- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Bende falciya gittim boşluğa düşüp ama söylediklerinin hiçbiri çıkmadı. Geçmişi çok net biliyolar 3 harfliler herşeyi söylüyolar,kadın geceleri benim nasıl dua ettiğime kadar herşeyi bildi ama söyledikleri çıkmadı.
Bende aynı senin gibi 6 senemi verdiğim adama resmen taptım,sonu benzer bi şekilde oldu. Hani senin değil ya insana daha bi cazip geliyo. Takıntı yapıyosun öyle şeylerde,ille de olucak diyosun. Dönsün diye umut ediyosun,hep bekliyosun,gelicek diyosun,uyumadan önce hayaller kuruyosun ama olmuyo. Kabullenmeli insan,bi zamanlar yakın olduğun adam başkasıyla olabilir. Tıpkı senin de başkasıyla olabileceğin gibi. Aşk bence ilk görüşte olur,sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama 4 ayda çok fazla anın olmamıştır unutmana bu yardımcı olur. Hem seni seven adam başkasıyla olur mu? Üstelik eski sevgilisiyle..
Takıntılar insanları bitirir,ben ilaçsız uyuyamazdım,sinirimden evde duramazdım hemen aklıma gelirdi. Ama şimdi bakıyorum ve diyorum ki sadece takıntı. Kendini zorlamadan acını yaşa. Seni unuttuğu ve sevmediği için hatta başkasıyla olduğu fikrine alış. Bunu kabullen. Ağla,bağır çağır içinde hiçbişey bırakma ne üzüntü ne bişey. Zaman geçir arkadaşlarınla..
Bu durumu da annene belli etme,artık unuttuğunu söyle. Unutmaya çalıştığını söyle.. Böylece yüzün gülmek zorunda olur en azından annen yanındayken. Bekleme arkadaşım üzme kendini..
Falcıya annen gitti,, sen yanında yoktun.......... annen senin çok üzüldüğünü yıprandığını düşünüp sana bunları söylemiş olabilir mi?... varsayalım ki falcı bunları dedi......ama hiç biri tutmadı. eski sevgilin sana döndü sen bişeylerin düzeleceğine inanıyor musun? yazdıklarından bana pek mutlu olacağına inancın varmış gibi gelmedi sadece acı çekiyorsun ve onu başkasıyla paylaşmak hoşuna gitmiyor... zamana bırak o dönse bile kabul etmemen gerekir ki yolunu çizebilesin.. hakıında hayırlısı olsun inşallah yıpratma kendini bence,,değmez hiç kimse için..
Ben fala inanmam ama mesele faldan daha büyük bence sende takıntı olmuş bu adam. Falcı yerine bir psikologa gitsen senin için daha hayırlı olmaz mı?
İnanmayın şöyle şeylere bakmayın baktırmayın. Şirk koşmak bu. Lütfen şirk koşmanın bedellerini bir araştırın internetten. Böyle tuzaklara düşmeyin. Nereden bilecek o kadın geleceği. Peygamberler bile geleceği bilemezken bilmem ne cafede bilmem ne abla 10tl ye kahve telvesinden geleceği görüyor. Hay Allah'ım
Allah bazı insanlara 6. his vermiştir geçmişi bilen falcılarda cinlerden yardım alıyorlar ve geleceği Allahtan başka kimse bilemez. Allah insanları bu gibi şeylerle sınava sokuyor ve falcıya gidenin vay haline en büyük şirktir yani Allaha ortak koşmaktır. Hadi benim geleceğimi bil diye umut etmektir. Allah tarafından insanı üstün kılan akıldır ama görüyoruz ki aklımızı kullanmak yerine başkasının aklına ve bizi kandırdığı saçma sapan laflarına aldanıp ona göre rotamızı çiziyoruz. Ama hata bizlerde değil kendi kızını falcıya götüren annelerimizde. Arkadaşım bu ilişkiden sana hayır olmadığını bilmek için falcıya gerek yok. Sadece mantığını kullan o seni doğruya götürecektir.
rotamı falan çizdiğim yok benim. söylediklerinde haklısın. ama annemide çok eleştirmişsin. herkes aynı düşünemeyebilir. düşünemedi de. bu gün zaten dedim çok inandığın falcı yalan söylemiş dedim. söylediklerinin çıkma olasılığı iyice zayıfladı zira. o da anladı hatasını. fazla üzerine gitmiyorum. mantığım bana onun hiç kimseye bağlanma gibi bir derdi olmadığı. bundan sonra daha rasyonel tavır alıyorum duygularım artık geri planda kalmalı kararım bu yönde umarım uygulayabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?