- 23 Ağustos 2012
- 51.401
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.354
- 898
Twitter'dan başlamış, facebooktan engellemiş instagramdan aşkınızı açmışsınızsonra da engellenmişsiniz? Siz iyi misiniz?
Başlığa çok güldüm konu sahibesini çok sevimli buldum. Lakin konuyu çok anlayamadım kim kime istek atmış ne yapmış
Ya teşekkür ederim:)Önce o takip etti ben hoşlandım Twitter hesabını kapattı,ben faceden sildim.Sonra instagramdan takip ettim falan sonuç kötü olduBaşlığa çok güldüm konu sahibesini çok sevimli buldum. Lakin konuyu çok anlayamadım kim kime istek atmış ne yapmış
Ya teşekkür ederim:)Önce o takip etti ben hoşlandım Twitter hesabını kapattı,ben faceden sildim.Sonra instagramdan takip ettim falan sonuç kötü olduÇok karıştı :))
Önce uşak bahçıvana bahçıvan hizmetçiye hizmetçi şoföre sonra hepsi şoförekim kimi nasıl yaniiiii
. Ya saçmaladığımın kanıtı :)Başka bi çocuğun takip isteğini kabul ettim onun bölümünden.o bunu görünce sildi beni sanırımBen başka bir çocuğu instagramdan takip ettin anladım :)
Önce uşak bahçıvana bahçıvan hizmetçiye hizmetçi şoföre sonra hepsi şoföre
Önce uşak bahçıvana bahçıvan hizmetçiye hizmetçi şoföre sonra hepsi şoföre
Hiç şaşırmadım.İsyan etmek istemiyorumAmacın ergence olmasa da durum biraz öyle olmuş. Sanırım senin önemsediğin kadar o seni önemsemiyor
Artık sosyal medyadan uzak durucamEn büyük derdin bu olsun ! Sosyal medyayi bu kadar önemseme Ali gider veli gelir
anlamadimHerkese merhaba.Twitterdan beni takip eden bir çocuk vardı.Daha sonra facedende istek attı.Birkaç kez mesajlaştık.Ama benim dikkatimi çeken bi kız vardı takipleştiği hatta instagramına bakarken o kızı takip ediyo mu diye bakmıştım ilk.Ben sanal ortamda ilk kez birinden hoşlandım ama hiç adım atamadım,hep onun mesaj atmasını bekledim o da atmadı.Bir süre sonra twitterını kapattı ,bende nasıl olsa konuşmuyoruz diye faceden sildim.Sınavlarımız başladı,farklı fakültelerde olmamıza rağmen benim sınavlarım onun fakültesinde onunla aynı saatte oldu.Sürekli aklımdaydı,instagramdan bakıyodum falan bi gün arkadaşlarım cesaret verdi ve istek attım o da kabul etti.Bi kaç gün sonra mesajda attı .Zaten hatırlamasını beklemiyodum ama ben onu unutamamışken bölümümü sordu falan unutmuş yani.Konu açmaya çalışan ben oldum,o hiçbir şekilde açmadı derken twitterdan takipleştiği kıza istek atmış instagramdan.Çok üzüldüm çünkü bi şey hissettiğini düşünüyodum kıza.Bana onunda takip ettiği onun bölümünden bi çocuk istek atmıştı silmemiştim,kabul ettim.Hemen gördü takibi ve beni takibi bıraktı engellemiş sanırım bende onu bırakmışım çünkü.Şu an sadece onun gözünde kötü mü göründüm diye düşünüyorum.Tamam hoşlanmıştım ama istemiyosa olmazdı zaten.Uzun oldu kusura bakmayın.Kötü hissettim kendimi ilk kez böyle bi şey yaptım ve elime yüzüme bulaştırdım
Bende zaten yaptığım şeyin doğru olduğunu savunmuyorum.Farkındaysanız başlık "saçmaladım" .Malesef sosyal medyadan çok zor takip ettim ,karşısına çıkacak cesaretimi siz düşünün.Ayy o bunu takip etmiş bu diğerini engellemiş ne bu böyle ya? Ortada ilişki yok zaten bu nasıl bir kurgu? Günümüz kadın erkek iliskilerini bu derece sacma sapan yerlere götürmeyin allah askina ya. Hoslandiysan cik karsisina konus yani olay bu kadar basit.
yaaa kendini kötü hissetmeni gerektirecek bir şey yok. Kaldı ki bir erkeğin bir kızı followlaması veya tam tersi de garip değil. ben de beğendiğim erkekleri followluyorum, bu bizim neslin hali böyle. Hem bırak senin de milleti followladığını görsün, rekabet artar, senin peşinde erkekler olduğunun da farkına varsın. eline yüzüne de bulaştırmadın sosyal medyada flörtte başarı zamanla olurHerkese merhaba.Twitterdan beni takip eden bir çocuk vardı.Daha sonra facedende istek attı.Birkaç kez mesajlaştık.Ama benim dikkatimi çeken bi kız vardı takipleştiği hatta instagramına bakarken o kızı takip ediyo mu diye bakmıştım ilk.Ben sanal ortamda ilk kez birinden hoşlandım ama hiç adım atamadım,hep onun mesaj atmasını bekledim o da atmadı.Bir süre sonra twitterını kapattı ,bende nasıl olsa konuşmuyoruz diye faceden sildim.Sınavlarımız başladı,farklı fakültelerde olmamıza rağmen benim sınavlarım onun fakültesinde onunla aynı saatte oldu.Sürekli aklımdaydı,instagramdan bakıyodum falan bi gün arkadaşlarım cesaret verdi ve istek attım o da kabul etti.Bi kaç gün sonra mesajda attı .Zaten hatırlamasını beklemiyodum ama ben onu unutamamışken bölümümü sordu falan unutmuş yani.Konu açmaya çalışan ben oldum,o hiçbir şekilde açmadı derken twitterdan takipleştiği kıza istek atmış instagramdan.Çok üzüldüm çünkü bi şey hissettiğini düşünüyodum kıza.Bana onunda takip ettiği onun bölümünden bi çocuk istek atmıştı silmemiştim,kabul ettim.Hemen gördü takibi ve beni takibi bıraktı engellemiş sanırım bende onu bırakmışım çünkü.Şu an sadece onun gözünde kötü mü göründüm diye düşünüyorum.Tamam hoşlanmıştım ama istemiyosa olmazdı zaten.Uzun oldu kusura bakmayın.Kötü hissettim kendimi ilk kez böyle bi şey yaptım ve elime yüzüme bulaştırdım
. Haklısınız.Biz takipleştiğimizde o bi kaç kızı daha takip etti ,ama son takip ettiği benim şüphelendiğim bi kızdı.Bende onunda takip ettiği çocuğun isteğini kabul edince sildi beni :)yaaa kendini kötü hissetmeni gerektirecek bir şey yok. Kaldı ki bir erkeğin bir kızı followlaması veya tam tersi de garip değil. ben de beğendiğim erkekleri followluyorum, bu bizim neslin hali böyle. Hem bırak senin de milleti followladığını görsün, rekabet artar, senin peşinde erkekler olduğunun da farkına varsın. eline yüzüne de bulaştırmadın sosyal medyada flörtte başarı zamanla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?