saçma sapan tartışma!

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
merhaba kızlar
Dün eşimle araba bakıyorduk. alacağımız arabada biraz pahalı arabaydı. Eşim işe arabayla giden biri, ben normalde haftasonlarında kullanıyorum arabayı. Neyse biz kvlerle altlı üstlü oturuyoruz. ilerde para biriktirip ev almak istiyoruz. Eşime şakasına dedim ki bak sana araba alıyoruz. '' Banada daire alırız artık dedim güldüm. Bana sen şeytanlısın kızım dedi .'' Ben tek başıma mı kullanıcam arabayı dedi
(kendisi yine müstakil evde oturmak istiyor çünkü )
Hayallerimi anlatmam şeytanlı anlamına mı geliyor dedim. Ne alaka da bilmem ne de diye sinirlendi.
Ben üç kere iş değiştirdim. Sen problemlisin bak duramıyorsun bi yerde dedi. Çok kırıldım. Bağırdım bana hakaret edemezsin diye. Normalde çok iyiyken bi anda deliriyor sanki. Küstüm zaten kendisine dün akşamdan beri konuşmadık.
Ceza vermek istiyorum ama nasıl?

Cidden şaşırıyorum bazen,seçilmiş kelimeler ve seçilmiş kavgalar....Ceza niye ?

canınız kavga etmek istemiş etmişsiniz (ikiniz de) cılkını çıkarmayın bari, kısa kesin.
böyle birbirirnizin her lafının her hareketinin altında farklı anlamlar arayıp intikam hırslarına girerseniz bir süre sonra düşman olursunuz.

ee ne var bunda?

benimki de bana arada şeytansın sen dediğinde bende o benden ders alıyor naber der gülerim
dertsiz başa dert arıyorsunuz.

ceza diyince aklıma tek şey geliyor bir derdim var ı okuyunca
sakın adama cinsellikle ceza vermeyin heee şu kadarcık şeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…