Saçma sapan rezilliklerim

Ayy gecen cuma kayinpederim cumaniz mubarek olsun diye mesaj atmis whatsapptan bende sizinde kandiliniz mubarek olsun babacigim yazmisim sonra duzelttim ama gordu tabi ben duzeltene kadar 😂

Kakam tuvalette kaldigi için kakami tuvaletten alip posetle cope sakladim eşim gordu 🥺 daha yeni evliydik.... Detay vermicem
yaaaaa :)) evlendikten sonra sende görmüşsündür illaki onun da bı rezilliğini bosver aşko :))

Samimi olduğum kişilerde önemli değil yok samimi olmadığın kişiler se izah edersin öyle büyütülecek bir şey değil
yani şöyle diyim henüz tanışmadığım insanlar ve asıl falso erkek arkadaşımın ailesi:(((

ya kızlar acaip sacma sapan rezilliklerim hatalarım var düşündükçe kendime kızıyorum. Geçen bi arkadaşıma kek yaptım verdim altına peçete koymuşum ıslak kekin altında peçetenin ne işi var böyle salak salak rezillikler sonra baya güldüm kendime. sizin de var mı böyle yaptığınız tuhaf seyler inşallah yalnız değilimdir. :/
Arkadasiniz gelen keke bakmistir. O peceteye pek dikkat edecegini sanmam bosver takmayin kafaya tek rezilliginiz boyle olsun 😂

Ayy gecen cuma kayinpederim cumaniz mubarek olsun diye mesaj atmis whatsapptan bende sizinde kandiliniz mubarek olsun babacigim yazmisim sonra duzelttim ama gordu tabi ben duzeltene kadar 😂
ahahhahhaa onu bende gelen toplu kandil mesajını cuma günü herkese toplu attıktan sonra yaşamıştım:((

Arkadasiniz gelen keke bakmistir. O peceteye pek dikkat edecegini sanmam bosver takmayin kafaya tek rezilliginiz boyle olsun 😂
tarif istediler benden utancımdan tarif veremedim(( dalga mı geçiyolar acaba diye

Hayiiiir oyle rezillik ki gece aklina gelince yuzun buruşuyoooo 🥺🥺🥺🥺 düşün yani
Allam yine aklima geldi........
Kalabalık misafir ortamında lavaboya gidip eteği arkadan havada geri dönen bir kızcağız vardı... konuşuldu ama kim olduğunu bile hatırlamıyorum bak şimdi. Bundan fena değildir senin ki? :D

Oturduğum sıradan düşmüşlüğüm bile var benim... fazla kaymışım küt diye araya oturdum, döt üstü, dersin tam ortası :D

Bende eski manitamla cok fena kavga etmistik ben salya sumuk agliyorum bi taraftan hararetli tartisiyoruz sonra benim yuzume bak iyi dinle beni demesiyle benim burnumdan kocaman bi sumuk baloncugu cikip patlamasi bi olmustu😂🙈
ahahaha çok iyi yaa sonra naptın :))

Otostop çektiğim adamın yanlışlıkla ceketini çalmak (neyse ki ceket cebinden numarasini buldum,geri döndü dünya kadar yolu, aldı ceketini)
Evimin yakınındaki Atatürk havaalanina gitmek yerine üç araba degistirip sabihaya gitmek, uçağımin Atatürk olduğunu farketmek. Sevgilimin içinde olduğu vapuru kaçırmak (üstelik türk hattı yoktu, tamamen telefonsuz,internetsiz olduğunu icin kimildamadan aynı yerde durmasini, benim onu bulacagimi söylemiştim) , nasıl da ucuz bilet buldum diye sevinip yol günü biletimin bir ay sonraya olduğunu farkedip belediye otobüsüne benzer otobüsle 17 saatlik yol gitmek, dağ başında ıssız yerde pikniğe gidip ekmek unutmak... Ohooo saymakla bitmez

Bende eski manitamla cok fena kavga etmistik ben salya sumuk agliyorum bi taraftan hararetli tartisiyoruz sonra benim yuzume bak iyi dinle beni demesiyle benim burnumdan kocaman bi sumuk baloncugu cikip patlamasi bi olmustu😂🙈
ay gözümün önüne geldi koptum burda :KK70:

Kalabalık misafir ortamında lavaboya gidip eteği arkadan havada geri dönen bir kızcağız vardı... konuşuldu ama kim olduğunu bile hatırlamıyorum bak şimdi. Bundan fena değildir senin ki? :D

Oturduğum sıradan düşmüşlüğüm bile var benim... fazla kaymışım küt diye araya oturdum, döt üstü, dersin tam ortası :D

Ben lisedeyken çantami takarken etegimi yukari siyimisim eve kadar koca mahalleden gecmişim o şekilde. :) Eve gelince annem soylemisti etegimin halini 😬

Okulda merdivenlerden düsmek, tahtayi silerken tahtanin onunde dusmek...

Back
X