- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Güzelim falcının dediği doğru olsa ne olacak ki? Elbet bilemezler. Ama senin açından doğru olması daha iyi, baksana adam seni bırakıp çark edip eskisine dönmüş, bu adam sana geri dönse bile güvenebilecek misin? Pişmanım dese inanacak mısın? Yine bir gün seni biri için bırakmayacağı ne malum. Bence bu 1 ay içinde olacak olan gelişmeye tak takacaksan :) Hoş bana da dediği bir çok şey tuttu falcnın ama şu zengin, arabası olan çocukla bir türlü tanışamadım bilmem anlatabildim mi
geçmiş ve bugunu bir şekilde biliyorlar,ama bu sizi yanıltmasın gelecegi bugune bakarak atıyorlar çok azınınki tutuyor olabilir, inanmayın böyle şeylere...
Unutamayınca böyle bir ihtimal insanı çıldırtır tabi.
Keşke unutabilsen zira iyi bir çocuğa benzemiyor.
Ama aşk işte ille de onu istersin.
Bir de şöyle düşün bu fal doğru çıksa sen bir ay sonra tanıştığın kişiyle evlenip mutlu olursun onlar da mutsuz bir evlilikte debelenirler sen de o zaman ohhh çekersin
kimisine allah mı söyletiyor nedir, ağzım açık dinliyorum o kişileri.
mesela 1isi, benim (düşmanım diyeyim artık, o sıra öyleydi) düşmanımın göbek adına kadar bildi, ki ben bilmiyordum göbek adını sonradan öğrendim.
ancak en unutmadığım, üni,ye hazırlanıyorum. tanıdığımız baktı falıma, üni,yi kazanacağımı, bir kaç sene okuyup sonra okulu bırakacağımı, çünkü evlenip içinde i harfi geçen bir şehre taşınacağımı söylemişti. o zaman tabi popomla gülmüştümama hepsi oldu
Yaşım kaç bilmiyorum ama sana şunu fiyeyim sana karşı hatada bulunmuş seni terk edip giden birine niye tapıyorsunki? Seni sevseydi inan hata yapmamaya seni kaybetmemeye calısırdı. İçinde sev ama fazla ileriye gitme bence üzülen sen olursun.merhaba kızlar,
ben eski erkek arkadaşımı hala unutamadım. sürekli kafamı karıştırıp duruyordu. neyse şöyle özetleyeyim. benden ayrıldıkdan sonra benden önceki sevgilisine döndü sonra ayrıldı. şuan son durum ne bilmiyorum. ben bu çocuğu kendimden bile çok sevmişim unutamıyorum o da bana karşı net olmadı hiç bir zaman. gözüm başkasını görmüyor. ondan başka erkek yok sanki illa o dönecek ve ben hayatımın geri kalanını onunla yaşayacağım duygularım böyle. bu durum bana çok acı çektiriyordu. annem fal baktırma teklifinde bulundu ben istemedim gel gelelim benden habersiz benim adıma baktırmış.,
kadın benim geçmişimle ilgili bir çok şeyi bilmiş. ikimizin isimlerini. onun benden önceki sevgilisi ile evli gibi hayat sürdüklerini. bunu bende biliyodum doğru yani. gelecek hakkında da o kızın onun yakasından düşmeyeceğini, sevdiğim çocuğun bana dönmeyeceğini, hatta o kızın eski sevgilimden evilik dışı hamile kalıp onu evlenmeye mecbur edeceğini söylemiş. benim hakkımda da bir ay içinde başka biri ile tanışacağımı o kişininde benim evlenceğim kişi olacağını söylemiş.,
annem bana bunları anlattığında çıldırdım. sevdiğim insanın başkasından çocuğu olacağı fikri beni mahvetti. çok ağladım. sonra mantıklı düşünmeye başladım. geleceği Allahdan başkası bilemez benim inancım bu yönde olmalıydı geçmişi bilmiştir çok büyük birşey değil. daha öncedende tecrübe ettiğim için söylüyorum insan neye inanırsa onu yaşar . belki kadının dediği gibi dönmeyecek anneminde fikri o yönde sürekli bana dönmez diyip duruyor. çok etkilenmiş kadının söylediklerinden. Ama ben dua ediyorum umudumu kaybetmedim. hatasını anlayıp bana dönecek. inanmıyorum o kadına.
çok seviyorum onu. birde inat oldu bende şimdi falcıyı yalancı çıkarıp anneme doğru olanı gösterebilmek istiyorum. bu sebepde var şimdi tabii. siz olsanız ne yaprdınız böyle bir durum başınıza gelse. ben sevdiğim insanın son durumunu öğrenip hayatında biri yoksa adım atmalı mıyım? beklemekle de ömür geçmiyor ama zamana mı bırakayım akıl verin bana lütfen.
tatlim hersey bi yana bu eski sevgiline olan duskunlugun hic saglikli gelmiyor kulaga. ne kadar seversen sev, bazen biseylerin bittigini kabul etmelisin. bende ayni seyleri yasamis biri olarak (evet defalarca bu konuda fal da baktirdim) sana tavsiyem ne kadar zor olsada bittigini kabullenmen. ayrica fallara inanmaman lazim. birakip gitmis bir adamdan saf bir sevgi beklemek sacmalik olurdu. sana donse bile o kiz yine onu cagirdiginda ona kostura kostura geri doner. o adamdan sana yar olmaz. birakip gidene de adam denmez zaten..
NErde bu falcı
Yaşım kaç bilmiyorum ama sana şunu fiyeyim sana karşı hatada bulunmuş seni terk edip giden birine niye tapıyorsunki? Seni sevseydi inan hata yapmamaya seni kaybetmemeye calısırdı. İçinde sev ama fazla ileriye gitme bence üzülen sen olursun.
Kahve falına gelince peygamber efendimiz den önce gelecek görünüyormuş
Ama dünyaya geldiğinde gelecek kapanmış ve peygamber efendimiz bile insanlar a gelecek hakkında bişi dememiş günah fal baktırmak
Senin gecmişini bile bilir ama geleceği bilemez canım. Anca attığı tuta bilir o kadar. Başka bişiiii olmazz
Banada bişiler demişlerdi ama hiç birininki olmadı malesef olduda bazılları oldu bazıları olmdu ben inanmıyorum
oyle saçmalık olmaz canım. annenın falcıya gıtmesıde çok tuhaf yanı...hadı sen boşluktasın canın yanıyo bazı şeylerı merak edıyon...kı hepımız hayatımızda bır dönem falcı peşinde koşmuşuzdurama sakın ınanma bırtek ALLAH bılır yaşayacaklarımızı...
bu arada adam senden sonra eskı sevgılısıne dönmüş sen hala ona dönmek peşindemisinyapma bunu kendıne..... tabıkı gecmışe dönmeyeceksın.....o bı sure sonra tabıkı evlenecek sende ....bence bu fıkre alış.....eskıyı düşünme hayatına devam et...kimler kimler unutulmuyokı bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?