saçma sapan bir kahve falına ne kadar inanırsınız???

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
merhaba kızlar,
ben eski erkek arkadaşımı hala unutamadım. bu yüzden fal baktırdım.
kadın benim geçmişimle ilgili bir çok şeyi bildi. ikimizin isimlerini. onun benden önceki sevgilisi ile evli gibi hayat sürdüklerini. bunu bende biliyodum doğru yani. gelecek hakkında da o kızın onun yakasından düşmeyeceğini, sevdiğim çocuğun bana dönmeyeceğini, hatta o kızın eski sevgilimden evilik dışı hamile kalıp onu evlenmeye mecbur edeceğini söyledi. benim hakkımda da bir ay içinde başka biri ile tanışacağımı o kişininde benim evlenceğim kişi olacağını söyledi.,

sevdiğim insanın başkasından çocuğu olacağı fikri beni mahvetti. çok ağladım. sonra mantıklı düşünmeye başladım. geleceği Allahdan başkası bilemez benim inancım bu yönde olmalıydı geçmişi bilmiştir çok büyük birşey değil. daha öncedende tecrübe ettiğim için söylüyorum insan neye inanırsa onu yaşar . belki kadının dediği gibi dönmeyecekAma ben dua ediyorum umudumu kaybetmedim. hatasını anlayıp bana dönecek. inanmıyorum o kadına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelim falcının dediği doğru olsa ne olacak ki? Elbet bilemezler. Ama senin açından doğru olması daha iyi, baksana adam seni bırakıp çark edip eskisine dönmüş, bu adam sana geri dönse bile güvenebilecek misin? Pişmanım dese inanacak mısın? Yine bir gün seni biri için bırakmayacağı ne malum. Bence bu 1 ay içinde olacak olan gelişmeye tak takacaksan :) Hoş bana da dediği bir çok şey tuttu falcnın ama şu zengin, arabası olan çocukla bir türlü tanışamadım bilmem anlatabildim mi

yani ben ona güvenemen elbette o kızı çok kötüledi bana sonra ona döndü. şimdi de ayrıl barış durumları. sevdiğim için dönerse katlanırım gibi geliyor bilemiyorum. umarım falcının dedikleri çıkmaz daha çok onun açısından :)

kimisine allah mı söyletiyor nedir, ağzım açık dinliyorum o kişileri.

mesela 1isi, benim (düşmanım diyeyim artık, o sıra öyleydi) düşmanımın göbek adına kadar bildi, ki ben bilmiyordum göbek adını sonradan öğrendim.

ancak en unutmadığım, üni,ye hazırlanıyorum. tanıdığımız baktı falıma, üni,yi kazanacağımı, bir kaç sene okuyup sonra okulu bırakacağımı, çünkü evlenip içinde i harfi geçen bir şehre taşınacağımı söylemişti. o zaman tabi popomla gülmüştüm ama hepsi oldu

geçmiş ve bugunu bir şekilde biliyorlar,ama bu sizi yanıltmasın gelecegi bugune bakarak atıyorlar çok azınınki tutuyor olabilir, inanmayın böyle şeylere...

Unutamayınca böyle bir ihtimal insanı çıldırtır tabi.
Keşke unutabilsen zira iyi bir çocuğa benzemiyor.
Ama aşk işte ille de onu istersin.

Bir de şöyle düşün bu fal doğru çıksa sen bir ay sonra tanıştığın kişiyle evlenip mutlu olursun onlar da mutsuz bir evlilikte debelenirler sen de o zaman ohhh çekersin

Adı üstünde "saçma sapan".
Falların dediklerini değil, inandıklarını yaşamış biri olarak, boşverilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Çıkmıyor. İstediği kadar hayatınla ilgili detay, isim vs. verip şaşırtsın seni.
Gelecek çıkmıyor.

tatlim hersey bi yana bu eski sevgiline olan duskunlugun hic saglikli gelmiyor kulaga. ne kadar seversen sev, bazen biseylerin bittigini kabul etmelisin. bende ayni seyleri yasamis biri olarak (evet defalarca bu konuda fal da baktirdim) sana tavsiyem ne kadar zor olsada bittigini kabullenmen. ayrica fallara inanmaman lazim. birakip gitmis bir adamdan saf bir sevgi beklemek sacmalik olurdu. sana donse bile o kiz yine onu cagirdiginda ona kostura kostura geri doner. o adamdan sana yar olmaz. birakip gidene de adam denmez zaten..

