- Konu Sahibi kararsizkararli
-
arkadaşım kırıcı bir tavırla söylediysen eğer ''ağzın kokuyor,öpmek istemiyorum seninle yatmıyacağım,tiksindim vs'' dediysen eğer inada bindirmiş olabilir.
kırdıysam özür dilerim canım de tabiki büyütecek birşey yok dişlerimizi beraber fırçalayalım
şimdiden ufak tefek şeyler için enerjimizi harcamayalım
ben seni çok seviyorum de konuyu kapat.
kim kazanacak yarışına dönüştürürseniz kaybedersiniz.
Birde şu var erkeklerin geneli emir kipiyle konuşulmasından hoşlanmaz Sürekli uyarıda bir işe yaramaz en azından beraber dişlerinizi fırçalamak çözüm olabilir Şu an eşin ben merkezci düşünüyor ama zamanla biz olarak düşünmeye başlayacak.Ayrıca çok pembe hayaller kurmuşsun tartışmanın bir odayı geçmemesi gibi ama malesef evlilik öyle olmuyor
dediğinde bi şey yok ki boş yere inat yapmış
daha iki aylık evlilikte hemen sırtını dönmüş eşine
giyin süslen dişlerini fırçala kokular sürün pas verme
sıradan bi gün sıradan kıyafetler içindeymişsin gibi sıradan davran
dikkatini çek ama üstüne düşme oralı olma
sırt sırta yatmak neymiş görsün bırak dişlerini fırçalamayı keser yapar gelir
ne kadar inatçıymış eşin:26:uzun vadede kaydeben sen olursun ne demek sanki kötülüğünü istemişsin gibi
sen bu adamla zıtlaşmadan iyilikle tatlılıkla konuş canım yoksa diğer türlü bu adam seni hiç dinlemez haddinden fazla inatçı biriymiş
Evliligin ilk aylari boyle bir sey iste :)
birbirinizi ayni evde tanidikca asilacak sorunlar bunlar
ama esiniz gardini almis hemen
ustunluk tasladiginizi dusunmus
guzelce konusup halledin
çok ilginç ya hadi sizin dediğinizi umursamıyor, kendine de mi saygısı yok onu anlamadım.eşinize bir şeyler için şart koşmadığınızı sadece sağlık açısından düşündüğünüzü söyleyebilirsiniz.insan sadece sevişeceği zaman değil her zaman dişini fırçalamalı.dişini fırçalamadığı zaman kendinizi iyi hissetmediğinizi uygun bir dille nazikçe anlatın lütfen.eltim aynı problemi 2 yıldır yaşıyor, tüm cinsel yaşamları bitmiş durumda şu an boşanma noktasındalar ve ayrı yaşıyorlar.(onların çok farklı sıkıntıları da var,ama diş ve ağız kokusu problemi cinselliklerini bitiren bir unsur oldu.) uygun bir dille konuşun, inada binince olay çirkinleşiyor:)
:) Bana şart sunuyorsun dedi...İnat yapıyor, sen dediğin için fırçalamayacağım dedi. Trajıkomik...Erkekler çok çok inatçı, bir de kızların nazlarına laf söylüyorlar...Onlar nazımıza kurban olsun, böyle keçi inadından iyidir:)
Çok saçma bir sorun, hatta sorun edilemeyecek ama büyüyen bir konu...Eşim eve çok yorgun geliyor; bu arada biz 2 aylık evliyiz. Kendisinin dişlerini fırçalama alışkanlığı yok. Bende dişlerini fırçalar mısın dedim. Bana şart sunuyorsun, beni kendinden uzaklaştırıyorsun dedi. İnsan sevdiğinin böyle şeylerini düşünmezmiş. Sonuç; bir haftadır sadece sabahları dişlerini fırçalıyor ve geceleri de sırt sırta yatıyoruz. Kendisi inat ediyor, kısa vadede sen kendini kazanmış görebilirsin ama uzun vadede kaybedecek olan sensin dedi. Saçma kelimesi bile bu durumu karşılamıyor ama böyle tepki vermesine çok şaşırıyorum. İnadının kırılacağını düşünmüştüm, sandığımdan da inatçıymış...
bizde 3 bucuk yaşındaki kızımla aynı konudan atrtışıyoruz
Cocukca davranmıs ama belki kırılmıstır..Rahatsız oldugunu belli ederek degil de tesadüfen disini fırcalamadıgını farketmis gibi yapıp "Askım dislerin cürüyecek,böbregine kalbine bile zarar,kıyamam sonra sen bana lazımsın.." vs tatlı dille konussaydın en fazla bir iki gün dinlemezdi..Esini tanırsın ona göre konusursun diyecegim ama daha tam anlamıyla tanımıyorsunuz birbirinizi ne kadar flört ederseniz edin evlilikte tanısmak farklı..Dediklerine takılma tepkisini kırgınlıgını nasıl gösterecegini bilmeyen agır konusmanın marifet oldugunu sanan tipik erkek.
Bende onu söyledim, o zaman sabahta fırçalama dedim, sırf inat...Akşamları hadi sana inat için fırçalamıyor dişlerini peki sabah neden fırçalıyor ya da kime fırçalıyor ? çünkü işe gidecek orada insanlarla konuşacak kötü görünmek istemiyor Ama sana değer verse aşamda fırçalardı dişlerini. En azından böyle bir alışkanlığı bile yoksa uyardığın için fırçalaması gerekir inat yapacağına.
Bence eşiniz başka bir şeye kızmış da diş fırçalamak olayı da üstüne tuz biber olmuş.
Acını onunla çıkarmaya çalışıyor sanırım.
Bazen insanları tenkit etmek faydalıdır.( olumlu-olumsuz)Ama kıvamında olacak tenkit.
Zamanla evliliğin gerekenlerini yapacaktır:)
Çok saçma bir sorun, hatta sorun edilemeyecek ama büyüyen bir konu...Eşim eve çok yorgun geliyor; bu arada biz 2 aylık evliyiz. Kendisinin dişlerini fırçalama alışkanlığı yok. Bende dişlerini fırçalar mısın dedim. Bana şart sunuyorsun, beni kendinden uzaklaştırıyorsun dedi. İnsan sevdiğinin böyle şeylerini düşünmezmiş. Sonuç; bir haftadır sadece sabahları dişlerini fırçalıyor ve geceleri de sırt sırta yatıyoruz. Kendisi inat ediyor, kısa vadede sen kendini kazanmış görebilirsin ama uzun vadede kaybedecek olan sensin dedi. Saçma kelimesi bile bu durumu karşılamıyor ama böyle tepki vermesine çok şaşırıyorum. İnadının kırılacağını düşünmüştüm, sandığımdan da inatçıymış...
eşin haksız ve çocuksu görünüyor.
acaba dişlerini fırçala derken biraz rencide edici ve kırıcı davranmış olabilir misin ona?
sanırım senden öyle bi uyarı alınca kendini küçük düşmüş hissetti. ama ne olursa olsun dişlerini fırçalaması gerek mağarada yaşamıyorsa.
Basit bir olayı büyüttü, ağzından şu cümleyi kaçırdı; fırçalayacağım varsa da fırçalamayacağım. İnat yapıyor kendince
Diş fırçalama alışkanlığı yoksa bu inat ona prim yapıyor,böylelikle üşenipte fırçalamadığı dişler için bir neden bahane üretiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?