saçma sapan bir kahve falına ne kadar inanırsınız???

haklısınız ben bunların farkındayım biliyorum o dönerse büyük bir boşluğa düşcem anlamı kalmıyacak benim için. takıntı yaptım belkide sadece. evet ilk görüşte oldu benim ona karşı aşkım. onunda bana aşık olduğunu sandım. belliki olmamış bu acıtanda bu zaten. evet 4 ay kısa bir zaman ama önceside var. beraberken çok fazla emek verilmemiş olabilir ama ben onu 2 yıldır seviyorum. 4 ay sadece beraber olduğumuz zaman. 2 yıl onu sevdim onunda sevdiğini sandım. acı çektim.boş yere ve bu zamana yanıyorum ben aslında.

bende düşündüm bunları annem benim üzüldüğümden yalan söyledi dedim ama annem çok inanmış durumda yalan söylemiyor belli. haklısınız dönse bile istememem geri çevirmem lazım bana yakışan bu. böyle yapabilimiyim bilmiyorum. bu kadar severken defol git diyebilirmiyim. ??????

Ben fala inanmam ama mesele faldan daha büyük bence sende takıntı olmuş bu adam. Falcı yerine bir psikologa gitsen senin için daha hayırlı olmaz mı?

Son düzenleme:
İnanmayın şöyle şeylere bakmayın baktırmayın. Şirk koşmak bu. Lütfen şirk koşmanın bedellerini bir araştırın internetten. Böyle tuzaklara düşmeyin. Nereden bilecek o kadın geleceği. Peygamberler bile geleceği bilemezken bilmem ne cafede bilmem ne abla 10tl ye kahve telvesinden geleceği görüyor. Hay Allah'ım

Fala inanmam ama bende uzaktan bi akrabamiza tarot baktirdim ne dediyse cikti oglum olacagini soylemisti dogru cikti tasinacagimizi soylemisti gercektende hic hesapta yokken tasindik bazen cikabiliyo yinede cok inanmamak kendimizi kaptirmamak gerek

Ben fala inanmam ama mesele faldan daha büyük bence sende takıntı olmuş bu adam. Falcı yerine bir psikologa gitsen senin için daha hayırlı olmaz mı?

falcıya giden ben değilim. doğrudur çok aşığım ona siz isterseniz takıntı diyebilirsiniz. bazen ben de öyle diyorum takılıp kaldım diyorum. ama aşk bunun adı. aşık olduğum için psikolağa gitmeme gerek yok. sadece o anlarsa beni ben mutlu olurum. psikoloğun beni anlamasına ihtiyacım yok. benim ona aşık olmam benim sosyal yaşantımı etkilemiyor takıntı denilemez yani. gayet rahat yaşıyorum. evet belki şuan sadece o olsun istiyorum ama ömür boyu da onu bekleyecek halim yok o başkaları ile gününü gün ederken. ben neden mutsuz olayım. çıkarsa karşıma istediğim gibi biri değerlendiririm yani. yorumun için sağol.

aynen öyle bende onu diyorum zaten. de ya olursa diyede tedirgin oluyosun. zaten bundan sonra ömür boyu öyle bir şey yapmam kendi adımada yaptırmam. tövbeliyim neler çektim kaç haftadır çok üzüldüm bir yanım inanmadı bir yanım ya çıkarsa diye düşündü. ama bugün yeni bir şey öğrendim eski sevgilim amerikaya gidecekmiş amerikadan bir okuldan kabul almış. bugün bir arkadaşımdan öğrendim. eski kız arkadaşından ayrılama sebebide buymuş. en az 3-4 yıl orada kalır yani falcının dedikleri yana yattı. kızın ondan çocuğunun olması imkansız gibi birşey. onu mu bekleyecek kaç sene. yani bu durumda ikimizde avcumuzu yaladık.

Allah bazı insanlara 6. his vermiştir geçmişi bilen falcılarda cinlerden yardım alıyorlar ve geleceği Allahtan başka kimse bilemez. Allah insanları bu gibi şeylerle sınava sokuyor ve falcıya gidenin vay haline en büyük şirktir yani Allaha ortak koşmaktır. Hadi benim geleceğimi bil diye umut etmektir. Allah tarafından insanı üstün kılan akıldır ama görüyoruz ki aklımızı kullanmak yerine başkasının aklına ve bizi kandırdığı saçma sapan laflarına aldanıp ona göre rotamızı çiziyoruz. Ama hata bizlerde değil kendi kızını falcıya götüren annelerimizde. Arkadaşım bu ilişkiden sana hayır olmadığını bilmek için falcıya gerek yok. Sadece mantığını kullan o seni doğruya götürecektir.

Falcıya kim inanır kim inanmaz onu bilemem ama ben baktırmam. İstemediği bir şeyi duyunca insanın ister istemez canı sıkılıyor çünkü.
Ayrıca falcıya ihtiyacın mı var bence yaşadıklarına bakarak bu adamla devam edersen neler yaşayabileceğini tahmin edebilirsin

Son düzenleme:

rotamı falan çizdiğim yok benim. söylediklerinde haklısın. ama annemide çok eleştirmişsin. herkes aynı düşünemeyebilir. düşünemedi de. bu gün zaten dedim çok inandığın falcı yalan söylemiş dedim. söylediklerinin çıkma olasılığı iyice zayıfladı zira. o da anladı hatasını. fazla üzerine gitmiyorum. mantığım bana onun hiç kimseye bağlanma gibi bir derdi olmadığı. bundan sonra daha rasyonel tavır alıyorum duygularım artık geri planda kalmalı kararım bu yönde umarım uygulayabilirim..

Aşkla takıntı çok başka şeyler.
Bence sen tam bu konuda da karışıyorsun.
Bence olmazı beklemek, aşk acısı çekmek hoş geliyor.
Kabul edelim çoğumuz biraz bu acıdan hoşlanıyor sonra dank edip sarsılıyoruz
.

aşk mı? takıntı mı?bence bu konuda forumda ki çoğu kadından farklı düşünüyorum. siz kavuşup, beraber mutlu olmaya, karşılık görmeye aşk diyosunuz.doğrudur bunun adı tabiki de aşk olabilir. ayrıldığımız nokta şu ki kavuşmayınca, karşılık görmeyince takıntı oluyor size göre. bence bunun adıda aşk. benim içimde ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz ki sende ki aşk değil takıntı diyebiliyorsunuz. ben takıntılı olsam o adamın peşini bırakmazdım, hem ona hem kendime hayatı zindan edebilirdim. ama ben geri çekildim onun başkalarıyla mutlu olmasına karışmdım. o nasıl istiyorsa öyle yaşar benim ona karışmaya hakkım yok. ben onsuzken mutsuz olsam bile. ellbette bana dönmesini istedim. dua ettim ama ben bunu karşı tarafa hiç yansıtmadım, onu hiç rahatsız etmedim. bence benim bu yaşadığım takıntı değil oldukça masum kendi halinde bir aşk. bu nedenle lütfen takıntı aşk değil diye yazmayın bana...aşkla takıntıyı ayırt edebiliek yaştayım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış anlama yanlızca senin annen değil benimkide zamanında çok yaptı ve dikkat ederseniz hep çoğul kullandım Kararın içinde seni kutlarım..Bir söz vardır bana sıkıntı veren kolumda olsa keser atarım diye o sebebten seni üzenle yollarını ebediyen ayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…