geçmiş ve bugunu bir şekilde biliyorlar,ama bu sizi yanıltmasın gelecegi bugune bakarak atıyorlar çok azınınki tutuyor olabilir, inanmayın böyle şeylere...

evet tatlım bu günü ve geçmişi bir şekilde bilebiliyorlar dediğin gibi geleceği bugün kü duruma göre değerlendirmiş olma ihtimali yüksek.

aynen öyle bu açıdan bakarsak fal çıkarsa ben bu karşılaşacağım kişiyle çok mutlu olacakmışım. onun için mutlu olur ya da olmaz dememiş. ama bence olamaz zoraki yapılmış bir evlilik insanı ne kadar mutlu edebilir. şimdiden bir sürü problem yaşıyorlar evliliklerinin uzun süreceğini sanmıyorum. çocuk bile olsa.

beni de çıldırtan nokta doğru çıkma ihtimalinin de olması. garanti vermiş birde. o karşılaşacağım kişi en geç bir buçuk ay içinde çıkcak karşısına demiş çıkmazsa gelin yüzüme tükürün demiş. ben ihtimal vermiyorum ama şu an bir aya yaklaştık faldan sonra ne gelen var ne giden. az kaldı, bir aya kadar gelmezse kafandaki soru işaretleri netleşecek atmış diyebilecem bakalım inanmasam da bekliyorum sonucu.

Yaşım kaç bilmiyorum ama sana şunu fiyeyim sana karşı hatada bulunmuş seni terk edip giden birine niye tapıyorsunki? Seni sevseydi inan hata yapmamaya seni kaybetmemeye calısırdı. İçinde sev ama fazla ileriye gitme bence üzülen sen olursun.
Kahve falına gelince peygamber efendimiz den önce gelecek görünüyormuş
Ama dünyaya geldiğinde gelecek kapanmış ve peygamber efendimiz bile insanlar a gelecek hakkında bişi dememiş günah fal baktırmak
Senin gecmişini bile bilir ama geleceği bilemez canım. Anca attığı tuta bilir o kadar. Başka bişiiii olmazz
Banada bişiler demişlerdi ama hiç birininki olmadı malesef olduda bazılları oldu bazıları olmdu ben inanmıyorum

evet hem de hiç sağlıklı değil. farkındayım bunların. ama insan bir defa hissedebiliyor bazı şeyleri kimseyi gözüm görmüyor. bana onca yaptığına karşılık. evet bitti kabul ettim ben bunu artık dönmez dedim. her defasında aklımı çelmeyi başardı. bir şekilde ve bir bakıyorum ben onu hala bekler vaziyetdeyim. çok aşığım ben bu adama. falcı da demiş anneme kızın deli gibi aşık ama unutacak merak etme demiş. bunuda bilmiş yani.

aslında erkek arkadaşım çok saf bir insandı ağzı var dili yok. biz beraberken bazı problemler yaşadık. kız hiç rahat vermedi bize. ilişkimizi ben bitirdim. kızda zaten bekliyodu onu ben benim peşimden gelir derken ona gitti. hazırdı çünkü o. kolaydı. şu an arasıra karşılaşıyoruz bana bakışından hissediyorum beni seviyor ama başka sebebler var işte dönmüyor dönemiyor. falcı senin kızına alay etmiş demiş bide ya 4 ay sevgili olduk biz 4 ay alay edilmek bu sinir etti beni ama inanmıyorum. o öyle biri değil sevmeden seviyormuş gibi yapamaz. dürüst biriydi. her şeyi mahveden eskisi faktörü oldu. döner belki senin ve falcının dediği gibi düşmüyor yakasından. yine ayırır bizi bir şekilde farkındayım bunların...

