Ay canım ya ne bu ergen ergen havalar üniversitesinde sen bide gözünü aç kaptırma kendini sende takip etmeHerkese merhaba.Twitterdan beni takip eden bir çocuk vardı.Daha sonra facedende istek attı.Birkaç kez mesajlaştık.Ama benim dikkatimi çeken bi kız vardı takipleştiği hatta instagramına bakarken o kızı takip ediyo mu diye bakmıştım ilk.Ben sanal ortamda ilk kez birinden hoşlandım ama hiç adım atamadım,hep onun mesaj atmasını bekledim o da atmadı.Bir süre sonra twitterını kapattı ,bende nasıl olsa konuşmuyoruz diye faceden sildim.Sınavlarımız başladı,farklı fakültelerde olmamıza rağmen benim sınavlarım onun fakültesinde onunla aynı saatte oldu.Sürekli aklımdaydı,instagramdan bakıyodum falan bi gün arkadaşlarım cesaret verdi ve istek attım o da kabul etti.Bi kaç gün sonra mesajda attı .Zaten hatırlamasını beklemiyodum ama ben onu unutamamışken bölümümü sordu falan unutmuş yani.Konu açmaya çalışan ben oldum,o hiçbir şekilde açmadı derken twitterdan takipleştiği kıza istek atmış instagramdan.Çok üzüldüm çünkü bi şey hissettiğini düşünüyodum kıza.Bana onunda takip ettiği onun bölümünden bi çocuk istek atmıştı silmemiştim,kabul ettim.Hemen gördü takibi ve beni takibi bıraktı engellemiş sanırım bende onu bırakmışım çünkü.Şu an sadece onun gözünde kötü mü göründüm diye düşünüyorum.Tamam hoşlanmıştım ama istemiyosa olmazdı zaten.Uzun oldu kusura bakmayın.Kötü hissettim kendimi ilk kez böyle bi şey yaptım ve elime yüzüme bulaştırdım
İlk defa böyle bi adım atmaya çalıştım.Ergence mi davranmışımAy canım ya ne bu ergen ergen havalar üniversitesinde sen bide gözünü aç kaptırma kendini sende takip etme
Senden çok o ergene davranmış canım ama keşke tekrar istek atmasaydin ve konu kapansaydida sende kendini kaptirmasaydin sonu kötü bitebilir çünküİlk defa böyle bi adım atmaya çalıştım.Ergence mi davranmışım
Hani ben diğer çocuğun takip istediğini kabul ettikten bi kaç dakika sonra silince öyle düşündüm.Görünüyo çünkü takip ettiğim.Ayrıca o kız daha takip etmiyodu onu ama dediğiniz gibide olabilir.Seni o kadar umursuyor gibi görünmüyor, düşündüğün gibi olmayabilir yani öbür kız veya başka bir esas kız olaya dahil olmuştur belki seni engellemesini istemiştir.
HaklısınızSenden çok o ergene davranmış canım ama keşke tekrar istek atmasaydin ve konu kapansaydida sende kendini kaptirmasaydin sonu kötü bitebilir çünkü
İlk konuştuğumuzda soruyodu ama hep o mesaj attı ben atmadım ,o attıkça cevap yazdım sadece.Hoşlanmadığını bende biliyorum ama ben hoşlandım çocuktan.Zorladığımda yok ayrıca.Teşekkürler yorumunuz içinSizinle konuşmayan merak etmeyen bir insana neden istek atıyorsunuz ki ayrıca sizde ekli olmayan birinin başkasına yolladığı isteği nasıl görüyorsunuz? Bence çok gereksiz şeyler size umut vermemiş bir şey dememiş istediğini takip eder bir de üzerine tekrar istek yollamak falan zorlamayla olmaz istemiyor hoşlanmamış sizde bırakın artık neyini soruyorsunuz bize hala anlamadım.
Bana ders oldu.Aşık değilim:)Sosyal medyayı bu kadar önemsemesek.
Bir de netten tanışılanlara aşık olmasak.
Rica ediyorum!
Haklısınız,bi daha böyle bi şey yapmamam gerektiğini öğrenmiş oldum.Üniversitedeki insanların daha olgun olması beklenir halbuki,
Takip etti,ettim,etti mi,kim kimi nerede ne zaman,
Öyle bir ortam içinde saçmalaman normal.
Faceden engellemedi:) Ben sildim neyse sonuçta saçmaladım:)Twitter'dan başlamış, facebooktan engellemiş instagramdan aşkınızı açmışsınızsonra da engellenmişsiniz? Siz iyi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?