- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tabi her kişinin arasında ilişki başkadır. Ben terelelli biriyim yapımdan kaynaklı oda bilir beni böyle bir tepkiyle krşılaşacağımı sanmıyordumAgir degil.
Durduk yere kocam bana gelip aldatıyormsun biliyorum sen de herkes gibisin vs dese onu dogduguna pisman ederim.
Ama sizin surekli boyle bir iletisiminiz varsa orasini da bilemiyorum tabi.
aynen yaa
Çok trajikomiksiniz.
Hey Allahım ya ben olsam senle hayatta barışmam çekilmezsin sen kusura bakma olmayan birşeyi uydurup buna inanıp kavga etmek az şizofrenlik gibi![]()
Katil sevgili görsen.etkilenip , Adamı önce sen kesersin gibime geliyoraynen yaa![]()
Sevgilim çekiyor beni kıyamam yazık..
bende olsa bende çekmem beni ama işte hani herkesi Rabbim dengi dengine veriyor demek ki![]()
KesinlikleSevgilim durup dururken beni ihanet gibi agir bir seyle suclarsa terkederim.
Çeker çeker emin ol çeker aynen devam et senSevgilim çekiyor beni kıyamam yazık..
bende olsa bende çekmem beni ama işte hani herkesi Rabbim dengi dengine veriyor demek ki![]()
umarımmm:)Suçlama gibi değil sorgulma gibi oda zaten beni anladı. Ki yaptığım evet hata büyük hata neyseki halletik :)
Teşekkür ederim yorumunuz için...
Çok klişe oolacak ama bir musibet bin nasihatten iyidir belki de bu vesileyle daha artık sesimi keserim çemkirmem :)
Bir çeker iki çeker,birgün de çeker gider...Sevgilim çekiyor beni kıyamam yazık..