Selam Hanımlar,
Hanımlar, ilk korona vakası çıktığından beri nerdeyse iş ve market dışında zorunlu olmayan hiçbir yere gitmedim. Ve inanılmaz bunaldım. Sınav, okul ve işi aynı anda idare etmeye çalışırken felaket mala döndüm. Şimdi ücretsiz izne ayrıldım ve muhtemelem 15 gün hep evdeyim. Tatile gitmeyi çok istiyorum, ama diğer yandan saçmalama Jeehan ya diyorum.
Bu durumda kimin ne olduğu belirsiz ve virüs baya yayılmışken tatil yapmak çok mu saçma? Ya da yapılırsa ne tercih edilmeli? Kamp mantıklı ama tek başına kamp korkutucu olabilir.
Bu arafa tatilden kastım sadece kafa dinlemek ve sakinleşmek.
Selam Hanımlar,
Hanımlar, ilk korona vakası çıktığından beri nerdeyse iş ve market dışında zorunlu olmayan hiçbir yere gitmedim. Ve inanılmaz bunaldım. Sınav, okul ve işi aynı anda idare etmeye çalışırken felaket mala döndüm. Şimdi ücretsiz izne ayrıldım ve muhtemelem 15 gün hep evdeyim. Tatile gitmeyi çok istiyorum, ama diğer yandan saçmalama Jeehan ya diyorum.
Bu durumda kimin ne olduğu belirsiz ve virüs baya yayılmışken tatil yapmak çok mu saçma? Ya da yapılırsa ne tercih edilmeli? Kamp mantıklı ama tek başına kamp korkutucu olabilir.
Kamp alanları var , bence riskli değil gibi. Çoğu aile olarak gidiyor zaten.
Oralar çok kalabalık. Butik oteller ve apartlar neredeyse boş güneyde ve Ege'deKamp alanları var , bence riskli değil gibi. Çoğu aile olarak gidiyor zaten.
:))) En keyifli tatiller kendinizle başbaşa çıktığınız tatillerdir. Bilenler bilir..Yani tek başınıza tatilin tadı olur mu bilmiyorum.ben bu haftasonu eşim ve arkadaşlarıyla kamp yapacagim .tek başınıza bence güvenilir olmayabilir ve keyifsiz ...ama evdede geçirmeyin nolur
Ben sklyorum denedim bikac defa.:))) En keyifli tatiller kendinizle başbaşa çıktığınız tatillerdir. Bilenler bilir..
Bir kulaklık, bir çanta, bir termos bile yeter..
Tercih meselesi tabi. Ben çoğu zaman tek başıma tatile çıkmayı tercih ederim... Doğayı dinlemek insanları dinlemekten daha keyifli geliyor banaBen sklyorum denedim bikac defa.
Tatil planımız başkaydı şimdi samsuna gidecez özel arabamızla. Açık havada gezilecek yerleri var oraları gezmeyi düşünüyoruz. Daha çok kafa dinlemelik.Selam Hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?