- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Gerçekten çok saçma ve çocukça bir tavır. Acaba dişlerini fırçalamasını isterken kırıcı bir tavır mı aldınız da böyle tepki verdi eşiniz?
İnsan dişini kendisi için fırçalar, sağlığı için. Bu durumda kaybeden kendisi olur.
Çok yeni evlisiniz, zamanla birbirinize alışırsınız. Bu tür ufak şeyler çok çabuk çözülür.
Sİz bence diş fırçalamsı konusunda hassas olduğunuzu söyleyin ama bunu öyle ifade edin ki sonuç sırt sırta yatmak olmasın
Evliliğin ilk yıllarında olacak şeyler bunlar hiç canını sıkma her ne kadar birbirimizi tanıyorduk desende aynı evin içinde ne kadar farklı insanlar olduğun ortaya çıkıyor.Bizde ilk zamanlar diş macununu neden ortadan sıkıyorsun kavgası yapardık genelde ben ortasından sıkarım)))) o kadar saçma sapan kavgalar yapardıkki şimdi gülüyorum bunlara .
Evlilikkk;
Dişlerr fırçalanmadıgında sırt sırtaa yatmaakkk
dişlerini fırçalaması kendi sağlığı için olduğu kadar sana olan saygısından da gerekli bence. En etkili çözüm bi kaç gece soğan sarımsağı bol ye ve sırnaş kocana, belki o zaman anlar seni
cidden komik....
hatta trajikomik....
ilk aylarda olur böyle şeyler geçer yakında merak etme...
Diş fırçalama alışkanlığı yokmuş herhalde ama..
İnsan eşine olan saygısından daha dikkat eder en azından kendine..
2 dakika sürüyor ya bu neyin inadı.. Hem suçlu hem güçlü maşallah...
dişlerini fırçalaması kendi sağlığı için olduğu kadar sana olan saygısından da gerekli bence. En etkili çözüm bi kaç gece soğan sarımsağı bol ye ve sırnaş kocana, belki o zaman anlar seni
cok güldüm ya Allah da sizi güldürsün.
-------------------------
öncelikle esinin kendisinin düsünmesi lazım ilk saglıgı icin . aynı yatagı paylasıyorsun sonucta daha özenli davranabilir. senin karsına cillop gibi cıkacagına
ama senin konusma tavrından da bu boyuta geldigini düsünüyorum : yine dislerini fırcalamamıssın .. ( erkekler bu tür söylemlerden nefret eder.)
gecen bir kitap aldım erkekler marstan kadınlar venüsten tüm ciftlerin okumasını öneririmbende mesela bir olay oldugunda nisanlım niye böyle yapıyo vs düsünüyodum. faydalı oldu benim acımdan okumak
En sevmedigim seylerden biri desem..bazen uyuyup kalirsin hadi neyse, ama sabah kalkinca ve aksam yatarken mutlaka fircalanmali.
Hahaha bende her aksam esime dislerini fircalamasi icin uyari yaparim, bunu gercekten bikmadan usanmadan yapiyorum..diyorum bak ilerde cocuk olunca bizleri ornek alicak sonra sagliksiz dislerimi olsun..
dis muaynesine zaten her 6 ayda gideriz ama ozellikle agiz temizligi ile ilgili uzmana goturdum esimi simdi Ramazandan sonra insaAllah tekrar randevu alicam bu sekilde mecburen yapiyor.
Çok saçma bir sorun, hatta sorun edilemeyecek ama büyüyen bir konu...Eşim eve çok yorgun geliyor; bu arada biz 2 aylık evliyiz. Kendisinin dişlerini fırçalama alışkanlığı yok. Bende dişlerini fırçalar mısın dedim. Bana şart sunuyorsun, beni kendinden uzaklaştırıyorsun dedi. İnsan sevdiğinin böyle şeylerini düşünmezmiş. Sonuç; bir haftadır sadece sabahları dişlerini fırçalıyor ve geceleri de sırt sırta yatıyoruz. Kendisi inat ediyor, kısa vadede sen kendini kazanmış görebilirsin ama uzun vadede kaybedecek olan sensin dedi. Saçma kelimesi bile bu durumu karşılamıyor ama böyle tepki vermesine çok şaşırıyorum. İnadının kırılacağını düşünmüştüm, sandığımdan da inatçıymış...
Çok saçma bir sorun, hatta sorun edilemeyecek ama büyüyen bir konu...Eşim eve çok yorgun geliyor; bu arada biz 2 aylık evliyiz. Kendisinin dişlerini fırçalama alışkanlığı yok. Bende dişlerini fırçalar mısın dedim. Bana şart sunuyorsun, beni kendinden uzaklaştırıyorsun dedi. İnsan sevdiğinin böyle şeylerini düşünmezmiş. Sonuç; bir haftadır sadece sabahları dişlerini fırçalıyor ve geceleri de sırt sırta yatıyoruz. Kendisi inat ediyor, kısa vadede sen kendini kazanmış görebilirsin ama uzun vadede kaybedecek olan sensin dedi. Saçma kelimesi bile bu durumu karşılamıyor ama böyle tepki vermesine çok şaşırıyorum. İnadının kırılacağını düşünmüştüm, sandığımdan da inatçıymış...
:) Komik ama can sıkıcı bir durum...Evlilikte böyle şeyler uzamaz, ertesi güne sarkmaz diye düşünüyordum. Sevgiliyken aynı evde değilsin, daha rahatsın. Ertesi gün aynı duygularla devam edersin; ama evlilikte tartışmanın odayı bile geçmemesi gerekir. Ne hayaller kurmuşum bende:)
sende fırçalama
hatta sarmısak ye sonra eşine sarıl onu öpmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?