Saçmaladım mı?

Agir degil.
Durduk yere kocam bana gelip aldatıyormsun biliyorum sen de herkes gibisin vs dese onu dogduguna pisman ederim.
Ama sizin surekli boyle bir iletisiminiz varsa orasini da bilemiyorum tabi.
Ya tabi her kişinin arasında ilişki başkadır. Ben terelelli biriyim yapımdan kaynaklı oda bilir beni böyle bir tepkiyle krşılaşacağımı sanmıyordum :D
Bir an böyle yüklenince korktum dedim adam taştı diye. Ama bana ders olsun ağzım yandı.. Teşekkür ederim yorumlarınız için. :)

Hey Allahım ya ben olsam senle hayatta barışmam çekilmezsin sen kusura bakma olmayan birşeyi uydurup buna inanıp kavga etmek az şizofrenlik gibi :işsiz:

Hey Allahım ya ben olsam senle hayatta barışmam çekilmezsin sen kusura bakma olmayan birşeyi uydurup buna inanıp kavga etmek az şizofrenlik gibi :işsiz:
:D Sevgilim çekiyor beni kıyamam yazık..
bende olsa bende çekmem beni ama işte hani herkesi Rabbim dengi dengine veriyor demek ki :D

dun aksam ayni seyi yaptim.. :) buradaki ihanet konularindan fazlaca etkilenip sen beni kesin aldattin diye yatar ayak adamin ustune gittim :)

Suçlama gibi değil sorgulma gibi oda zaten beni anladı. Ki yaptığım evet hata büyük hata neyseki halletik :)
Teşekkür ederim yorumunuz için...
Çok klişe oolacak ama bir musibet bin nasihatten iyidir belki de bu vesileyle daha artık sesimi keserim çemkirmem :)
umarımmm:)

Canınız sıkılmış sanırım.:) "Beni çekiyor o nasılsa" diye düşünmeyin.Bu zamanda kimse kimseye çok katlanamıyor maalesef. Seviyorsanız üzmeyin yok yere.

Arayıp durduk yere "beni aldattığını biliyorum" dediniz ve şimdi de "saçmaladım mı" diye soruyorsunuz. Aa yok canım ne saçmalaması asıl o saçmalamış hemen özür dilesin sizden

Sevgilim beni arayıp aldatiyormussun öğrendim dese derhal terkederim. Ruh hastası hayal görüyor diye tlf hattimi bile değiştiririm. Siz kendinize gelin nacizane tavsiyemdir.

Terbiyesizlik bu.
Sizin ruh sağlığınız bozuk sanırım. Buralardan etkilenip "sen beni aldatıyornuşsun, biliyorum, vs" demek nedir yahu? Ağır psikolojik sorunlarınız olabilir, "işte ben de böyle terelelli biriyim, alıştı" filan demeyin, doktora görünün.

Back
X