:/ Ne edek dilimi tutamıyorum hele bu konularsa bir de uzağımda yanımda değil ki... Ne yapıyor acaba oralarda falan diye düşündümN'aptınız siz ya, ilahi...
Tamam ben de BDV'ye fazla takılıyorum ama, eşime hiç böyle bir şey söylemedim. En fazla "26. ayımızı kutlamadııııı" gibi konuları okuyorum.
Kaba bir tabir var affedersiniz, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek diye; düşürmeyin yani
:) Katılıyorum ben olsam bende kendim gibi birinden kurtulmk isterim. Adam yine iyi dayanıyor garibimaklıma ilk gelenleri yazsam kesin banlanırım.
ağır saçmalamışsınız. saçmalamak fiili hafif bile kalır.
umarım kısa zamanda adam sizden kurtulur.
Yaani yaani kesinlikle. hem aldatırlar yeri gelince hem de triplerimize kızarlar. Güven verselerdi böyle bir şey olmazdı. Tamam genelleştirmemek lazım da çokta güven bekelemesin bu konudaYok canım ne yüklenmesi ufak bi trip atmışsınız işte. O da niye böyle abarttıysa yani ne var "beni aldattın!" demekte. Her gün deniliyor bunlar artık durduk yere.
Hala kaçmadığına şaşırıyorum.Adam yakında huzurun uzaklarda olduğunu anlayıp kaçıp gider
Evet ve şuan açmıyor telefonlarımı resmen kız tribi yapıyor bana :/mantık dışı davranmışşın resmen..
Boyle yaparak kendine hayati yasanmaz yapmaya devam et
Karsindakinede cektir emi
Huyunu suyunu bilmiyon mu sevgilinin
Niye boyle bisey diyon ki
Cekilmezsin bnce
Kız ironi yaptım durYaani yaani kesinlikle. hem aldatırlar yeri gelince hem de triplerimize kızarlar. Güven verselerdi böyle bir şey olmazdı. Tamam genelleştirmemek lazım da çokta güven bekelemesin bu konuda
Kız ironi yaptım dur
Sen bildiğin ayıp etmişsin
Baya saçmalamışsın hatta
Bana böyle dese güvenini zedeleyecek hareketler yapmaktan çekinmem daha da
empati yapsan adam yerine kendini koy bir kere.çok rahatsız edici bir durum .böyle yaparak adamı kendinizden soğutma ihtimaliniz yüksek diye düşünyorum.lütfen dikkat edin.Evet ve şuan açmıyor telefonlarımı resmen kız tribi yapıyor bana :/
Bu mesaja böyle bir cevap verebildiyseniz eğer siz hiç de kurtulması gereken bir insan değilsiniz, emin olun.:) Katılıyorum ben olsam bende kendim gibi birinden kurtulmk isterim. Adam yine iyi dayanıyor garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?