oyle saçmalık olmaz canım. annenın falcıya gıtmesıde çok tuhaf yanı...hadı sen boşluktasın canın yanıyo bazı şeylerı merak edıyon...kı hepımız hayatımızda bır dönem falcı peşinde koşmuşuzdur ama sakın ınanma bırtek ALLAH bılır yaşayacaklarımızı...
bu arada adam senden sonra eskı sevgılısıne dönmüş sen hala ona dönmek peşindemisin yapma bunu kendıne..... tabıkı gecmışe dönmeyeceksın.....o bı sure sonra tabıkı evlenecek sende ....bence bu fıkre alış.....eskıyı düşünme hayatına devam et...kimler kimler unutulmuyokı bu hayatta

evet canım haklısın geçmiş de her şeyi söylüyorlar. gelecekte dediklerine ben de inanmıyorumanca atmıştır. ya da bugünü değerlendirerek yorumlamıştır diye düşünüyorum evet çok günah fal baktırmak ben o yüzden gitmedim. ama annem işte zaafı var fala karşı kızıyorum inanmıyorum diyorum. oda bana kızıyor kendine ettiğin yeter o kız yar etmez sana onu diyor bana kızıyor. sen başkasıyla evlencekmişin diyip duruyor. önceden geleceğin göründüğünü peygamber efendimiz gelince kapandığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. sağol yorumun için..

yani evlenedebilir başkasıyla ama eskisiyle evlenmesine katlanamam. çünkü bana kötülük etti ne yaptı etti aldı elimden onu. o kız mükafatlandırılmamalı. yaptığı yanına kalmamalı o kızın. kalırsa çok üzülürüm. unutamadım işte ötesi yok ne kadar unutmaya çalışsamda. bir çok şeyin bende farkındayım. annemde sırf bu yüzden gitti benim unutmamı sağlamak için. ama ben daha beter oldum.

Bende falciya gittim boşluğa düşüp ama söylediklerinin hiçbiri çıkmadı. Geçmişi çok net biliyolar 3 harfliler herşeyi söylüyolar,kadın geceleri benim nasıl dua ettiğime kadar herşeyi bildi ama söyledikleri çıkmadı.

Bende aynı senin gibi 6 senemi verdiğim adama resmen taptım,sonu benzer bi şekilde oldu. Hani senin değil ya insana daha bi cazip geliyo. Takıntı yapıyosun öyle şeylerde,ille de olucak diyosun. Dönsün diye umut ediyosun,hep bekliyosun,gelicek diyosun,uyumadan önce hayaller kuruyosun ama olmuyo. Kabullenmeli insan,bi zamanlar yakın olduğun adam başkasıyla olabilir. Tıpkı senin de başkasıyla olabileceğin gibi. Aşk bence ilk görüşte olur,sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama 4 ayda çok fazla anın olmamıştır unutmana bu yardımcı olur. Hem seni seven adam başkasıyla olur mu? Üstelik eski sevgilisiyle..

Takıntılar insanları bitirir,ben ilaçsız uyuyamazdım,sinirimden evde duramazdım hemen aklıma gelirdi. Ama şimdi bakıyorum ve diyorum ki sadece takıntı. Kendini zorlamadan acını yaşa. Seni unuttuğu ve sevmediği için hatta başkasıyla olduğu fikrine alış. Bunu kabullen. Ağla,bağır çağır içinde hiçbişey bırakma ne üzüntü ne bişey. Zaman geçir arkadaşlarınla..

Bu durumu da annene belli etme,artık unuttuğunu söyle. Unutmaya çalıştığını söyle.. Böylece yüzün gülmek zorunda olur en azından annen yanındayken. Bekleme arkadaşım üzme kendini..

Falcıya annen gitti,, sen yanında yoktun.......... annen senin çok üzüldüğünü yıprandığını düşünüp sana bunları söylemiş olabilir mi?... varsayalım ki falcı bunları dedi......ama hiç biri tutmadı. eski sevgilin sana döndü sen bişeylerin düzeleceğine inanıyor musun? yazdıklarından bana pek mutlu olacağına inancın varmış gibi gelmedi sadece acı çekiyorsun ve onu başkasıyla paylaşmak hoşuna gitmiyor... zamana bırak o dönse bile kabul etmemen gerekir ki yolunu çizebilesin.. hakıında hayırlısı olsun inşallah yıpratma kendini bence,,değmez hiç kimse için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…