Saçma sapan bi tatil konusu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selam Hanımlar,

Hanımlar, ilk korona vakası çıktığından beri nerdeyse iş ve market dışında zorunlu olmayan hiçbir yere gitmedim. Ve inanılmaz bunaldım. Sınav, okul ve işi aynı anda idare etmeye çalışırken felaket mala döndüm. Şimdi ücretsiz izne ayrıldım ve muhtemelem 15 gün hep evdeyim. Tatile gitmeyi çok istiyorum, ama diğer yandan saçmalama Jeehan ya diyorum.
Bu durumda kimin ne olduğu belirsiz ve virüs baya yayılmışken tatil yapmak çok mu saçma? Ya da yapılırsa ne tercih edilmeli? Kamp mantıklı ama tek başına kamp korkutucu olabilir.

Bu arafa tatilden kastım sadece kafa dinlemek ve sakinleşmek.

biz de kesin yapmayız diyoduk ama heryer normalleşince insan da bir özenmiyor değil.
bozcaada gibi cunda gibi avşa gibi bir yerde butik minik otel az kişilik bir otel duşunebilirsiniz, ben öyle duşunuyorum şahsen gidersem.

Kamp alanları var , bence riskli değil gibi. Çoğu aile olarak gidiyor zaten.

Sakin yerleri tercih edebilirsn bence

Risk grubundayım 2.5 ay evdeydim sonra işe geri döndük astım bronşit sağlık bakanlığı risk listesinden çıkarıldığı için hergün toplu taşımaya biniyorum tatile çıkmaya mı korkacağım deyip tatillerimi ertelemedim. Şu an yine yoldayım ağzımda maske çantamda kolonya geziyorum...

Pandemi en az 1 yıl daha hayatımızda onunla yaşamayı öğrenmek zorundayız. Önlem almak kaydıyla hayatı ertelemeyin

Yani tek başınıza tatilin tadı olur mu bilmiyorum.ben bu haftasonu eşim ve arkadaşlarıyla kamp yapacagim .tek başınıza bence güvenilir olmayabilir ve keyifsiz ...ama evdede geçirmeyin nolur

Yani tek başınıza tatilin tadı olur mu bilmiyorum.ben bu haftasonu eşim ve arkadaşlarıyla kamp yapacagim .tek başınıza bence güvenilir olmayabilir ve keyifsiz ...ama evdede geçirmeyin nolur
:))) En keyifli tatiller kendinizle başbaşa çıktığınız tatillerdir. Bilenler bilir..

Bir kulaklık, bir çanta, bir termos bile yeter..

Biz villa kiraladik. Donus yapali 2. Hafta yarilandi bir problem yasamadik
Ama bu haftalari daha riskli goruyorum
Cunku sinavlar bitti
Biz ozellikle erken gittik cok sakindi
Plajlar 5 30 da kapaniyor
Hemen ilaclaniyor.
Giris cikislar kontrollu
Acikcasi normal hayatimdan daha izoleydim
Beni zorlayan esimin rahatsizlanmasi oldu gercekten iyi geldi tansiyon sorunu yasamaya baslamisti
Bende akil sagligimi korumak zorundaydim
Bilinen tatillerden farkli oldu ama rahatladik.
Yolluk yaptik ve sadece afyondaki buyuk tesisleri kullandik.
Sicak su ve kahve dahi aldim

Ben bu sene tatil yapmayacaktım. Ama yapmaya karar verdim. Uhd bir tatil olmayacak, doğal olarak insan sayısı az olacak. Havuz ortak kullanım vs olmayacak. Bu sene değişik bir şey deneyeceğiz ama iyi geleceğine eminim. Çünkü çok bunaldım bende.

Evet nerden kımden bulasacagı bellı degıl cunku cogu farkında olmadan gecırıyor. Sakın yerlerı tercıh edebılırsın antalya bodrum fılan degılde karadenız mersın fılan olabılır

Bizde bu konuda kararsisiz ama gidersek kendine özel havuzu olan odalar var oyle biyerlere kaçariz heralde. Biyandan sabret diyorum kendime ama milleti plajlarda gordukce de gidesim geliyor. Hof

Şu durumda villa kiralamak ve kamp dışında tatil mantıklı gelmiyor bana.

Ege taraflarında küçük bir pansiyon gibi bir şey ayarlayabilirsiniz. Abimler de kalabalığa girmek istemedikleri için Bodrum yakınlarında toplam 5 oda kapasiteli bir pansiyon bulmuşlar mesela. Sessiz sakin, deniz kenarı, tam kafa dinlemelik.

Ben de ayni durumdayım, kendimi geçtim ama kızım artık evde delirmek üzere olduğu için küçük kiralık gunlük ev bakiyoruz, dezenfekte eder, kendimiz pişirip yersek sıkintı olmaz diye umuyorum ama içim hala rahat değil

Tatil planımız başkaydı şimdi samsuna gidecez özel arabamızla. Açık havada gezilecek yerleri var oraları gezmeyi düşünüyoruz. Daha çok kafa dinlemelik.

Kızlar ağvadan bildiriyorum butik oteller bomboş... Koca otelde sadece 4 aile var o derece boş.
İki hafta önce çeşmedeydim oradaki butik otellerde boştu hatta indirim yapmışlar.

Pandemiden kaçanlar Kuzey Ege'de. Ayvalık Küçükkuyu tarafı daha kalabalık bu bölgeleri düşünüyorsanız bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…