- 9 Eylül 2020
- 83
- 45
- 3
- Konu Sahibi ladyisherry
-
Düz uzandım işte bacaklarımı bazen açıp saçma şekillerde uzanabiliyorum ama doğru diyorsunuz ya ben mantıksız mı düşünüyorum şu anYatağa ters mi uzandin? Hadi uzandin Havludan nasil gecsin?
Yani giyindim sonra havluyu makine atttım yatağı toplayayım derken gördüm başka ne olabilir ki hmmm:)Havluya sarılıp yatağa yatıyorsunuz kalkınca kan lekesi görüyorsunuz ama havluyu makineye çoktan atmış oluyorsunuz hmm
Yani toton yastık tarafındamiydi? Çünkü nasıl haraket yaparsan yap yastik yönünde o leke olusmaz başın yastıkta ise...bnce kulağından burnundan gelmistir o leke herhangi bir zaman diliminde...boşuna telaslaniyorsunDüz uzandım işte bacaklarımı bazen açıp saçma şekillerde uzanabiliyorum ama doğru diyorsunuz ya ben mantıksız mı düşünüyorum şu an
Hayır yastık tarafında değildi ama sonradan tam yastık tarafında oturdum telefonumu şarja takmak için de belki de dediğiniz gibidir öyle bir sey yasamadım ama olabilirYani toton yastık tarafındamiydi? Çünkü nasıl haraket yaparsan yap yastik yönünde o leke olusmaz başın yastıkta ise...bnce kulağından burnundan gelmistir o leke herhangi bir zaman diliminde...boşuna telaslaniyorsun
He Hegüne nasıl başladım ve eksi sıfır moralle bitiriyorum neredeyse.. sabah duş alırken küvette oturma yerleri var ya hani oraya duş jelimi koymuştum her neyse ayakta yıkanırken orada olduğunu fark etmeden dank diye oturdum tam oturmadım ama ama ucu sivrimsiydi fakat ince değildi canımı yaktı yani tam içine girdi diyemem kalktım sonra baya korktumhemen peçeteyle sildim her yerimi ama güvenmedim iki üç kere daha sildim bir şey var mı yok mu diye ama yoktu sonra duş aldım havluya sarıldım yatağıma uzandım neyse sonra kalktım ve çarşafta çok küçük minicik bi leke gördüm ( yıkandımda aslıdna o kadar) bu lekeyi hiç görmedim gözüme çarpmadı çünkü tam yastığımın hemen dibindeydi yani ve eski mi yeni mi anlamadım daha önce adet oldugumda değmiştir belki ama hiçte gözüme çarpmamıştı aşırı korktum havluyu çoktan makineye attıgım ıcın anlayamadım ama kahverengi bi şeydi carsaftaki neyse sonuç olarak böyle bir şey yaşadım ve zarımın böyle yırtılıcak olması beni üzdü baya yani yırtılıp yırtılmadığından eminde değilim sonra yine sildim peçeteye hiçbir şey yoktu allahım böyle şeyler de başıma gelir yani bi bu eksikti sizce bu mümkün mü yani özür dilerim ama popomun arasına girdi sanki üf anneme sordum da kadın içine girmediyse bir şey olmaz dedi ama aklınada kurt düşürmeyeyim sizce ?
Pek inandırıcı gelmedi de. Ucu sivrimsi olan duş jelinizin fotosunu atarsanız daha iyi yorum yapabilirizYani giyindim sonra havluyu makine atttım yatağı toplayayım derken gördüm başka ne olabilir ki hmmm:)
En fazla olabileceği sey zedelenme o da etrafı sonucta bir darbeye maruz kalınıyor bozulması öyle kolay bişey değil yaHayır yastık tarafında değildi ama sonradan tam yastık tarafında oturdum telefonumu şarja takmak için de belki de dediğiniz gibidir öyle bir sey yasamadım ama olabilir
Hshdhd ya sanırım erkek vs sanıyorsunuz ya da başka bir şey ama atmasını bilmiyorum benrinin şu zeytinyağlı olanındanPek inandırıcı gelmedi de. Ucu sivrimsi olan duş jelinizin fotosunu atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz
Tak diye derken şöyle mesela orada bir şey olduğunu bilmeden görmeden normal oturup saçımı tarayacaktım bir şey olmadığını bilmediğimden de rahatça oturdum yalan söylemiyorum :/ ama siz bilirsiniz belki senaryo kuran sapık biri gibi gelmiş olabilirim size normal ama cidden böyle bir şey oldu ben de zaten anneme anlattım o da anlamadı tam niye böyle bir şey uydurayım durduk yereAfedersiniz ama bu hikayeye birileri nasil tepki verir anlatsam diye öğrenmek amaciyla mi sordunuz? Tak diye oturma olasiligi pek mumkun gelmedi sonrasında anlattiginizda tabi..
Zedelenmiş olabilir doğru söylüyorsunuz çok tesekkürler :)En fazla olabileceği sey zedelenme o da etrafı sonucta bir darbeye maruz kalınıyor bozulması öyle kolay bişey değil ya
Tak diye derken şöyle mesela orada bir şey olduğunu bilmeden görmeden normal oturup saçımı tarayacaktım bir şey olmadığını bilmediğimden de rahatça oturdum yalan söylemiyorum :/ ama siz bilirsiniz belki senaryo kuran sapık biri gibi gelmiş olabilirim size normal ama cidden böyle bir şey oldu ben de zaten anneme anlattım o da anlamadı tam niye böyle bir şey uydurayım durduk yere
sapik biri olarak düşünmedim ama bu tarz seyleri dalga amacli duyardik ondan oyle gibi geldi ama annenizede söylemişsiniz zaten muayene olmaya gidebilirsiniz bence en mantiklisi bu gibi
sapik biri olarak düşünmedim ama bu tarz seyleri dalga amacli duyardik ondan oyle gibi geldi ama annenizede söylemişsiniz zaten muayene olmaya gidebilirsiniz bence en mantiklisi bu gibiTak diye derken şöyle mesela orada bir şey olduğunu bilmeden görmeden normal oturup saçımı tarayacaktım bir şey olmadığını bilmediğimden de rahatça oturdum yalan söylemiyorum :/ ama siz bilirsiniz belki senaryo kuran sapık biri gibi gelmiş olabilirim size normal ama cidden böyle bir şey oldu ben de zaten anneme anlattım o da anlamadı tam niye böyle bir şey uydurayım durduk yere
Poponuzla vajinaniz ayri yerlerde oldugu icin poponuza giren seyin bekaretinize zarar verme ihtimali olmaz.popomun arasına girdi sanki
Çok bilmişsin,senaryo çalışacak kadar işsiz değilim bi şey yaşadım soruyorum uzaydaki bi olasılıktan bahsetmedim burada,ayrıca da başlığı sıvı sabunlarım başlığı gibi bir şey anlatabildim umarımUcu sivrimsi duş jeli şişesi görmedim hiç ömrümde. Senaryo tam oturmamış sanki, biraz daha çalışmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?