saçma sapan bir konu

geçmişte başka bi durum için gönderdim ama okunmadı mesajım :oops: belki de numarayı yanlış yazmışımdır :KK53:
çok tatlısınız ya moralimizi düzeltmeye çalıştınız teşekkür ederim, önereceğiniz blog, topik tarzı bir yer var mı bakınayım tekrar, bilinçleneyim o konuda belki bu sefer olur :KK50:
Kızkardeşim için bakmıştım biraz ve wikihow diye bir safyaydı sanırım, çekim yasası diye geçiyordu ama tam hatırlamıyorum. Mecbur deneyip duracağız :) Pastadan dilimler eşit dağıtılmıyor, bazen zorla almak gerek. Ayrıca teşekkür ederim o sizin tatlılığınız.

Aslında kendimi başaralı bulduğum çok şey var ama konu tipe gelince öff :/, etrafımda herkes zaten sen evlenmez kariyer yaparsın diyor. Nasıl oluştu bu algı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşlarım bile sevgili, flört istemediğimi düşünüyor ajdmdk
ben bunu taktik olarak kullanıyorum, evlenemedim değil de tatlım ben kariyer peşindeyim hele bi iş güç otursun modundayım :KK53: ben boşluktan kendime sardım burnumu falan yaptırasım geliyor bazen,ama sonra insanları dikkatli incelediğimde herkesin kusuru olduğunu görüyorum ve kendimi salıyorum. sosyal medyada, tvde mükemmel görünen kızlar var onları gördükçe de kendini sorguluyor insan, sosyal medyadan biraz uzak kalmak o konuda benim için faydalı oldu öneririm sana da

Kızkardeşim için bakmıştım biraz ve wikihow diye bir safyaydı sanırım, çekim yasası diye geçiyordu ama tam hatırlamıyorum. Mecbur deneyip duracağız :) Pastadan dilimler eşit dağıtılmıyor, bazen zorla almak gerek. Ayrıca teşekkür ederim o sizin tatlılığınız.
:KK200: bakacağım sayfaya teşekkürler:KK19:

ben bunu taktik olarak kullanıyorum, evlenemedim değil de tatlım ben kariyer peşindeyim hele bi iş güç otursun modundayım :KK53: ben boşluktan kendime sardım burnumu falan yaptırasım geliyor bazen,ama sonra insanları dikkatli incelediğimde herkesin kusuru olduğunu görüyorum ve kendimi salıyorum. sosyal medyada, tvde mükemmel görünen kızlar var onları gördükçe de kendini sorguluyor insan, sosyal medyadan biraz uzak kalmak o konuda benim için faydalı oldu öneririm sana da
Ben lohusa depresyonundayken kendimden nefret ediyordum ve bir anda burun ameliyatı olmaya karar verdim. Bir hafta içinde karar verip görüşüp yaptırdım. Sanırım verdiğim en iyi karardı :) hem daha güzel nefes alıyorum hemde daha bir yumuşak oldu yüz hatlarım.

Aslında kendimi başaralı bulduğum çok şey var ama konu tipe gelince öff :/, etrafımda herkes zaten sen evlenmez kariyer yaparsın diyor. Nasıl oluştu bu algı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşlarım bile sevgili, flört istemediğimi düşünüyor ajdmdk
Bu isin tiple alakasi oldugunu kim soyledi? Tamamen ozguvenle alakali. Eminim ki tipinde de birsey yoktur. Algini ve bakis acini degistir. Bakis acini dehistirirsen dunyan degisir.
Bir arkadadim var. Bosandi. 40 kusur yaslatinda. Iki cocugu var. Bosandiktan sonra kac kisiyle flort etti ben nile takip edemiuorum artik. Hepsiyle de evlilik amaciyla yola cikti ama adamlarin bir huyunu begenmeyince de birakti. Bu biraz da kismet isi. Insan nedense en cok krndine zulmediyor sanirim. Bunun tip meselesi oldugunu dusunup kendine zulmetmen bosuna.

Ben lohusa depresyonundayken kendimden nefret ediyordum ve bir anda burun ameliyatı olmaya karar verdim. Bir hafta içinde karar verip görüşüp yaptırdım. Sanırım verdiğim en iyi karardı :) hem daha güzel nefes alıyorum hemde daha bir yumuşak oldu yüz hatlarım.
benimki biraz boşluktan, ayna karşısında yüzümle oynayıp duruyorum. biraz da özgüvende problem yaşadım kendimde kusur aramaya başladım.burnum yaptırılacak düzeyde değil, açıkçası yaptırırsam sonra pişman da olabilirim.bir de sonu gelmez bendeki durumun, burunla açarsam sonra çene yanak diye gider.benimki biraz boşluk+yalnızlık+özgüven problemlerinden

Özgüven evet çok önemli ama bunun için il kendin bişeyler yapman gerek . Mesela tak takıltır makyaj yap ben öyle hissettiğimde acayip makyaj yapar bakımlı oolurum . İşe yarıyo . Üfgg çok güzelim beğhhhh diyo insan 😂

Gecen sessizliginle, pasif kalman, insanlara cevap verememenle ilgili bir konun vardi kuzum. Sorun tamamen içsel disinla ilgili birsey oldugunu zannetmiyorum. Eminim fistik gibisindir.
Sadece kendine guvenmiyorsun. O cocuk niye sana bakmasin mesela. Bal gibi de bakar. Insanlari gozunde çok buyutme.
Sen kendine güvenmek, iyi hissetmek konusuna odaklan.

Back
X