- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaa :)) evlendikten sonra sende görmüşsündür illaki onun da bı rezilliğini bosver aşko :))Kakam tuvalette kaldigi için kakami tuvaletten alip posetle cope sakladim eşim gordudaha yeni evliydik.... Detay vermicem
yani şöyle diyim henüz tanışmadığım insanlar ve asıl falso erkek arkadaşımın ailesiSamimi olduğum kişilerde önemli değil yok samimi olmadığın kişiler se izah edersin öyle büyütülecek bir şey değil
Hahahah esiniz ne tepki verdj ay gercekten utanirdim yerin dibine girerdim ya ama cok guldumKakam tuvalette kaldigi için kakami tuvaletten alip posetle cope sakladim eşim gordudaha yeni evliydik.... Detay vermicem
Keske islak kekin altina peçete koymayi rezillikten sayabilsemOyle rezilliklerim var bazilarini anonimken bile yazamam.
yaaaaa :)) evlendikten sonra sende görmüşsündür illaki onun da bı rezilliğini bosver aşko :))
Arkadasiniz gelen keke bakmistir. O peceteye pek dikkat edecegini sanmam bosver takmayin kafaya tek rezilliginiz boyle olsunya kızlar acaip sacma sapan rezilliklerim hatalarım var düşündükçe kendime kızıyorum. Geçen bi arkadaşıma kek yaptım verdim altına peçete koymuşum ıslak kekin altında peçetenin ne işi var böyle salak salak rezillikler sonra baya güldüm kendime. sizin de var mı böyle yaptığınız tuhaf seyler inşallah yalnız değilimdir. :/
çok merak ettimHayiiiir oyle rezillik ki gece aklina gelince yuzun buruşuyoooodüşün yani
Allam yine aklima geldi........
ahahhahhaa onu bende gelen toplu kandil mesajını cuma günü herkese toplu attıktan sonra yaşamıştımAyy gecen cuma kayinpederim cumaniz mubarek olsun diye mesaj atmis whatsapptan bende sizinde kandiliniz mubarek olsun babacigim yazmisim sonra duzelttim ama gordu tabi ben duzeltene kadar![]()
tarif istediler benden utancımdan tarif veremedim(( dalga mı geçiyolar acaba diyeArkadasiniz gelen keke bakmistir. O peceteye pek dikkat edecegini sanmam bosver takmayin kafaya tek rezilliginiz boyle olsun![]()
Hahahah esiniz ne tepki verdj ay gercekten utanirdim yerin dibine girerdim ya ama cok guldum![]()
Kalabalık misafir ortamında lavaboya gidip eteği arkadan havada geri dönen bir kızcağız vardı... konuşuldu ama kim olduğunu bile hatırlamıyorum bak şimdi. Bundan fena değildir senin ki?Hayiiiir oyle rezillik ki gece aklina gelince yuzun buruşuyoooodüşün yani
Allam yine aklima geldi........
çok iyi ne kadar alfa bi eşiniz varmış siz üzülmeyin diye tepki bile vermemiş:)))Bisey demedi gordum dedi. Demese daha iyiydi ama gulmedi tabi![]()
ahahaha çok iyi yaa sonra naptın :))Bende eski manitamla cok fena kavga etmistik ben salya sumuk agliyorum bi taraftan hararetli tartisiyoruz sonra benim yuzume bak iyi dinle beni demesiyle benim burnumdan kocaman bi sumuk baloncugu cikip patlamasi bi olmustu![]()
Bence ne kadar temiz titiz diye düşünmüşlerdir. Hele bu dönemde ne kadar dikkat etmiş demişlerdir .tarif istediler benden utancımdan tarif veremedim(( dalga mı geçiyolar acaba diye
ay gözümün önüne geldi koptum burdaBende eski manitamla cok fena kavga etmistik ben salya sumuk agliyorum bi taraftan hararetli tartisiyoruz sonra benim yuzume bak iyi dinle beni demesiyle benim burnumdan kocaman bi sumuk baloncugu cikip patlamasi bi olmustu![]()
Kalabalık misafir ortamında lavaboya gidip eteği arkadan havada geri dönen bir kızcağız vardı... konuşuldu ama kim olduğunu bile hatırlamıyorum bak şimdi. Bundan fena değildir senin ki?
Oturduğum sıradan düşmüşlüğüm bile var benim... fazla kaymışım küt diye araya oturdum, döt üstü, dersin tam ortası![]()