Saçma sapan bir sorun yüzünden huzursuzluk...

dediğinde bi şey yok ki boş yere inat yapmış
daha iki aylık evlilikte hemen sırtını dönmüş eşine

giyin süslen dişlerini fırçala kokular sürün pas verme
sıradan bi gün sıradan kıyafetler içindeymişsin gibi sıradan davran
dikkatini çek ama üstüne düşme oralı olma
sırt sırta yatmak neymiş görsün bırak dişlerini fırçalamayı keser yapar gelir

ne kadar inatçıymış eşin:26:uzun vadede kaydeben sen olursun ne demek sanki kötülüğünü istemişsin gibi
sen bu adamla zıtlaşmadan iyilikle tatlılıkla konuş canım yoksa diğer türlü bu adam seni hiç dinlemez haddinden fazla inatçı biriymiş

Evliligin ilk aylari boyle bir sey iste :)
birbirinizi ayni evde tanidikca asilacak sorunlar bunlar

ama esiniz gardini almis hemen
ustunluk tasladiginizi dusunmus
guzelce konusup halledin

çok ilginç ya hadi sizin dediğinizi umursamıyor, kendine de mi saygısı yok onu anlamadım.eşinize bir şeyler için şart koşmadığınızı sadece sağlık açısından düşündüğünüzü söyleyebilirsiniz.insan sadece sevişeceği zaman değil her zaman dişini fırçalamalı.dişini fırçalamadığı zaman kendinizi iyi hissetmediğinizi uygun bir dille nazikçe anlatın lütfen.eltim aynı problemi 2 yıldır yaşıyor, tüm cinsel yaşamları bitmiş durumda şu an boşanma noktasındalar ve ayrı yaşıyorlar.(onların çok farklı sıkıntıları da var,ama diş ve ağız kokusu problemi cinselliklerini bitiren bir unsur oldu.) uygun bir dille konuşun, inada binince olay çirkinleşiyor:)

Ben böyle birşey söylemedim eşime; sadece yine fırçalamamışsın dedim ve bana yaklaştığında kaçtım. Tabi bu durum aynı dediğine geliyor; yani eşim öyle algıladı. Ondan tiksindiğim falan düşündü ki; bana ben senin hiçbir şeyinden iğrenmiyorum dedi. Sanırım da yarışa döndü, önce kim pes edecek. Haklısın, konuyu bir an önce kapatmak gerekiyor. Evlilik sorunları, maddi sorunlar, diğer stresler derken bu konularda takılmak çok çocukça...İnsan değiştiremeyeceği veya yeterince yönlendiremeyeceği şeyler yerine bunlara kafayı takıyor:) Eşim bana, bana ne yapacağımı söyleme lütfen dedi, bu da yine aynı kapıya çıkıyor. Onu yönlendirmeye çalıştığımı ve şart sunduğumu düşünüyor.

Evliligin ilk aylari boyle bir sey iste :)
birbirinizi ayni evde tanidikca asilacak sorunlar bunlar

ama esiniz gardini almis hemen
ustunluk tasladiginizi dusunmus
guzelce konusup halledin

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Erkeklere hep tatlı dille soylemek gerekiyor sanırım, ama kötü birşeyde yok ortada...Ben hem sarımsak soğan yiyip, hemde süslenerek bir deneyeyim de aradaki farkı görsün:):) Şunu anlıyorumki, zıtlaşmak sadece uzaklaşmayı getiriyor; evlilik çok farklı bir olay....

Bence eşiniz başka bir şeye kızmış da diş fırçalamak olayı da üstüne tuz biber olmuş.

Acını onunla çıkarmaya çalışıyor sanırım.

Bazen insanları tenkit etmek faydalıdır.( olumlu-olumsuz)Ama kıvamında olacak tenkit.

Zamanla evliliğin gerekenlerini yapacaktır:)

Son düzenleme:

Akşamları hadi sana inat için fırçalamıyor dişlerini peki sabah neden fırçalıyor ya da kime fırçalıyor ? çünkü işe gidecek orada insanlarla konuşacak kötü görünmek istemiyor Ama sana değer verse aşamda fırçalardı dişlerini. En azından böyle bir alışkanlığı bile yoksa uyardığın için fırçalaması gerekir inat yapacağına.

Cocukca davranmıs ama belki kırılmıstır..Rahatsız oldugunu belli ederek degil de tesadüfen disini fırcalamadıgını farketmis gibi yapıp "Askım dislerin cürüyecek,böbregine kalbine bile zarar,kıyamam sonra sen bana lazımsın.." vs tatlı dille konussaydın en fazla bir iki gün dinlemezdi..Esini tanırsın ona göre konusursun diyecegim ama daha tam anlamıyla tanımıyorsunuz birbirinizi ne kadar flört ederseniz edin evlilikte tanısmak farklı..Dediklerine takılma tepkisini kırgınlıgını nasıl gösterecegini bilmeyen agır konusmanın marifet oldugunu sanan tipik erkek.

bizde 3 bucuk yaşındaki kızımla aynı konudan atrtışıyoruz

eşin haksız ve çocuksu görünüyor.
acaba dişlerini fırçala derken biraz rencide edici ve kırıcı davranmış olabilir misin ona?
sanırım senden öyle bi uyarı alınca kendini küçük düşmüş hissetti. ama ne olursa olsun dişlerini fırçalaması gerek mağarada yaşamıyorsa.

bizde 3 bucuk yaşındaki kızımla aynı konudan atrtışıyoruz

Erkeklerde çocuk gibi zaten:)

Haklısın, ne kadar tanıdığını sansanda evlilik bambaşka...Bakalım farklı söylemler deneyelim:)

Bende onu söyledim, o zaman sabahta fırçalama dedim, sırf inat...

Umarım evliliğimiz çok mutlu olur, çünkü bunlar sorun değil, gerçek sorunlarımızın üzerinden kolaylık geliriz işşallah...

bu ne yahu, bu bi yarışmamı, birbirinize gol mu atıyosunuz, valla erkekler bazen ne kadar çocuklaşıyo
kusura bakmasın ama diş fırçalamak gibi en temel temizliğini yapmak zorunda, sonuçta o onunla öpüşen sensin, temiz ol demeye hakkın var
bence çok üşeniyosa ona şu elektrikli diş fırçalarından al, dişini fırçalaması saniyeler sürer sadece

Basit bir olayı büyüttü, ağzından şu cümleyi kaçırdı; fırçalayacağım varsa da fırçalamayacağım. İnat yapıyor kendince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…