• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sapan konu

Aşırı öfkeliyim. Uzun zamandir burda sıkıntımı paylaşmak istemiyordum şimdi zarar ziyan etmemek için yazıyorum. Sorun eşimle diyaloğumuz. Akşama ne yapacağımızı sordu kahvaltı yapalım dedim.

[15/01 17:01] x: tamam kahvalti yapak askım

Aradan zaman geçiyor

[15/01 17:20] x: makarna var mi
[15/01 17:20] x: cordon blue
[15/01 17:20] x: aliyorum
[15/01 17:20] .: Yarım paket
[15/01 17:20] .: Yarım paket var sana yeter
[15/01 17:20] .: Tamam

O da tamam diyor. Siz bu diyalogtan ne anlarsınız? Bende makarna cordon blue istediğini düşünüp suyu kaynattım bi de çok acıkmış dışarıdaydı neyse çoluk çocuk oturuyoruz. Dedim suyu kaynatıyorum (10dk gecmis) kahvaltı yapmicaz mi diyo dedim ne kahvaltısı sen makarna istemedin mi. Ben makarna yemem diyo. Saçmaladın şuan dedim ya yazdıklarını gösterdim falan baya yükseldim. Hâlâ kahvaltı yapicam ben diyo iyi tamam dedim ama gözlerim doldu ocagi kapattım bi de sabahtan akşama kızımla ilgileniyorum. Geldi sarılıyo şaka yaptim diyo yapma bana şaka falan dalga mi geçiyosun benimle ne istiuosun simdi de makarna mi d3dim. Sonra sen şakadan anlamıyorsun bilm3mne dedi içeri gitti neyse. Hazırlarken göz ucuyla bakıyorum normalde 7 24 elinde telefon oyun oynayan adam telefon elinde yok kızıyla oynuyo. 1,2 defa düzeltelim diye uğraştı Tv de biseye yorum yaptı ama hiç s3simi çıkarmadım kaşlarımın ortasında incecik çizgi oldu resmen çatmaktan . En son yatıyorum ben biraz dedi yin3 bişey demedim bende şuan emziriyorum uyusam onu da uyandırmasam mi ? 1 gün bile surmuyor küslüğümüz şuan ilk defa bu kadar uzatıyorum ama gerçekten kukla gibi hissettim.
Evet ben de makarna yemek istediiini düşünür sinir olurdum
Erkekler böyle dengesizler

Cordon blue almış mı

Yani cidden o da mı şaka imiş

Çocuk ne kadarlık

Adam size yine mi kahvaltı mı demek istemiş yani başka yemek yap mı demiş tam çözemedim

Ben eşinizin yerinde olsam portakallı ördek yap aşkım derdim ki şaka olduğu ortaya çıksın

Cordon blue almış mı

Yani cidden o da mı şaka imiş

Çocuk ne kadarlık

Adam size yine mi kahvaltı mı demek istemiş yani başka yemek yap mı demiş tam çözemedim

Ben eşinizin yerinde olsam portakallı ördek yap aşkım derdim ki şaka olduğu ortaya çıksın
Portakallı ördeğe guldum. Yine mi kahvaltı değil olay haftada 1 2 yaparız böyle tikandigimiz zamanlar. Ama kahvaltı diye anlaşıp üstüne makarna cordon blue ı karıştırınca benim.de kafam karıştı. Olmaması gereken şey oldu yani. Kızım var 9 Şubatta 1 yaşına giricek

Back
X