüş bi yemek yapmış tabi zorlanırsınız yardım ettiğiniz mi var ne zor gelmiş altı üstü 2 gecede bi sevişip eşine yardım etmesi mi zoruna gitmiş dedim. Bu beyefendinin zoruna gitti saçma sapan hallere büründü beni de sinir etti maalesef.
Kendi yetersizliğinden bana sinirlendi sanırsam. Ya da bir şeylerin üstüne geldi bilmiyorum ama bana sinirlenmesi ne alaka gerçekten yetersizlikten yaptı bunu sanırım. Bi yorum da siz yapar mısınız

Erkek arkadaşımla konuşuyorduk konu konuyu açtı bi erkek arkadaşının evlilikte zorlandığını söyledi ben de annenizin şehzadesi stilinde yetiştiğinizden hanginiz bi ev süpürmüş bi yemek yapmış tabi zorlanırsınız yardım ettiğiniz mi var ne zor gelmiş altı üstü 2 gecede bi sevişip eşine yardım etmesi mi zoruna gitmiş dedim. Bu beyefendinin zoruna gitti saçma sapan hallere büründü beni de sinir etti maalesef.
Kendi yetersizliğinden bana sinirlendi sanırsam. Ya da bir şeylerin üstüne geldi bilmiyorum ama bana sinirlenmesi ne alaka gerçekten yetersizlikten yaptı bunu sanırım. Bi yorum da siz yapar mısınız
dövseydiniz :D

Erkek arkadaşının ne suçu vardı şimdi? Yazık çocuğa😂

Bunda sinirlenecek ne vardı ki erkek arkadaşınız abartmış biraz. Doğruya doğru erkekler anneleri tarafından el Bebek Gül bebek yetişiyor evlenince de zorlanıyor.

Siz erkek arkadaşıyla yaşayıp evlilikten korkuyor diye konu açan üye değil misiniz... bu kadar celallenmenize gerek yok, zaten durumun farkındasınız

E adamin arkadasi evliliginde mutsuzsa, adam da bundan etkilenip evlilikten tirsabilir, gayet normal degil mi.
Bir de böyle bir cevap karsisinda itice tirsmistir muhtemelen 🤗

Maalesef ben de bu konuya karşı doluyum. Kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın hem bakımlı olsun ama erkeğimiz koltukta yatsın neymiş evlilik kısıtlıyormuş zormuş. Çok saçma geliyor.

adam korkusunda haklı cıktı daha dınlememıssınız bıle konusamıyor dusuncesını paylasamıyor bıle

sız tam olarak neye sınırlendınız o dusuncesıne mı yoksa evlılık yoluna gıremeyecegınızı anladıgınıza mı

Maalesef ben de bu konuya karşı doluyum. Kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın hem bakımlı olsun ama erkeğimiz koltukta yatsın neymiş evlilik kısıtlıyormuş zormuş. Çok saçma geliyor.

evlilikte zorlandığı konu neymiş arkadaşının? siz olayı dinlemeden kendi yargınızla yorum yapmışsınız bence.
evet kadın erkek rolleri dengesizlikler vs... bu konuda sayfalarca yazabiliriz ama kadın hakları üzerine bir konuşma değilmiş ki bu. ana fikri kaçırmışsınız gibi görünüyor. evlilik içerisinde "kısıtlayan" ve "zor olan" ev işleri değil. onlar bir görüntü, yüzeydeki bahaneler. asıl mevzu "ilişki" ve "iletişim"

Back
X