miyaww__ 🇹🇷 Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 6.320 23.280 298 2 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi jeehan #21 Pek kimse tatilinden geri kalmamış anladığım kadarıyla. Şurda biri konu açsa bi yere gittim diye, pandemi diye bi dövülmediği kalıyor ama. Bu yıl tatilimizi iptal ettik. Sıkıldık ama yapacak bişey yok. Ben markete korka korka gidiyorum hala. Tatil gündemimizde bile değil.
Pek kimse tatilinden geri kalmamış anladığım kadarıyla. Şurda biri konu açsa bi yere gittim diye, pandemi diye bi dövülmediği kalıyor ama. Bu yıl tatilimizi iptal ettik. Sıkıldık ama yapacak bişey yok. Ben markete korka korka gidiyorum hala. Tatil gündemimizde bile değil.
Ysmdfn Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2015 7.404 10.651 448 2 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi jeehan #22 1 aydan fazladır yazlıktayım. Yazlıktan sıkılıp otelede gittik. Daha az insanın olacağı yerleri tercih ederseniz sıkıntı olmaz.
1 aydan fazladır yazlıktayım. Yazlıktan sıkılıp otelede gittik. Daha az insanın olacağı yerleri tercih ederseniz sıkıntı olmaz.