Teşekkür ederim sanırım öyle yapmam gerekiyor. Uzakta olması da beni yıprattıBu mesaja böyle bir cevap verebildiyseniz eğer siz hiç de kurtulması gereken bir insan değilsiniz, emin olun.
Bir anlık duygu patlaması yaşamış olabilirsiniz.
Sevgiliniz madem açmıyor telefonu, açıklayıcı bir mesaj yazın.
"Son günlerde arka arkaya çok fazla aldatma olayına şahit oldum, ister istemez seni kaybetmekten korktum ve kaş yapayım derken göz çıkardım" şeklinde mesaj atın. Suçlamadan, ithamda bulunmadan.
empati yapsan adam yerine kendini koy bir kere.çok rahatsız edici bir durum .böyle yaparak adamı kendinizden soğutma ihtimaliniz yüksek diye düşünyorum.lütfen dikkat edin.
Evet bazen bana der çocuk gibi davranıyorsun sen benim 10 yaşında olan kız çocuğu ruhunda sevgilimsin der... Ama tabi adamın sabrıda bir yere kadar. Oradan buradan bir şey duyup adama patlamak.. Gerçekten saçmalığın ötesi bir şey olmuşsaçmalamak değil sizin yaptığınızı cocuk bile yapmaz güvenmiyosanız ayrılın arkadaşım biraz empati yani lutfen...
evet fazla olmuş düzelteyim "SAÇMALADIM"mı sı fazla bence.
seviyo bana kıyamaz diye düşünmeyin bi gün öle bi patlar ki yapmayacağı şeyleride yapar mantıklı düşünün kötü düşünceleri kafanızdan atın bol bol dua edin sizi seven değer veren insanı kendinizden uzaklaştırmayınEvet bazen bana der çocuk gibi davranıyorsun sen benim 10 yaşında olan kız çocuğu ruhunda sevgilimsin der... Ama tabi adamın sabrıda bir yere kadar. Oradan buradan bir şey duyup adama patlamak.. Gerçekten saçmalığın ötesi bir şey olmuş
Öyle tabi haklısınız.. Sevgi emek ister, güven ister... Umarım bir daha yapmam böyle şeylerseviyo bana kıyamaz diye düşünmeyin bi gün öle bi patlar ki yapmayacağı şeyleride yapar mantıklı düşünün kötü düşünceleri kafanızdan atın bol bol dua edin sizi seven değer veren insanı kendinizden uzaklaştırmayın
Hadi ya o kadar mı? :)Saçmalamak hafif kalır bence. Böyle devam edersen de aldatmasına bile fırsat kalmadan senden ayrılır ki bence en mantıklısı da o.
Bende bazen etkileniyorum ama bazı erkekler için güven çok önemli güvenmediğinizi görmek üzüyor . Bence özür dileyin burdan bahsetmeyin rüyamda öyle gördüm korktum gibi birşey söyleyin :/Malumunuz KK'de aldatılma olayları her gün bir yenisi ekleniyor. Benim sevgilimde bulunduğum yerde üniversite okuyor şuan ailesinin yanında. Benim içime de kurt düştü ve yine ona sardım. Zaten ne zaman bir şey olsa oradan burada bir olay duysam ilişkimize yansıtıyorum.
Aradım ve dedim ki "Sen beni aldatıyorsun, öğrendim" adam şoka girdi tabi napsın ne saçmalıyorsun falan dedi. Yine herzaman ki terelelli hallerim. Bana dedi ki eğer ki başkasına gönlüm kayarsa bunu ilk duyacak sensin arkandan iş çeviremem, bana güvenmeyeceksen niye seviyorsun dedi.
Ben de diğer erkekler ne ki sen ne olasın hepiniz aynısınız diye kapattım. Bu tam olarak 25 dk önce oldu. Şimdide arıyorum açmıyor?
OF OF niye böyleyim bilmiyorum ama insanlrın olaylarından etkileniyorum çok fazla. Bir haber bile izlesem iki gün boyunca etkisinden çıkamayıp ağlıyorum. Annem sen izleme haberleri der devamlı..
Şimdi sizce fazla mı yüklendim ona? :/
Aradı tartışmaya gerek bile olmadığını söyledi zaten. Ben şaka yaptım sen böyle söyleyince ters tepeyim ne yapacaksın diye dedi. ben sana kızmam ama bir daha dikkatli ol sen beni iyi tanıyorsun yapmayacağımı biliyorsun oradan buradan etkilenip bana yüklenme dedi :)Bende bazen etkileniyorum ama bazı erkekler için güven çok önemli güvenmediğinizi görmek üzüyor . Bence özür dileyin burdan bahsetmeyin rüyamda öyle gördüm korktum gibi birşey söyleyin :/
Oww ağır olmuş :)Bu yaptiginiza iftira denir,terbiyesizlik denir.
Cok daha fazlasi denir de sonunda ban gelir.
Kocam yapsa bu dengesizligi bosarim, o kadar net soyluyorum.
Suçlama gibi değil sorgulma gibi oda zaten beni anladı. Ki yaptığım evet hata büyük hata neyseki halletik :)saçmalık burdaki kötü olayları okuyup kendi halinize şükür etmek gerekirken sevgilinizin üzerine çullanmışsınız.peki çocukta kalkıp derse sen beni aldattığın için mi böyle düşünüyorsun derse napcaksın. çok büyük suçlama yapmışssın
Sev yahu sevAradı tartışmaya gerek bile olmadığını söyledi zaten. Ben şaka yaptım sen böyle söyleyince ters tepeyim ne yapacaksın diye dedi. ben sana kızmam ama bir daha dikkatli ol sen beni iyi tanıyorsun yapmayacağımı biliyorsun oradan buradan etkilenip bana yüklenme dedi :)
Seviyorum yahu seviyorum... :):)
Agir degil.Oww ağır olmuş :)
Bazen insan dengesizleşebiliyor yaşadığı şeylerden ama dediğiniz gibi terbiyemide aşmış olabilirim..
Sev yahu sevbence sorun çözüldüğüne göre konunu kapattırabilirsin :) Hala olumsuz eleştiri geliyor onlardan da etkilenmen an meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?